Keresés

Részletes keresés

exit01 Creative Commons License 2011.05.10 0 0 topiknyitó

4+1 TUTI

Az első szakasz szerintem sikeres volt, de ahogy megszokhattátok tőlem egy kis módosítást így is szükségesnek látok.
Tanulva Janótól, akinek lényegesen több tapasztalata van játékszervezésből, mint nekem, a következő változások lesznek.

1. Mivel elégedett vagyok a jelenlegi csapattal, nem 5 hetes lesz egy szakasz, hanem csak 4, viszont nem esik ki a leggyengébb hét, ezt a kialakuló játékosállomány kedvéért vezettem csak be.

2. A duplázás a TUTI-val megváltozik, nem 2x-est fog érni, hanem önmagával szorzom, tehát, ha az eltalált tipp 1,6, akkor még egyszer megszorzom 1,6-al, így minél nagyobb szorzóval bír az eltalált TUTI, annál jobban érvényesül a pontok száma, evvel a nagyon gyengén fizető tutikra való tippelést szeretném elkerülni, hisz pl. az 1,2x szorzóval szinte semmire nem megyünk.

3. A jutalomjáték csak a havi elsőnek jár majd. Persze, ha egy héten egynél több 4+1-es van, akkor lehet, hogy bővitem a számot, mindez függ majd az első jutalomjátékok eredményességétől.
Ez a nehezítés a saját pénztárcám megkimélését szolgálja, tehát a jutalomjáték feltételei addig változnak, amíg nem sikerül minimális pozitív eredményt hozni.
A jutalomjáték hasonló az eddigiekhez, a különbség csak annyi, hogy a 3/5 tippmix szerint játszom meg az első helyezettnek 1000 Ft-ért, és a befizetés levonása utáni nyeremény felét kapja a tippelő, a tippmix 3/5 kombináció szabályai szerint.

A tippelés határideje szombat 12 óra.

További szerencsés heteket, és egészséget kívánok mindenkinek!
exit01

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!