hát az az egy biztos, hogy én nem pacsmagolok órákat a konyhában. húsból csak csirkét és halat eszem, mégsem szoktam 2x egyforma kaját csinálni. mondjuk én nem is úgy főzök, hogy egy konkrétan elnevezett ételt a szakácskönyvben, hanem amilyen hangulatban épp érzem magam (na meg amit találok mellé a hűtőben), azokat főzöm egybe.
próbálj variálni a fűszerekkel vagy az elkészítési móddal, már attól új kaját fogsz kapni.
Gondolom te sem ugy tervezed, hogy az ev minden napjan mast csinalsz :-)
En inkabb azt vettem eszre, hogy az ember 'beszukul', ha maganak foz. Ugy ertem, hogy a kedvenceit valtogatja, ami viszont tenyleg nem ad sok lehetoseget.
Dehat tesztabol is van csomo variacio. Fozelekekbol is, levesekbol is.
Es ha nem tudod, hogy mit egyel, meg mindig rendelhetsz pizzat :-)
De mikor csinaltal utoljara gombalevest, vagy gombaporkoltet?
Miert nem teszel tukortojast egy kelkaposzta fozelekre?
Nem lattam, hogy irtad volna a turos csuszat, vagy tokfozeleket. Csak otletek, nyilvan neked is van olyan, amit nem szeretsz, nem eszel.
Nem vagyok elég találékony , meg ragaszkodom a megszokott/hagyományos ízekhez , na meg órákat pacsmagolni se vagyok hajlandó . Továbbá a "kecskének valókat" (má' bocsánat !) is csak hébe-hóba eszem meg . Mi marad ? Levesek/főzelékek/tészták ... és néha valami húsféle .