Németh Szilárd és Hollik István nyilatkozatáról azt mondta, hogy megértést szeretne kérni a "nemzeti oldali politikusainak". Meg kell érteni, hogy "a nemzeti oldalon sokan érzékenyen reagálnak a külföldről érkező befolyásolási folyamatokra". Lázár azt mondta később újságírói kérdésre, hogy nem fog elhatárolódni Németh Szilárdtól,
a megfogalmazásban lehetett volna megfontoltabb, de abszolút értjük, miről beszélt.
A nemzeti oldal érzékenysége azért erősödött különös módon, mert külföldi segítséggel szervezték a félmillió illegális bevándorlót Magyarországra. Lázár meg is nevezte Soros Györgyöt, aki "valódi ellenzéki hiányában jelenti a valódi ellenzéket"."
hogy egyem az érzékeny kis lelkét, persze amikor nyakra főre mocskolódnak, gázolnak át minden, tesznek tönkre embereket, az teljesen rendben van?
Ahogy hallom, a nők iránti rajongása, a migróékkal vetekedett. Erőszak tekintetében, bizonyosan. Szóval, az egyenlőség annyiban volt igaz, míg rá nem mutatott egy kedvére valóra a fekete autóból. Onnantól, már diszkriminálta a többi nőt.
Rejtőt idézném pontatlanul." Hogy az ilyet miért nem ütötte el a villamos kiskorában?!"
sokkal kevesebb volt és nem is volt végig a 8 év alatt.
"No és az EU ugyanúgy megmondta hogy mi felett nem lehet a hiány (meg hogy a nyugdíj kifizetések oldalán kell elsődlegesen megszorításokat kezdeményezni), csak hát "éjjel és nappal nem csináltunk semmit"."
nem mondta meg, a görög csődtől szartak be és megmondták Orbánnak kormányváltás után hogy vége a játéknak, vagy fel is út le is út.
"Szóval nekem ne gyere azzal hogy ki lop többet."
de. ezek nagyságrendekkel többet ez tény. egyébként meg beszűkült a tudatod, nem csak mszp meg fidesz van. az ilyen lopósokra nem kéne szavazni. de aki hülye az tegye.
A probléma az, hogy nem tudni, mi lesz akkor, ha egyszer, 3-4 év múlva elapadnak az EU-s források, akkor nem nagyon marad majd semmi, ami hajtsa a magyar gazdaságot. Ahogy Romhányi fogalmazott, ez az autó halad, mert tolják, de nincs benne motor
Azok az "EU milliárdok" Orbánizmus előtt is voltak és 50-60% leadóért lehetett megszerezni. És nekem ne mond hogy nem így volt, mert a saját szememmel láttam! No és az EU ugyanúgy megmondta hogy mi felett nem lehet a hiány (meg hogy a nyugdíj kifizetések oldalán kell elsődlegesen megszorításokat kezdeményezni), csak hát "éjjel és nappal nem csináltunk semmit". Szóval nekem ne gyere azzal hogy ki lop többet. Egykutya mind csak utóbbiak rendben tartják a költségvetési hiányt és bármennyire is hihetetlen a közgazdaságtan elvei szerint ez előbb utóbb mindenképpen csökkenő GDP arányos adóssághoz vezet. És valóban.
„A politikába mindenkinek joga van beleszólni, hiszen a közös ügyeinkről van szó. A civil szervezetek is ezzel az alkotmányos jogukkal élnek, amikor véleményt mondanak a közügyekről."
"A magyar "civil társadalom" meg "ellenzék" olyannyira impotens, hogy még ajándékba kapott pénzzel, óriási külföldi hátszéllel sem tudnak egyről a kettőre jutni.
A magyar nép többségének nagy örömére... :)"
~130 millió sorostól vs 17 000 millió orbán a saját hazugságaira lopott pénzből. a te örömödre, addig is szétrohadhat az EÜ az oktatás, meg minden. Nem ez a nemzet érdeke.
nagyságrendekkel többet lopnak, emelett tévedés azt hinni hogy jó a gazdpoljuk, az EU csilliárdokkal tömi őket, és megmondta nekik azt is hogy a hiány nem lehet 3% felett (2010ben orbán 7%ot akart!) ennek köszönhető a fantasztikus stagnálás amit bemutatnak.
Barátból ellenségek, ellenségből barátok lesznek. A 90-es évek antikommunista attitűdje már nem elég. A világ sokat változott, és a kétpólusú világból sok lett. Átrendeződött sok minden.
A magam egyszerű példája. SZDSZ volt 94-ig. Azután Fidesz 2010-ig. Előtte már az EU-s választásnál azért, Jobbikra voksoltam. Azóta meg rájuk. Most ők is bekattantak. Meglehet, visszatérek a Fideszre. De nem azért mert, húúúú de .......Oka van annak, hogy a baloldalt és elsősorban a liberálisokat elkerülöm, mint a pestist.
Mellékesen: az egész "beruházást" végigélveztem, mint közlekedő és nyitott szemmel járó állampolgár, naponta többször is.
"A beruházás eredményeképpen a gyorsjáratok 17, a személyvonatok 5 perccel hamarabb teszik meg az utat."
Nem igaz - próbáld ki!
Azon túl, hogy Pilisvörösvártól a Nyugatiig munkakezdéskor és munkavégzéskor olyan tömegnyomor van, hogy lemaradnak (nem férnek fel) az utasok. Többször meghibásodás miatt egyszerűen nem indítanak el a menetrendben szereplő járatot.
A hála nem játszhat szerepet Orbán kormányfői viselkedésében, mert az nem nemzeti ügy, csupán az ő magánügye. Ne keverjük e kettőt, mert nagy hiba lenne, kvázi életünket és vérünket ne áldozzuk már az ő magánhálájának oltárán.
A magyar kormány a tavaly nyáron elfogadott izraeli "civil átláthatósági törvény" bevezetésénél bábáskodó konzervatív amerikai kampányguru, Arthur J. Finkelstein tanácsai alapján jár el azokkal a civil szervezetekkel szemben, amelyek Soros György alapítványától kapnak pénzt - írja az Átlátszó, amely egyébként szintén ezen szervezetek közé tartozik.
"Ezek nem civilek. Ezek ebből élnek. Ezért élnek. És, ami a legfontosabb, hogy őket külföldről finanszírozzák, és nem is másvalaki, hanem Soros György, aki bizonyíthatóan, különböző ilyen projekteken keresztül nemcsak Magyarország, hanem más országok belpolitikájába is beavatkozott, adott esetben kormányt is buktatva.”
"+ Orbán és tettestársainak becsempészése a magyar politikai életbe."
Nem is tudom?:-) Orbánék az öregnél tanultak, majd szakítottak vele. Dúl is a pipa, amiért nem soroltak be mögé. Soros most nem a kormányfőn keresztül kézivezérel, hanem a támogatottjain keresztül kavarja a szart.
A szoclib alatt nem volt ilyen gondja, mert azok simán behajoltak neki.
Megint kevered a szezont a fazonnal. A külső azonosítóiktóljó előre megszabadított "rendőrök"* kormányzati parancsra megtámadták az addigi magyar rendőri gyakorlatban még nem ismert és brutális eszözökkel (vipera, fej magasságban leadott lövések) a békés tüntetőket és erre robbant ki válaszul valamiféle felkelés féle. Mindezt fordított módon tálalni még ebben az összefüggésben is nagyon gáz.
"Hej, ha egyszer én is átvilágíthatnék!"
Csinálj olyan kormányprogramot ellenzékben amire a szavazó többség vevő és 2018-ban már ott is vagy abban a pozícióban. :)
*Aki ott volt az tudja jól, hogy a fele nem rendőr volt, hanem pénzen felbérelt verőlegény