A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
A telefon BT menüben kell engedélyezni a Kereslést/felderítést. Ha megtalálta a SEAT_UHV-t, akkor pároztatni (111, vagy 1234 ha jól emlékszem a kód), majd menteni és kész. Autó oldalról nincs tennivaló.
MFA van a műszerfalon, meg telefongombok a kormányon és az ablaktölrő kar végén ?
Egy 2007-es Seat Toledom van gyári Aura rádióval.Valaki meg tudná mondani,hogy található-e és hol ,valamiféle kezelési útmutató ehhez a típushoz illetve leírás ahhoz,hogy hogyan kell BT-on csatlakoztatni a mobilt?Semmiféle tájékoztatót nem kaptam hozzá,így számomra nehézkes a dolog.(laikus)
Köszönöm előre is a segítséget!További Szép Napot!
Lehet nagy hülyeséget kérdezek, de nagyon nem vagyok otthon a témában.
A főnököm kocsijában van egy RCD 510-es gyári Bluetotth kihangosítóval.
Ezt rá lehet valahogy bírni navigációra? Valamilyen szoftverfrissítéssel, rá lehet venni, hogy blutooth-on keresztül lehessen hozzá csatlakoztatni GPS vevőt, illetve hogy SD kártyáról lehessen futtatni a navigációs szoftvert?
Milyen USB aljzatba?
Az csak akkor van, ha van MDI-Box (Media In Box) a kocsiba, de abba meg csak zenei anyaggal feltöltött pendrive dugható, legalábbis tudtommal.
Attól függ milyent software van rajta. Ha az ujabb akkor már viszi a 32GB ha nem csak kisebbet azt hiszem 4 GB vagy 8 GB-at. Nekem már a 2664-es (ami a vw-be a 2660 softnak felelt meg) softtal vitte a 16GB kártyát tuti gyorsan.
Végül is neked teljesen igazad van nekem nem VW van csak egy egyszerű Skodám ami teljesen más mint a VW. De tudod mit javasolnám akkor neked valamelyik VW szakszervízt Ők nagyon értik a dolgukat. Igaz szerintük utólag se gyári kihangosítót se kilépőfényt nem lehet beépíteni. Szerintük de hát Ők a szakemberek.
Hát köszi szépen de az Egri utazást lehet kihagynám :)) Amúgy csak a félreértést elkerülvén (persze lehet hogy nincs semmi jelentősége), neked is VW-d van?
Nekem 2008 évjáratú az autóm: A navigációt pberencnek köszönhetem(amit nem győzök neki elégszer megköszönni). Az enyám 3T0-os B szériás colombus. A kihangosító Sz.Zsoltitól van de ebben is van 1001 tipusú. Ha gondolod én nagyon szívesen megnézem neked - az évek alatt némi tapasztalat ragadt rám ha nem is sok - DE ahoz kocsikáznod kell Egerbe. Sok minden miatt lehet rosz. Pl kékfog antenna nincs nem jó, tel csati nincs bedugva a colombusba, stb
Biztos, hogy a rádióba be van kötve a kihangosító?
Jó lenne megnézni, de ahhoz a rádiót ki kell húzni a helyéről. Nem bonyolult, de némi kézügyesség azért kell.
Hát igen, az sztem sem kizáró ok hogy ott nincs, RS Odon, neked is még a RED MFD-d van és ha igen milyen évjárat valamint szériájú? A navid neked is egy RNS 510? (annyit tudok mondjuk hogy nem csak azzal lehet megcsinálni, ezt csak kérdezem) Azt már megnéztem hogy a BT modul az Nokia gyártmány, és a dokkoló is egy 6310i-hez készült. Te hogy párosítottad össze? Lehet én vagyok ilyen f..z hogy nem tudok rájönni hogy kell.