Keresés

Részletes keresés

Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4278

lèpj be msnre! Màr nagyon szeretnèlek megismerni! :)

Előzmény: Rufella (4277)
Rufella Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4277

Bizony a jogsi megszerzése (ha nincs szülô aki kifizeti) egy ördögi karika. Ugyanis ahoz, hogy befizethesd dolgozni kell, de kocsi és jogsi nélkül viszont nincs munkàd. A kör bezàrult. Az én egyik fiam is ugyanebben a cipôben jàrt sokàig. :(

Előzmény: Lizike2323 (4267)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4276

felvetelek! online vagyok! vegyèl fel te is! lizike-19@hotmail.com

Előzmény: Rufella (4274)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4275

Ez egy baromsàg! A vicc az egèszbe, hogy nincs anyagi gondom mert nem szenvedek hiànyt semmiben! Maximum egy jogositvànyban! De èn ugy gondolom 23 èvesen nekem kell èrte megdolgozni! Az osszes internetes munka egy kamu szar!Nekem ez a tapasztalatom! Szivesebben szeretnèk kètkezu munkàt vègezni mint az interneten embereket toborozni magam alà!

Előzmény: Törölt nick (4273)
Rufella Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4274

Lizike! Megadtam a cimem, nem làttad ? Ugy emlékszem azt irtad, hogy Bourg-en-Bresse közelében laksz. Egy tökegyenes ùt vezet onnan Mâcon-on keresztül idàig, ahol én lakom (Paray-le-Monial). Persze csak autoval lehetséges. Ezen a környéken tényleg nehézkes a tömegközlekedés (sok helyen fölszedték a sineket, ami azt jelenti, hogy pl. ha Mâconba szeretnék menni vonattal, elôször el kéne mennem északnak, majd vissza le délre, pedig Mâcon tôlem egyenesen Keletre van).

Előzmény: Lizike2323 (4263)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4272

Irhatnàl èrtelmesebben! Mert ebbol szerintem nem csak èn nem èrtettem semmit!!!!!

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4270)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4271

Otthon egy lakcim kàrtya ès egy Tb kàrtya (amirol èn beszelek) 2 hèt maximum!!!! De nem 2 honap!!!!! Nem vagyok falgyulolo! De megmondtàk a franciàk is ha itt Arab vagy vagy Nèger! Minden van! Ha nem akkor vàrjàl a sorodra!!!!

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4269)
Tuco Benedicto Pacífico Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4270

F***ból tudnám miről beszélek 43 évesen, gondolom majd te leokítasz most...

Előzmény: Lizike2323 (4268)
Tuco Benedicto Pacífico Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4269

De különben, annyit, hogy az 1 hónapon belül kötelezően elinditandó eljárást 6 ik(hatodik!)hónapja

huzza, 1 azaz egy bk, de ilyen szinten:

-Hol a papir?

Ő...Elküldtem két hete ajánlva

-Biztos?Még sehol....

-Ja, két hete jött, pár napja küldtem el

-Biztos? (valami kérdés )

-Persze hogy tuti, itt van előttem a papir(!!!!!!)

de ne siettessen, több ügyem is vaaaan...

Ez egy fika falu hagyatéki előadója, és ilyen szinten huzza 6 hónapja

az haverom idegeit.Ez a mai akciója volt

100 ilyet mondok, közvetlen környezetből, elsikált büntetőügytől

a napi g.....ekig.Ugyhogy nem hinném hogy a franciák rosszabbak lennének

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4266)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4268

Te tudod egyàltalàn mit beszèlsz???? Pfffff

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4266)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4267

Kozoltèk, hogy nincs hely a tanfolyamra! Szoval ez van!!! A szuleimmel nem lehet leulni mert idiotàk!!! Apum 63 èves nyugdijas a 91 èves anyukàjàt gondozzuk neki màr ez sok! A jogsi 1500 euro nekem kell rà eloteremtenem!!! Ez egy hosszu ès bonyolult story! Nem èrthetitek! Nem is èrtem mit keresek itt! Szèp estèt Sziasztok!!!

Előzmény: piela (4265)
Tuco Benedicto Pacífico Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4266

Lol kincsem...tudnák neked olyan ügyintézési tratégiát felvázolni, bexarnál Itthonról:)

A franszija kolleginák letérdelnének a mucsaröcsögei mesternő előtt, és sirva kérnék, hogy:

"Sifu! Taniccsá!" akarom mondani "Tanisszá!"

Előzmény: Lizike2323 (4264)
piela Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4265

Nyilván nem ismerjük a körülményeidet de ha a 4 fal között vagy, ahogyan írod, akkor hogy akarsz

munkát, illetve barátokat találni? Írtad a tömegközlekedést, hogy probléma...Miért nem ülsz le a

szüleiddel és mondod el nekik? Szeretnél jogsit vagy segítséget, hogy bejuss időnént a közeli városba...

Nehogy már ezt ne lehessen közösen valahogy megoldani...

Nálam anno a Vitale kártya 1,5 héten belül megérkezett ugyan de a hölgy akinél intéztük, mondta, hogy

attól még, hogy nincs a kezemben a kártya, a rendszerben már látszom, tehát akármi van, ez nem lehet

probléma.

Amúgy maximálisan megértelek, nem egyszerű beilleszkedni, új emberekkel ismerkedni de február elején

írtad, hogy nemsokára elkezded a nyelvsulit ami 9-17-ig tart. Az azért elég elfoglaltság, sikerült már beíratkoznod?

Előzmény: Lizike2323 (4264)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4264

Verik a segguket az irodàba 1500-2000euros fizetès melett! Arra lusta volt a no,hogy begèpelje az adataimat! kitoltetett velem egy papirt ès azota sincs mèg carte vitalom (igy bejelentett lakcimem sem) De egyèbkènt a szuleimet sem kell fèlteni! Ok sem akarjàk igazàn, hogy dolgozzak mert van egy barom aki megcsinàl mindent meg gondozza a 91 èves mamàt! Hàt ezt benèztèk, mert ha nem mozgatjàk meg magukat ok sem, hogy talàljak munkàt èn egy percet nem maradok itt!!!

Előzmény: Lizike2323 (4263)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4263

Hova mozduljak ki? St Andrè sur vieux-jonc-on lakom semmi nincsen mèg tabcos sem!!!! a vàros 20km-re van! Buszok nem jàrnak! 3 honapja nincsen TB-m!!!! Lusta szutykok!!!!!

Előzmény: Törölt nick (4262)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4262

Szia,

Nehogy azt mondd, hogy egy kisvàrosban nincs tömegközlekedés !!!!

A komotos stilussal, egyetértek, de ha hozzàszoksz, akkor làtni fogod, hogy ha egy kicsit elörelàto vagy, akkor nem is olyan hosszu az az ûgyintézés, csak bele kell szàmolni az irodàs "lassusàgàt"

Az ismerösök szerzése (direkt nem irtam baràtot, mert ahoz azért sokkal tôbb kell) megint csak az emberen mulik, ha te megbolondulsz 4 fal kôzôtt, akkor mozdulj ki, csavarogj a "belvàrosban", etc....

Billy

Előzmény: Lizike2323 (4261)
Lizike2323 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4261

Nem akarlak kiàbrànditani! De itt sem egyszeru! A szuleimmel vagyok kinnt! Nevelo apukàm eredeti francia! Egyàlltalàn nem  konnyu itt munkàt talàlni foleg ha nincs jogsid mint nekem ès olyan kornyèken èlsz ahol a tomeg kozlekedès kizàrva! Csak autoval tudsz A-bol B-be jutni! Agusztusig adtam hataridot magamnak, ha addig nem talàlok munkàt èn huzok innnen! Nekem nem jon be ez a komotos stilus mindig mindenki a turelemmel jon (patience) Ràadàsul baràtokat sem egeyszeru talàlni, mert itt meg van mindnekinek a maga kis èlete baràtai ès senkinek nem kellenek uj baràtok.... Te sem orulnèl ha valaki ràd nehezkedne...  hogy hèèè a baràtod akarok lenni!!! Szoval nekem nagyon nem jon be ez az orszàg! àllandoan a 4 fal koztt kezdek bedepizni.... Nem egyszeru!!!!

Előzmény: Vica16 (4225)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4260

Láttam, néha én is átkukkantok. Nem vagyok ideges, ahhoz kevés ez a macskajancsi! Csak azt furcsállom, hogy már másodszor nem válaszolt a fricskámra. Lehet nem érti?:)   Egyébként szeretem az ilyen embereket akik jól elbújva merik csak osztani az észt.

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4259)
Tuco Benedicto Pacífico Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4259

Nyugi, egy darabig csend lesz, a mester elment turnézni a légios topikba, ahogy látom:)

Előzmény: MmeErrant (4257)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4257

:D:D:D Sikerült saját magadat jellemezned! Rajtad kívül senki nem akar hányni. Igaz is, itt egyedül Te vagy az egyszerű, de annyira mint a szög!

Előzmény: Törölt nick (4256)
Pista0 Creative Commons License 2012.02.29 0 0 4255

Sziasztok! CDD-vel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy milyen feltételekkel bonthatja fel valamelyik fél? Előre is köszi. Pista

Törölt nick Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4254

Nem, az nem én voltam, mert 3 éve, màr 3 éve voltam civil..... :-))))

Viszont, én is ràkôszöntem néha a nagyar turistàkra a "Super U"-ban Calvin..... még anno..... :-)

Most nyàron, megprobàlom mindenképpen ugy intézni, hogy a "passation de commandement"-re (ezredes vàltàs) ott legyek Calvin.... Majd egyeztetek az ott élô "ancien"-ekkel, hogy minden rendben legyen....

Billy

Előzmény: chendo (4252)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4253

Azt hiszem ismerjük a figurát mi is!

Előzmény: chendo (4252)
chendo Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4252

Három éve amikor Korzikán voltunk voltunk, volt egy érdekes sztorink. Cortéban egy

benzinkútnál tankoltunk éppen amikor megállt mögöttünk egy öreg Audi 80-as ki-

pattant belőle egy magas kopasz férfi és ékes magyarsággal ránkköszönt,hogy

"Szép jó napot Kívánok!".

Köpni-nyelni nem tudtunk, bemutatkoztunk bár a nevére már nem emlékszem.

Elmondta, hogy a légióban van (akkor épp Calviban volt ha jól emlékszem)őrmester

vagy törzsőrmester és nemsokára leszerel.

Kérdeztük, hogy utána mi lesz azt mondta ,hogy marad Korzikán.

Azt hiszem,hogy a barátnőjének(vagy a felesége volt?)volt egy pizzériája Porto

környékén.

Azóta gondolkodtam,hogy nem te voltál-e de aztán összeraktam,hogy te nem lehettél.

Rendes volt ,elvezetett minket a Porto felé vezető útra. Ment vagy 140-nel alig bírtam

utána menni.:)

Előzmény: Törölt nick (4251)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4251

OK,

Vàrom....

Előzmény: MmeErrant (4250)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4250

Nem hiszem, érdekes, hogy amikor ott voltunk a környéken, nem találkoztunk magyarokkal. Kivéve amikor a tavaszi nyílt napon bent voltunk megnézni a műsort. Azt soha nem hagytuk ki! Szerintem idén is elmegyünk.

Írok face-n, úgyis szerettem volna beszélni veled!

Előzmény: Törölt nick (4248)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4249

Bevallom, hogy visszanéztem a beszélgetéseinket. :) Örülök, hogy azért nem adtad fel a tanulást!

Otthon voltunk az ünnepek alatt, de elég is volt az 1 hónap. Család, tv, net, úgyhogy tisztában vagyunk az otthoni helyzettel. Itt is érződik kicsit a válság, de azért még kibírható!

Előzmény: chendo (4245)
Törölt nick Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4248

Hello Mme,

Teljesen vélétlenûl mi nem ismerjük egymàst személyesen ????

Csak ugy kérdezem..... 13 év Calvin, 9 év kiccsalàddal, Gyermekeim Bastiàban születtek, etc.... :-)))

Billy

Előzmény: MmeErrant (4247)
MmeErrant Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4247

Éjjel itt is minuszok voltak brrrrrr, reggel 9-kor jeget vakartam a kocsiról. Havazott is párszor, érdekes volt a parton a látvány, na meg a fagyott homok.

Nem C.-ben vagyunk, közép-nyugat A.-tól 10 km. Úgyhogy most a poén elmarad! :D   

De van egy ismerős házaspár C.-ben, a srác tavaly szerelt.

A környéket viszont jól ismerem, 4 évig voltunk Aregno plage-n.

A kecskét gondold meg, büdös leszel! :D:D:D

Előzmény: Tuco Benedicto Pacífico (4242)
laci 1014 Creative Commons License 2012.02.28 0 0 4246

Heló!

Küldtem neked emailt.

Üdv.

Előzmény: Törölt nick (4184)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!