A 20. Férf Kézilabda VB Németországban kerül megrendezésre, 2007. Január 19. és Február 4. között. A magyar válogatott Dániával, Norvégiával és Angolával került egy csoportba.
A 2006-os németországi foci vb után ismét egy teltházas, magas színvonalú rendezésben bízhatunk, ahol a több tízezres csarnokok is bevetésre állnak, Kölnön át Hamburgig!
" A norvégok ellen ez a játék kevés lesz! " Lehet, de minden ellenfél más játékot igényel. Egyébként a norvégok gyengébbek mint a dánok, igy ennek a játéknak is elégnek kell lennie ellenük,persze kifoghatnak ők is egy jó napot!! A tegnap után szerintem ma is nyerni fogunk!! Természetesen ellenszélben kell ismét játszanunk!!
Úgy látom, hogy ahol a tegnapi meccset adták onlájn, ott a mait is adni fogják. Csak nem a "TV2 Live", hanem a "Sputnik" fülre kell majd kattintani. Javítsanak ám ki a szakik, ha tévedek! :) Emlékeztetőül:
biztos sokat foglalkoztatok vele, de nem nehetek el szó nélkül, ha már szóba jött.
Nem hiszem, hogy csak egy garnitúra "zöld" mezt hoztak. ahogyan elnéztem nem is a meccsre készült egyedi mez volt(mint fociban világeseményen, hogy a mellkason ott a meccs meg időpont, helyszín stb)
ha tehát többet hoztak, akkor miért nem hozzák magukkal a stadionba is?
mindegy, reméljük tanultunk belőle, és többet nem fordul elő.
Így van!! Csak először én is azt hittem, megint eljátszhatják a szokásos játékukat, de nem érné meg nekik. Kell a két pont a továbbiakban, vesszen Norvégia! :)
a magyar himnusz alatti dán füttyögés(immel-ámmal lehetett hallani) nem volt valami fair, persze gondolom mindienütt ez van, csak himnuszokat nem szoktam általában meghallgatni :O
GYŐZTÜNK és ezért minden tisztelet! DE Nagy László a híréhez ,termetéhez,és lövőerejéhez képest hatalmasat betlizett, tiszta lövőhelyzetekben sem vállalt el átlövést. A védekezésünk a második félidő elején szétesett, lekéstünk rendre az emberekről, és ekkor Pulza sem igen találkozott a labdával (nem csak az ő hibája). Ha Diaz egészséges miért csak ilyen keveset játszott? A széleken nem próbálkoztunk eleget, pedig onnan zavarba lehetett hozni mindkét kapust és a Dán védelmet is. Az elején volt egy nagyon szép begyakorolt formáció , hasonlót mindig "megettek" volna. Az északi csapatok ellen a nyitott védekezés mindig be szokott jönni, most ennek nyomát sem láttuk. Szóval ez a játék a Norvégok ellen kevés lesz . És még valami : a magyar sport diplomácia mikor éri el hogy normális , elfogulatlan játékvezetőket küldjenek a Magyar csapatok méerőzéseire ( Lásd ezen kívül pl. a Togliatti- Győr mérjőzést is).
Nem ismétlik többször, mert ma már új meccs lesz. (ismétlik a meccs után 00.45kor a Sport2őn, és 05.45kor a Sport1en, ha jól láttam, minden meccsen ez a rendszer)
Ma reggel mégegyszer végig olvastam az örömittas hozzászólásokat!! Hihetetlen jó igy ébredni! Wilbek arca??? 9 éve várok rá!! Nem hiszem,hogy ilyen lélektani plusszal , egy sirból visszahozott győzelem után, ma kitudunk kapni a norvégoktól!! Diaz esete meg utólag jól jött, ma pihentebb lesz!!
Ezért a mérkőzésért fel fogja kapni a fejét a világ. Holnap a Norvégok nem fognak lenézni bennünket és ezért egy nagyon jó mecs lesz. Az nem igaz, hogy Nagy Lacinak már nem fog ki jönni egy jó mecs. Na látjátok Magyarok, hogy kell közénk mindig egy olyan ember mint Puljezevics, aki belénk veri a győzni akarást. Hajrá Magyarország !!!!!!!!!
"Det ungarske laget var utrolig i dag, de var mye bedre enn oss"- ez norvégul, de a dán verzió sem sokban különbözik tőle....Egy a lényeg: jobbak vagyunk és kész....
Nem biztos, hogy adott esetben megéri a norvégoknak kikapni a dánoktól, hiszen akkor 0 ponttal mennének 2 helyett a középdöntőbe!!! Szóval sztem hajtani fognak, ennyit nem ér a skandináv egység.
Hazaértem erröl a fantasztikus meccsröl.Hihetetlen jó hangulat votl a csarnokban.A dánok elöre nyújtott kézzel gratuláltak.Ma minden ki nagyon jó és haszos volt.És nagyon eggyütt volt a CSAPAT!Nagy GRAT és holnap is ugyan így!10.000 szomorkodó dánt nem mindennap lát az ember...