mikor Macijauskast megszereztük volt arról szó, hogy Smith csatárt játszik majd, főleg azok után, hogy nőtt egy incset az elmúlt szezon óta. de Macának eddig problémái vannak a játékrendszerrel, így nem is játszik (az angol sem megy neki úgy, ahogy kéne...)
így viszont hiába toljuk fel csatárnak JR-t, az SG vagy Claxton vagy Snyder lenne. nem sok jót ígér egy olyan kezdőötös, hogy 6'0, 5'11, 6'7...
Snyder meg még nem elég jó, bár nem védekezik rosszul.
Mason egyenlőre borzalom. 22 perc alatt átlagban csinál 2,3 eladott labdát, tavaly 36 perc alatt csinált 2-t. Kombinálja a támadóhibákat lépéshibákkal. Múlt héten az orlando ellen a 2. negyed elején volt egy kis előnyünk, bejött, 2 támadó, egy lépés, 0-6-os rohanás magic-részről.
20 lábon túlról képtelen amúgy is betalálni, a gyűrűt sokat támadja, de a megítélt FT-ket a karrierátlagánál idén több mint 20%-kal rosszabbul dobja.
pedig elvileg a Hornets-játékának Scott keze alatt arról kéne szólnia, hogy lepattanó vagy labdalopás, paul rohan, smith rohan, masin rohan, paul oszt, a 2 állat meg zsákol (mint a netsben történt anno)
Nachbar eddig jobb sajnos, nem rohan úgy, nem támadja annyit a gyűrűt, ő is alulmúlja magát, de így is jobbak az átlagai D-mase-nél
Sztem Nagyvaddal nem nagyon érdemes vitatkozni Hornets-ügyekben. Többet tud arról a csapatról, mint az egész fórum együttvéve. (Velem se vitatkozzatok Wolves-témában, kivéve, ha elfogult vagyok.)
Villának jót tenne szerintem, ha végre betennék a kezdőbe.
Egyébként én is Masont játszatnám, jobbnak tartom Nachbarnál vagy kinél, de ezt szurkolói szemmel mondom, ahol a legelső szempont, hogy mekkorát ugrik és milyeneket húz :) Ebben Mason a liga egyik legjobbja. Viszont a Hornets edzője (Nem Isiah Thomas?:)) ) biztosan jobban ért hozzá, mint én (vagy legalábbis remélem, mert akkor lehetne kint egy tuti jól fizető állásom, én meg itthon sz*pom a f*szt:) ).
Szezon előtt akkora 'deszarleszamiami' hangulat uralkodott itt, hogy csak na.
Viszont: khöm-khöm, #652... "Szerintem is hagyjuk a témát, majd az első 10 meccs után visszatérek egy "Na ugye" -re, mikor meglátjuk, mennyit romlottak a Heat 3pts FGM és 3pts % mutatói."
Képes vagyok a kedvenceim teljesítményét elfogulatlanul megítélni, sőt, bizonyos esetekben még keményebben ítélkezem, mint egy kívülálló
Te azt írtad, hogy paul nem tud triplát dobni, ami arra vall, hogy nem sok fogalmad van a játékáról. ennyi meccs alatt megítélni a teljesítményét kb. olyan dolog, mint amikor villa szabaddobásáról ki lett jelentve, hogy szar.
CP közel 50%-kal triplázott az egyetemen, és 50% felett dobott az előszezonban a vonalon túlról.
Talán lehet, hogy van valami oka, hogy adunk egy volt all star center masonért, és mégsem játszik annyit, mint amennyit elvárna tőle az ember. többek között azok a számok, amelyeket beírtam
Walker szvsz tényleg fog még "visszafelé" dolgozni, de nem várok nagy esést. Ha Wade végre betalálna távolról és nem kizárólag a negyedek végén, sokszor a pálya végéről próbálkozna (tavaly is ezt nyomta), javulhatnánk is tovább.:)
Posey nagy szemétláda, hat meccsen sikerült összehoznia egy árva kétpontost, a maradék mind távolról ment be.:)
hoppá, Poseyt Paytonnak olvastam, sry:))) Posey is jól dob, akkor csak Walker fog visszazuhanni. Ja és J-Will innentől alig dob majd hármast(figyelem, célpesszimizmus rulez:)))
Kapono egy állat, csak azt nem tudtam, hogy ennyire, Payton és Walker fog még hátrébbzuhanni, nyugi:), J-Willt meg a fantasy sokadik körében húztam. Mit gondolsz miért festettem le egy szarfosgecinek az egyik kedvencemet?:)
Höhö, én azon nevetek, hogy Lightningman erőszakos kijelentései ("A Heat-ből nem tud senki sem dobni, főleg nem távolról!") ellenére a Miami tizenegy meccs után simán a liga első felébe tartozik, ami a távoli dobások százalékos eredményességét illeti, az értékesített hárompontosok tekintetében meg a szűk elit tagja. Nem baj, van még 71 meccs, lesz idő lerontani a mutatót, Shaq mellett úgyis biztosan kevesebb üres dobóhelyzetet alakítunk majd ki, mint amennyit a hiányában.:)
Azért, hogy konkrétumok is álljanak itt:
Jason Kapono: 60 % (12/20) James Posey: 50 % (16/32) Jason Williams: 40.4 % (21/52) Antoine Walker: 38.8 % (26/67) (ez nekem is meglepetés egyelőre, pedig nehezen indult)
Wade és Payton húzza vissza a csapatot ezen a téren, de nem eléggé.:)
LA Clippers 9-2... ez baromira tetszik, de tényleg. :-)))
Mindenesetre most már a rideg valóság következik, nehéz ellenfelek jönnek (Denver, Indiana, Detroit, SA, Phoenix stb...), most fogunk igazán tiszta képet látni majd a Clippersről. Mindenesetre Magette, Brand és Cassel zseniálisak eddig.
Na, lehet, hogy meglesz az első győzelme az Atlantának is :)
Közben nézem a Rockets-Suns meccset, az a baja a Houstonnak, hogy T-Mac nélkül kevés a fantázia a támadásaikban. És mivel Yao ellen jól védekezik a Suns, így a sok rontott dobás is belefér (bár most azért lényegesen jobb a helyzet, mint tegnap volt a Raps ellen). Jones szépen dobálja a hármasokat (5/9).
Nincs PG, Yao nem tud 40 perceket játszani (+ foul trouble), trágya FG%, gyenge pattanózás...sok probléma van most a Houstonnal, láttam kb 7-8 meccset tőlük idén és ezek a faktorok szinte minden mérközésen kisebb-nagyobb szerepet játszottak. Ma is, a szezon legjobb első félidőt produkálták, aztán mintha kifulladt voln a lufi és puff. A második félidőben szinte csak DA és Head volt a pályán, többiek fel se tűntek.
Amúgy én is Paulra teszem a POYt. Simán befogja húzni.