Most nem fussa .. annó a zsoldból meg a város sport szerető polgárai meg a hegedű virtuóz kolompár jóvoltából többszöris . amire vigyázni kellett ,hogy csak győztes mérközés után akkor nem ismert meg senki... bezzeg ha vesztettünk már másnap az egész tisztikar tudta megint honvédok lógtak be a sasba... jobb volt még ébresztő előt távozni kislakunkból
Figyeljéééé mááááá, Satika, a nagy röhögében, könnyes lett a szemed, azééé nem látol rendesen??????? Most Te hozol mááá hírbe??? Abból a háromból egyik sem az ééén férjem!!! A középső kicsi Ibrahim, a többiek is arabok!! Nekem tudtommal nincsen arab férjem!!!!!
Ti aztán mit mondjak jól kihasználtátok, hogy el vagyok havazva...vagyis muffinozva... fuuuuuj, elég volt már belőle... :(((
köszi a névnapi köszöntéseket!!! de ez nem mentesít senkit, mindjárt kaptok ám!!! (büntetésből lehet, hogy muffint....) A Zuram (az egyetlen és hites) meg is ölne, ha tudná, hogy már megint itt teregetem az életem... :))) meg az övét!! :))
A fényképek tisztázása!! Nincs időm visszakeresgélni régre, de én ugy emlékszem a viccelődés onnan indult, hogy beraktam azt a Wadi Rumos képet, itt a fölsőt, amin pici hangyák voltak az emberkék, és oda írtam, hogy ottan rajta lészen az én Uram. Az alatta lévő kép meg a barátaink. (és Satié+G666-é is egyik-másik. :)) azok neeeeem a férjeim, egyik seeeeem!!!!!!! legalábbis én nem tudok róla!! :)) és a Zuram sem, uhogy nem terjeszteni a világba bele, héééé!!!! Aztamindenit neki!!!!!
mit is akartam... elfelejtettem, szerencsére... (nem is vagyok szétszórt!!! Gombóci!!!)
Tul vagyunk az ovis bálon is, muffinostól, gyerek a táncon, aranyos volt nagyon, csak kis szégyenlős... vasárnap meg az otthoni szülinapját tartottuk, meg az én névnapomat, már ugyis annyira belejöttünk. Na, ma meg a cégnél... (mégegy kupac muffin. mostmár megtanulok valami mást is sütni, mert unalmas. hihi) éééés a fő mutatvány még hátravan, az szombaton lesz, a 10 gyerekes, tudjátok....huuuu, még társasjátékot kell gyártanom. És holnap este, ha lesz időm, a boltos néni fejére fogom huzni a lufijait... 12-ből vagy 5 lyukas volt, a többi meg pár óra alatt leeresztett... :(((
Csak azt nem tudom, hogy mit fogok én csinálni a jövő héten? halálra unom majd magam.... hehehe :))) ja, mármint ha tulélem :))) még vasárnap jönnek az Apukámék is felköszönteni... lehet, hogy megszököm????? (last minute repjegy???????)
Fekete Sas szálloda :Pártos gyula tervei alapján 1905 eklektikus stilbenmivel ez zenés szorakozó hely volt, katona ide be meg nem !! ezért az járta ,hogy a Qrva rendes Béla majd be enged és kolompár testvér jóvoltából voltam is benne annó
Nagy András János Kálvintéri kutja 1884-ből aztán a 100 éves évfordulóra máshol állították fel. azért ez szép dolog mégha máshol is, de 100 évesen................ ez a kut szerepel vásárhely cimerében (lehet,hogy szerepelt)
Tudod ,hogy van ez a kollegina szépen mosolyog meghivó kéne... ugye neked van?
persze, hogy leigértem még a meghívót is az iwiw egéről oszt tessék majd várhatok három hétig. jutalomfalatkák meg sehol!! na ezzel is mehetek a huszba...