Mint írtam van 3 vivaró 1x1.9, 2x2.0 motorral. Mindhárom klímás az egyikben hátsó befújás is van,illetve mindháromba be lett építve hátsó fűtés.Mivel hosszú autópályás utakra jártak elég sok km van bennük (500felett) de mind megbízható és karbantartott (2000km-ről igen drága volna hazahozatni). A sok km miatt elég jó áron vannak 1,5-2 milla körül.
sziasztok, most értem 1 hét után haza, kifújta az orrát a világítás (bajusz) kapcsoló, esetleg valakinek van elfekvőben? Zsóti majd hívlak, szesztek laller
Üdv!A hiba sajnos még mindig megvan. Találgatják, de igazából senki nem tudja, én meg most ezért nem akarom szétszedetni a kocsit darabokra. Úgy vagyok vele, hogy amíg nem áll meg úgyse tudják kitalálni mi lehet a baja, és talágatásra nem fogok több 10 ezret kifizetni feleslegesen. Nem hinném, hogy a kuplungkapcsolója lenne rossz, most kapott pár napja új kuplungot + vezérlést mert az már cserére szorult, de ezeknek semmi köze hozzá, mert a hiba maradt szóval semmi bíztatót nem tudok mondani... de ha valakinek van ötlete szívesen fogadom!Üdv!
Van egy hibakódom meg egy szerelő szerinti töltőnyomás érzékelő cserém kilátásban.Öreg szaki de azért gondoltam megkérdezem a ti véleményeteket is(főleg mert azt mondta nem biztos,hogy ez a baja) akik már talán ettetek is ilyet:-)Egyátalán mit befolyásol az?Mert az autó ugyanúgy megy enélkül is.
Tudod, kapcsolatban állok több merci szervizzel. Mindegyik azt mondta, ha vitót veszek, akkor nem rendel tőlem többet, és ilyen fostaligát NEM javítanak. Behozzák valamilyen hibával, és kiviszik valamilyen új hülyeséggel.
Sikerült megoldást találni a problémákra?Nekem is jelentkeznek ezek a tünetek,ha esetleg tudnál v valamelyik szaki írásban segíteni,megköszönném.Szép napot mindenkinek.
Sziasztok szeretnék vásárolni 9 fős kis buszt véleményeteket szeretném kérni Opel Vivaro. Rönó Trafik. Ford tranzit (merci vító) Köszönöm a segítséget.
nekem a csere nem oldotta meg, ugyanazt csinálja továbbra is, mint a kollégának. Ha lesz rá keret elcsoszogok Vargamunkához, megpróbálja a vezérlést az injektorokkal összehangolni, mert lehet az a gondja. Nekem sem a gyári van már benne...