Hogy a hardver témát a kerülethez kössem: sose vegyetek semmit a Mistral-tól a Váci úton:
a monitorom hazavitel után tönkrement, 2 nap után már nem cserélnek, így egy 2 hetes javítással indult a monitorom élete. (Hálisten legalább ingyen volt) Vettem egy vinyót is, az meg 3 hónap után csak egyféle képpen működik. Fejenállva. De nem vihetem el szervízbe, mert akkor nélkülöznöm kell az MP3 gyüjteményemet.
Na majd változtatunk ezen...
További 3 klafa étkezési lehetőség van szűk fél kilométeres körzetben.
Ja a néni tényleg olyan, cserfes, meg kérdezgeti, hogy hogy vagyunk, stb, oszt közben jól nem mozog a keze, és duzzad a sor. Nyáron ne vegyél náluk salit, a hűtőpultnak látszó valami, az tulajdonképpen csak egy szobahőmérsékletű üveglap. A biliárdos haverom itt szenvedett egyszer az avitt étel miatt a szerkesztőségben.
Jézus!Te mindent tudsz rólam???
Tényleg oda járok ki salizni.
A fiúk anyukájával vigyázni kell:mindenkit átver
Különben is 5 percet tartozkodom az utcán,mindig "elvitelre" kérek.
A kínait is ismerem,de mivel csak egyedül mehetek ki létszám hiányában,nem ülök be sehova.
Elég hülyén érezném magam magányosan ücsörögve.
Nádor utcai kis lila főzelékes mi? A helyes boltos fiúk miatt ugyi? Nekünk meg a beszélgetős bodori hajú anyukájuk tetszik.
Vagy lejjebb a kis kínai kajálda a fodrász ülzet előtt?
Vagy még lejjebb a ... ja ott már nincs is semmi.
De lehet, hogy a Báthory-ban dolgozol és ott láttál, vagy a környéken kajáltok, és ott futottunk össze. (Mi a Nádor utcában űzzük az ipart)
A Quaestor kontaktról megy emilke.
A Duna Plazaban én vagyok a játékteremben a verhető bábu, szerintem onnan ismersz...
Na jó nem is. Amúgy a Tahi utcában lakom.
Szerintem még talán Quaestorból is ismerhetsz, van onnan nehány kontaktom.
Akkor már tudom kik P9R-ék. Igen ők ültek a baloldali biliárdasztalnál, egy pici asztalnál, és őket is úgy cibáltátok oda. Akkor gyakorlatilag 78%-ban netes közönség volt? (Plusz az örömapa+anya)
Detri kollégát a Corrs fórumról könnyen felsimertem, hiszen ki más ülne le egyedül egy zenekar elé digitális kamerával mint egy fórumlátogató. Én legalább gondoskodtam inkognitóról. (elbújtam a biliárd golyók közé)
Pierro: ezt nem mondod,hogy XIII.ker-i vagy??nagyon szuper!mennyi közös vonás...))
merre felé laksz???
ismerős voltál nagyon...
akik mögöttetek ültek /2 srác/ az én ismerőseim voltak.
Az itteni fórumos P9R kolléga és csapata először hátrább volt fellelhető majd arrébb csusszantak legelőre.
Ahoj! Üdvözlet mindnekinek, a Corrs fórumból cuppantam ide. (Mellesleg XIII. kerületben lakom)
Ez olyan vicces, hogy Bea két Fórumban is osztja az igét, de nem ám összehozná a kis csapatot. Ezexerint a ti képviselőitek üldögéltek egy pár asztallal hátrább, kábé a pincérbábu mellett egy asztalkánál?