Egy filmet keresek, aminek se a cimét, se a gyárto országot, vagy dátumot, szoval kb semmit se tudok rola, csak annyit, hogy kb 12-16 évvel ezelött adták le a TV-ben, talán vmilyen kelet-eu film lehetett, dráma-vigjáték közt féluton.
Viszont a kezdö és befejezö képkockákra emlékszem: Az elején egy halott srácot mutatnak egy konyhában a csempén feküdni, miközben a srác narrál: "Hogy hogy is kerültem én erre a mocskos konyhapadlóra?"... Aztán jött a sztori, majd a végén ismét a konyhás képsor "Hát igy kerültem én erre a mocskos konyhapadlóra..."
Na ha ebböl vki megmondja nekem a film cimét, az nagykirály!
Javaslom, hogy a Tizenkét dühös embert próbáld meg megnézni az MGM-en, vagy felvetetni valakivel, ha nálatok nincs. E hónapban a következő időpontokban adják:
De ezt nem te szinkronizáltad?! :) Ez az ami a TV-ben ment? Inkább én szeretném átírni DVD-re, mert DVD író+DVD író között nagyon nagy a különbség! De egyébként ilyen vigyázos féle lennék,főleg a mások dolgaira...Dobozold be szépen ,újságpapír stb..és semmi baja nem lehet! Írom a címem E-mailedre...
Az is megoldás. Majd írd meg priviben a címedet és elküldöm. De úgy vigyázz ám rá, mint a szemed fényére!!!!!! Cseh filmekben elég jól állok, a nagy részüket én szinkronizáltam, csak a Koldusoperámnak kelt lába, azt nagyon szeretném. Na szóval írd meg a címedet és elküldöm, de azt is lehet, hogy lemásoltatom és a dvd-t küldöm el. Annak kevesebb baja eshet út közben.
Pfuu, akkor ez magyar szinkronos?! :)) Akkor ez nagyon kell!:) Ha valami cseh vagy olasz vagy magyar,esetleg szerb, filmben tudok segíteni azonnal írj!!! Köszi! Másold légyszi! Hú de kár, hogy ilyen messze lakunk egymástol mert nekem van fullos asztali DVD-írom,...... de tényleg miért nem küldöd el a kazit és neked is leírnám DVD-re?!,
Hát sajnos én is Pesten vagyok, vagyis Budán, és csak az van meg nekem, amit a TV-ből vettem fel, de ha megfelel, (merthogy ez azért nem dvd minőség,) megkérek majd valakit, akinek van megfelelő facilitása, átiratom dvd-re és elküldöm.
Jaj de rendik vagytok, csak az a gáz, hogy a magyar szinkron beszarás, tehát az úgy kellene...De kár hogy a duna tv-n (de volt a magyar1-en is) mikor adták nem vettem fel,de a fene gondolta,hogy ilyen fergeteges hülyeség..Mint írtam az Odeon kölcsönzőiben megvan csak azok pesten vannak,én meg vidéki legény léttemre nemtudok hozzájutni...:((
Nagyon keresek 1 filmet! A címe angolul "The Van" Vagyis naálunk "A Furgon" címmel jelent meg...Az Odeon álltal volt forgalmazva,de a Duna Tv-n is adták...Tudnátok ebben nekem segíteni! Nekem is van elég nagy gyüjteményem megosztanám...Köszi!
Ez az, ott a pont!! Köszönöm, egy hiányzó láncszemet sikerült ezzel a helyére tenned.
Azért, ha ez ilyen könnyű volt, felteszek egy nehezebb kérdést. ;-)
Rövid (max. egy órás, de lehet, hogy kevesebb) kisfilm. Idegen bolygón játszódik, egy kislány a főszereplő. A Föld már talán nem is lakható, mindenesetre a kislány még páréves korában került el a Földről, és emlékszik még, milyen a napfény. Ugyanis mostani bolygóján soha nem süt a nap. De nagy esemény történik: előrejelzések szerint pár nap múlva rövid időre kisüt a nap, ami az utána következő párszáz évben nem fog megismétlődni! Nagy a készülődés, hiszen az itt született gyerekek nem is tudják, mi az. De legjobban a főhős várja. Történik azonban, hogy a gyerekek, játék közben, poénból bezárják a kislányt egy fészerbe, és pont ekkor süt ki a nap. Mindenki elrohan, a kislányról meg megfeledkeznek. Kisüt a nap, mindenki boldog, a kislány meg a fészer egy repedésén beszűrődő napfénybe teszi a tenyerét - neki ennyi jutott.
Ez azért már nagyobb kihívás, nem? :)))) Főleg, hogy nem is mozifilm, valami rövid tévéjáték lehetett.
Keresek egy filmet, éspedig: valami templomban van egy nagyobb felületű edényben (?) valami folyadék, ami elkezd fortyogni, meg forogni. Valaki kideríti tudományos mérésekkel, hogy a jelenség a sátán megtestesülésére utal, ami hamarosan be fog következni. Összehívják a világ 5-6 ilyen jelenségekkel foglalkozó tudósát ill. szakértőjét, akik megerősítik a teóriát. A feladat innentől: meg kell akadályozni, hogy a sátán testet öltsön. Dolgoznak az ügyön, de fogy az idő, már a templom körül is halnak az emberek, a víz meg egyre csak forog, míg a végén egy tükör felülete képlékennyé válik, és egy alakot látunk, ahogy éppen kilépne belőle. Az egyik főszereplő nő erre feláldozza magát, beleugrik a tükörbe, és magával rántja a sátánt. A köv. képen látjuk, ahogy a csaj megdermedten, mintegy jégbe fagyva lebeg a tükör túloldalán, a tükör innenső felén pedig a másik főhős már nem tud segíteni, mert a tükör újra kemény.
Valamelyik tévé kétszer is leadta, de régebben. Mi lehet ez? Ötlet?