Nekem a kedvem semmi sem veszi el az tuti. Most is megvan húzódva a vádlim de ki nem sz*rja le:) majd edzésen kinyújtom:D Amúgy meg van bennem egészséges mazohizmus szal probléma nem lesz:P
Ok gyerekek kijelenthetem h, DOOM függőlett! :))))
Már nem is elékszem amikor nyáron kinnvoltunk a pályán és ütköztünk h, az nekem menyire hiányzik. Doom: Majd ha azt is kipróbálod lesetudsz róla szokni olyan ez mind egy jo drog! csak ezért nem kaszliznak be! :P
Kullancs a szoveget radbizom. ne legyen hosszu. es eleg a korhatart rairni, mast nem kell. aztan ha tuljelentkezes van, legfejjebb Dori majd kivalogatja a legratermettebeket. valaogatas alatt, ritmuserzek, tancos mult.. egyeb ratermettseget jellemzo tulajdonsagokat kell figyelembe venni. lehet valaki egy Barbie-baba, ha csak alla palya szelen, mint lof...
Nah végre gyerekek mind ha csak a gondolatomban olvasnátok.
Tomi: Hát igen én még olyan smsről sem halottam de most már tudom h, elvileg van! :P
Apropó én a Seattle-nek drukkolok de tudom h, a Pitsburgh fog nyerni de azért reménykedem.
Zoz: Jaja azért nemárt már elkezdeni a pom pon dolgot mert ma pont erről beszéltünk barátnőmmel h, azért idő kell mindenhez tehát egyrészt az emberekhez, a felkészüléshez a ruhát sem 5 perc alatt varják meg tehát elkell kezdeni időben az egészet.
A gyurka hozzászólása h, majd egy jóidei csapatkép legyen rajta az ok csak emiatt nem lehet félbe hagyni ezt az egészet mert mind irtam idő nah az kell hozzá és az fogy. Késöbb persze ok rálehet tenni szóval lekell cserélni egy jobbra ez egyértelmű.
És igen néhány suliban kell kiplakátolni ahol van érdeklődés ez a dolog felé!
Kullancs: A szöveget rádbízzom én személy szerint de legyen kihívó h, igen ez kell a jelentkezőknek. De azért valami határt irjál ám tehát nem diszkriminálok senkit de zokon venném ha egy divatosan molett arc ott robogna melettünk és sikítozná félig baszus hangon h, "Hajrá, hajrá" Szal rem érted mire gondolok!
Halób E:D Na akkor Zoli mond hogy mi legyen a Plakáton a szöveg vagy találjam ki én?:P:D ja és egy elérhetőséget amin a csajok tudnak jelentkezni ezeket írd le nekem aztán akkor csináltatomis meg rakomis ki:) De csütörtökön én nemtok menni edzeni mert még mindíg szarúl vagyok:( de jövőhértre regenerálódok:P:D
azzal is hogy haldoklott a forum. mar en is meg akartam jegyezni, de gondoltam csak emiatt nem irok. :)
a Studio-rol en is hallottam. Sot! ha minden igaz, meg ket uj pom-pom lany is jon oda!
Steve is mondta, hogy szervezzuk a szurkolo csapatot. ugyhogy Kullancs, indulhat a plakatkeszites. ha meglesz az uj honlap, es lesz igazi csapatkep, akkor azt meg tobb helyen kell majd publikalni, hogy esetleg uj jatekosokat is toborozzunk.
a Pom-pom-os plakat eleg ket harom suliba, ahol van erdeklodes... de el kell kezdeni a felkeszulest a lanyoknak is, mivel mindjart itt a tavasz... :)