nem a Jókait zárták ki véletlenül a Petôfiék egy erkélyre? (Esetleg pont a Laborfalvi Róza kezdeményezésére) A lényeg az volt, hogy ne menjen velük. Jókai dühöngött, és szerintem életében egyszer, akkor ordítva rázta az ökleit.
Késôbb ibolyszemě mesemondóvá avanzsált, és még a Tolnai Világlapja is beixelte lapjában az Erzsébet-körúti ház szobájának ablakát, ahol elhunyt.Nagy sztár volt.
Mondjuk, én a Petôfit se szerettem.
Meg szeretném jegyezni, ha nem zökkentem ki a topikot a rendes kerékvágásából, h tavaly is a március 15-i ünnepek alatt hozták létre az OFF nevű fórumot (most Kávéház) porig alázva lelkes, és nem is teljesen hülye nickek mögött álló embereket. Ezzel ha nehézkesen is - egy év kellett hozzá, további sunyiskodásokkal megtoldva -, szétvertek egy elég mozgékony, újszerű, friss szellemiséget. A ketrecben kik egymásnak estek, kik annyira összefogtak, hogy a hozzászólásaik kárára ment, kik elunták magukat, a benyomuló hochidióták légióival pedig nemigen lehetett mit kezdeni.
se türelmetem se más leletem nem engedi hogy felizgassam magamat.
hova süllyedtünk? (ez most költöi fenyegetés volt)
tedd ki vándor a lavórt, szélcsendes helyen, erdő közelében, és add ki magadból a végső
keservet. huma- obje- optimista lényem kenyeret szeg , sóval, paprikával.
de mi lesz (múlt időben) a kutyákkal? ha elfelejtik a nevüket?..
Halaszthatatlan IRL tevékenységek akadályozzák a mögöttem álló, szellemem nélkül félkarú, de a klavi kezelésére alkalmas kinövésekkel rendelkező emberszabásút.
Nagyot szusszannuk. Az első komolyabb kalandom a moderaturával. Hö. Feszül ki a mellem.
Vérem pezseg, a füstöt literes dózisokban veszem. Beavatkozás van. Élet. Iago ebben a felelősség dologban egyetértettünk. Hö. Nem sok ilyen van vazz'. :÷) És semmi "de azért".
Szédülök az adrenalintól.
Majd hígan még betekintek.
A sírást fogom megvallani morticiának. De kinn lesz a Felületen. Közszemlére. Megalázó, már megen.