Keresés

Részletes keresés

Soltaire Creative Commons License 2001.08.08 0 0 209
Hali!

És mikor lesz végleges? :)

Byby

MacPhisto Creative Commons License 2001.08.08 0 0 208
Ez jó kérdés. Lehet hogy csak a végleges változatban lesz benne...
Előzmény: Soltaire (207)
Soltaire Creative Commons License 2001.08.08 0 0 207
Hali!

A game oldalán láttam egy olyan screenshot-ot, ami bizonyos in-game...
aztat hol lehet beállítani, hogy láthassam?

Byby

Erdei Mike Creative Commons License 2001.08.08 0 0 206
nemtuom...
nem allitottam at semmi nehezsegi szintet, mikor kezdtem..

lehet hogy alapbol veri izi...

bye

mikee

Jimbo Creative Commons License 2001.08.08 0 0 205
Biztos very easy-ben játszottál:-)))
Előzmény: Erdei Mike (204)
Erdei Mike Creative Commons License 2001.08.07 0 0 204
reális?

megvettem sakicet és kariyát az offseasonban..ja és pecát. őt elcseréltem jagr-ra.. közben lindros megegyezett a phillyvel potom 3 milláért:)
én meg stumpfellel szívtam mert saját ajánlatomat übereltem, azt hittem kapott jobbat... aztán 5 millióért kegyes volt csatlakozni hozzám:))) szezon közben pedig felajánlottam lindrosért cserébe. elsőre adták:)))))
amúgy 35 meccses veretlenségi szériám volt. jagr pedig 53 meccsen át folyamatosan szerzett pontot:)))
138 pontot szereztem összesen az alapszakaszban.. a játékosaim közül négyen 120 körül...
a rájátszásban 4-0-akkal mentem a döntőig. ott 1 meccset hagytam az ottawának, otthon akartunk bulizni:)))
ja, és a kingssel voltam:)) év végén +38 millióval zártam...

ennyit a realitásokról:)))

mikee

Soltaire Creative Commons License 2001.08.07 0 0 203
Hali!

Ha reális lenne, akkor nem jutottam volna be...
;)

Byby

Jimbo Creative Commons License 2001.08.07 0 0 202
Hát ugye, hogy reális ez a game?:-)))
Előzmény: Soltaire (201)
Soltaire Creative Commons License 2001.08.07 0 0 201
Hali!

Szörnyű gyászom van :)
A kolorádó bogarak kiütöttek 4:0-ra a playoff első körében... Hát. Az első idényben ez is szép, nem? Na, majd jövőre ;)

Byby

Jimbo Creative Commons License 2001.08.07 0 0 200
Félreérted, Elias nem fogadta el az ajánlatot, tehát Morrisra is kellett volna maradni zsetonnak.
Előzmény: Matyika_ (190)
Matyika_ Creative Commons License 2001.08.07 0 0 199
huhh... szomorú lettem volna ha a 18 éves félistenek nem jöhetnek fel néha. Akkor még 1 kérdés: hogy lehet kirángatni a Slump-ból az emberkéket (vagy elekrülni h oda jussanak?)
Előzmény: MacPhisto (198)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.07 0 0 198
Azt az életkoruk befolyásolja!

Ja 18-a jó!

Előzmény: Matyika_ (197)
Matyika_ Creative Commons License 2001.08.07 0 0 197
Akkor mi alapján lehet egyeseket leküldeni, kettesek miatt meg parázni, hogy le ne nyúlják őket waiverről?

(BTW 18-án ráérsz? rugdossuk tovább a talit)

Előzmény: MacPhisto (196)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.07 0 0 196
hogy a játékban mit jelent pontosan, azt meg kéne nézni a readme-ben :o)
IRL azt jelenti, hogy ha leküldöd, sokkal kevesebbet kap a pénzből...
Előzmény: Matyika_ (195)
Matyika_ Creative Commons License 2001.08.07 0 0 195
A 07.19-i a .819c? Mert azt fel lehetett. Te se viccelsz depth-ügyben, nálam is így megy, meg a scoutolás is. Akit a főscout superbnek talál, azt elhozom mindenáron. Úgy dolgozom, mint a nagy MacPhisto, emmán döfi :)

Ugye a two-way contract tudja azt hogy föl-le rángathatom a fiúkat a farm meg a nagycsapat között? Mert ha igen akkor nem tudom Paul Marával mért nem működött.

Előzmény: MacPhisto (194)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.07 0 0 194
A színekre szerintem is Antimat megfejtése áll.
A scout is _biztosan_ befolyásolja az értékelést, ezért én azt szoktam csinálni, hogy felnyomom az érdekeseket shortlistre és azt a legjobb scoutom (97 körüli értékek) bevizsgálja, kicsit költséges, de nem számít :-) Jó kis depth-em van... +5 védő, +2 kapus, +6 támadó...

0.819c-t már próbálta valaki? fel lehet tenni futó ligára?
Pénzproblémám még nem volt :-))))))))

Előzmény: Antimat (193)
Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 193
Szvsz a piros érték azt jelent, amiben "visszafejlődött" a játékos, a zöld meg azt, ahol fejlődött.

Scout-oknál nem lehet, hogy a scout képességei is befolyásolják, hogy kit hogyan osztályoz ?

Antimat

2. szezon Stanley-döntőjében egyfolytában Runtime error: Overflow :((

Előzmény: Erdei Mike (188)
Matyika_ Creative Commons License 2001.08.06 0 0 192
én úgy csináltam, h nyertem x meccset zsinórban, azután/aközben felnyomtam a jegyárakat maxra, meccsenkénti 800k az már jó szerintem, végén lett +tízegynéhány millió a balance, abból a tulajdonosok kiosztottak maguknak 9m-t, a szemetek, és megemelték a payrollt 3,8m-val. De ha már baj van, én eltrade-eltem a 8m-s fizetésű Kovalevet az 1,8m-s Afinogenovra (hűje Kovy úgyis fojton Slumpos volt), és rögtön jöhetett Kölzig.
Előzmény: Soltaire (191)
Soltaire Creative Commons License 2001.08.06 0 0 191
Hali!

Hát...ha az ember jó csapatot akar, akkor kínlódni kell :) Én pl a Flamessel a 3. vagyok a ligában (első év). Lindsay-ért+draftért idény elején megszereztem Samsonovot. Nem semmi :)
Aztán megint kellett bal oldal... a jobb oldal meg volt oldva... Jött Holmström....de le lett cserélve Konowalchukra.... ő meg Kovaljovra :)
Már csak kapus kellene :) Levi nagyon sovány. Bezzeg a farmban! Egy újonc kapus két hónap alatt ugrott 20-at..... mármint az overallja.
Jövőre kezdő lesz a ligában :))
Pénzt hogy lehet csinálni? Mert az nem állapot, hogy ott figyel Sean Burke a szabadlistán és én nem tudok koszos 2.6 misit leperkálni neki...
Van egy ötletem! Utaljatok át...

Byby

Matyika_ Creative Commons License 2001.08.06 0 0 190
pl egymás után ajánlottad, és Morrisra már nem maradt della.
Előzmény: Jimbo (189)
Jimbo Creative Commons License 2001.08.06 0 0 189
Hogy van az, hogy Elias-nak ajánlok 7,5 M-t és egy szava sincs a board-nak, míg a Morris-nak tett 5M már túlmegy a budget-en?
Erdei Mike Creative Commons License 2001.08.06 0 0 188
hali

25 undefeated meccs... aztán hoooopsz...hova tűnt a kép? és miért nem hallom a ventillátor zúgását? hja, hogy apám lekapcsolta az áramot mert villanyt szerel?:) szal maradok a 16 mecsnel.. de sebaj. sakic, jagr, kariya...egész kellemes első sor. második stumpfel-robitaille-palffy. jagr béna:) 33 meccsen folyamatosan szerzett pontot:)) 49 meccs után volt 6 azaz hat vereségem... jó ez a kings:))kérdés. players listnél vannak értékek színesen írva. piros meg zöld. namostazmitjelent?hogy dolgozni kell még rajta? mer jagrnál vmi 90-es érték volt pirosban...
cpu-traininget nem találtam meg, nekem cpu-trading van ott...lehet hogy régebbi változatú a progim?

ja igen, scout. overallra ad 1 hasraütök értéket pl a-b-c-d-e... vagy # - ####
arra rájöttem hogy az A a legjobb
de a #-nél is találtam 1 jót, meg a ####-nél is 1-2 nagyon szart...
mondjuk a #### többnyire jobb... szal nemérteni...
bye

mikee

Jimbo Creative Commons License 2001.08.06 0 0 187
Egyébként nem biztos, hogy mindig a computer lines a jó, mert az overall alapján állitja össze a sorokat, és az nem mindig jó:-)))
Előzmény: Antimat (186)
Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 186
Ahogy mondod ! :)

Antimat

Előzmény: Lord Sage (185)
Lord Sage Creative Commons License 2001.08.06 0 0 185
minek oda az a computer lines sor? Lusta vagy? ;))
Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 184
Sőt ! Biztos, hogy igazad volt !
Köszke !

Antimat

Előzmény: Antimat (183)
Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 183
Oopsz, igazad lehet ! :))

Antimat

Előzmény: MacPhisto (182)
MacPhisto Creative Commons License 2001.08.06 0 0 182
Alighanem special teamsben bent maradt vki.
Egyébként meg én nem használom a computer linest.
Előzmény: Antimat (180)
Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 181
Még valami !

Tibi és Matyika !
Nálam Dan Lakárki egész jól nyomja, igaz, általában a farmban játszik, de mikor fel kell hoznom, akkor szinte mindig hoz egy olyan 0.6-0.7 point/match átlagot... a farmban meg simán a 1-1.2 p/m-et. És még ölég fiatalka is (valami 24 asszem)

Antimat

Antimat Creative Commons License 2001.08.06 0 0 180
Na, figyeljetek, kicsinyeim ! :o)
Ezt mind-mind tudtam eddig is.
Megpróbálom másképp megmagyarázni, mert úgy látszik, felétek is nagyon meleg lehetett :o)
Tehát:
- menjetek a Lines fülre
- válasszátok a Computer Lines gombot, klikk
- válasszátok a Confirm lines gombot (klikk)
- a megjelenő ablakban OK
- ezután a bal oldalon, ahol az emberkéitek vannak válasszatok ki egy olyat, akinek a neve mellett kis csillagot (*) láttok (és nem kapus, mert azokkal megy nálam is). Elvileg kell ilyen embernek lenni nálatok is, ha fel van töltve a létszám (mert 4*3=12 + 3*2=6 + 2 = 20 emberke csak, ergo 3 csillagos pacák még maradt)
- kiválasztotok egy klikkel egy ilyen emberkét (*-ost)
-most a sorok közt cikázva kiválasztotok egy nevet (nem kapust !), és szimpla klikk
Ekkor ugye kicseréltétek a sorban lévő játékost a csillagosra.
- ezután klikk a Confirm Lines-on, és voilá: kiírja, hogy ez neki így nem kóser, mivel 18 mezőnyjátékosnak+két kapusnak kell kiválasztva lennie, és scratchelj meg dressingelj, hogy jó legyen.
És ez az én kérdésem: Hogy lehet egy játékost kivenni a kezdőből, és egy másikat betenni anélkül, hogy a Computer Lines-t választanám ?? Lehet, hogy én vagyok a lamma (sőt, ez egész biztos :), de egyszerűen erre nem tudok rájönni.. Hát Ti ?

Antimat

Előzmény: Lord Sage (178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!