Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Kedves HOri! Mivel a láncos megoldás volt az eddigi feldobott ötlet. Nem rossz, de egyszerübbnek találtam, az eredeti megoldást. És ha már arra járok, mibe tart venni ha van. Az pedig hogy páros vagy páratlan, sok esélyt nem ad.
Nem pánt lesz Elnök Úr wazzeee....Ne terhelje magát,én már mindent beszereztem.
Láncban egyeztünk meg.A Maga topikja csak a páratlan hozzászólásokat jeleníti meg?Mert így érthető a pánt- likás felajánlása.Köszönöm Magának!Az maga hűtlen híve:H0ri
Egyik lábon csavarral fixen,másik lábon kampóval,a bak magasságának állíthatósága miatt?A csavar szerintem lehet "kapupánt",nagy a feje,nem tud átbújni rajta a láncszem ( a lábat kell teljes keresztmetszettben átfúrni ehhez).A "kampó"-ról meg leveszem a láncszemet és odébb rakom 3-4 szemmel.
Biztos,hogy nem ez a legjobb és legegyszerűbb megoldás,vagyunk elegen, jöjjenek az ötletek!
Ma voltam a tatai asztalos szaküzletben. Hát az NEM asztalos, hanem bútorlapos bolt. A hapsi azt sem tudta, mi a neve annak a pántnak, még nem is látott olyat.