Keresés

Részletes keresés

love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12529

én csak az fki féle végét küldtem el március 2-án Taint-nek.

azóta várok,

március 20-án rákérdeztem, hogy mi a helyzet dvd ügyben, akkor azt az ígéretet kaptam, hogy valószinüleg májusban elkészül

május 17-én rákérdeztem, konkrét válasz nem hogy mikorra lesz kész

Előzmény: away alone (12528)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12528

A mailes megbeszélésünkre a következőbne egyeztünk meg:

"Azt hiszem macsek valamelyik e-mail címére írjál a 2 DVD ügyében, a másik kettőt át tudom Neked venni, és lepostázni, ha még nincs meg (Jakso eleje, FKI vége).

Cserébe, ha megszerezted a 2 DVD-set elküldöd nekem :)))

fifti-fifti"

A válasz:

"...Naná,hogy áll az üzlet,ne viccelj:))))...

...Elöszőr ez ügyben futok pár kört,addig ne küldj semmit.Majd írok,ha jöhet a cucc."

Nem jött üzi --> máshonnét előbb meglett?

Előzmény: love cat (12526)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12527

Jelen esetben a rossz példákról van szó, értse az magára az, aki érintett, és nem követ el semmit annak érdekében, amit megtehetne: csak kér, és kér, és soha nem ad, mostmár én is értem, hogy olyan csak nagyon ritka esetben fordul elő, hogy valaki nem tudjon adni is cserébe, de akkor meg ne egyből kérjen ;)

pl. részemről sokszor elég egy kedves szó, értelmes hsz., nem 'lejmoló' kérés, de nem csak én vagyok vele így itt.

Előzmény: away alone (12525)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12526
oké, oké :) Végül Te is elküldted?
Előzmény: away alone (12525)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12525
Ne viccelj :))), én csak jó például hoztam fel, úgy mint tetted azt Te is, nincs ezzel semmi baj! :)))
Előzmény: love cat (12523)
batyja Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12524

Töltenék én többet is, de a mostani helyzetem nem engedi meg az otthoni net használatot. Talán majd nyár végén megint lesz és akkor jön minden ami itt fel lelhető:)

Addig is hálás köszönet mindenkinek aki segitett ebben-abban!

Előzmény: love cat (12520)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12523

bocsánat, nem akartam senkit megbántani, nekem nem kell semmit bizonyítani, vagy beszámolni bármiről.

Csak egy példa volt, ami lehet rossz célt ért el, mert személyeskedésnek érezhető. Elnézést ha vki így érzi

Előzmény: away alone (12522)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12522
Hidd el én is tettem erőfeszítéseket az ügy érdekében, csak Birdmadboy (Taint barátja) felé...
Előzmény: love cat (12520)
subaru1 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12521
Én a bootlegekből csak azt próbálom megszerezni (letölteni, átmásolni stb.), amit tudomásból, hallomásból valóban értékesnek és különlegesnek tartok. Emiatt azonban nyilvánvalóan csereként sem tudnék mást felajánlani, viszont igényeim sem nagyok, mondjuk évente egy-két új dolog. Tehát ha így vesszük ki vagyok szolgáltatva az esetleg elszemtelenedett emberkék miatti bojkottnak. No jó, azért ezt nem kell olyan komolyan venni. :-). Annakidején, mikor megismertem a Cure-t, én is úgy kaptam kazettán valakitől, ellenszolgáltatás nélkül. Pedig ő is Pesten lemezboltokban vetette fel, tehát pénzbe került neki. Aztán jött a CD-s korszak, de még mindig jóval ritkábban és nehezebben lehetett akár a stúdiólemezekhez hozzájutni, mint manapság. Akkor örültem, ha kértek. Aki kért adtam, felvettem neki, aki nem kért, annak is adtam, hadd fertőzzem meg :-)). Persze én is azon a véleményen vagyok, hogy aki ide beesik és kér ezt meg azt meg amazt, nem feltétlenül kell teljesíteni. Egy komoly gyűjtemény nem kiszolgálóintézmény. Másolgatni idő, pénz, energia és nagy tételben elég idegesítő.
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12520
Kikerestem a PPTC-ről az összes magyart aki letöltötte, van akit ismerünk a fórumból:

Doncer, Depi, Kozakz, Creed23, Proton, Batyja, Myopicbat, Awayalone, Charlotte74 és  lovecat

Előzmény: love cat (12519)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12519

egy példát mondok:

Szerintem mindenki emlékszik, hogy Taint az évelején (február) kereste égen - földön a tavalyi Szeged koncert végét dvd-n.

Beírta ide is legalább 10*, hogy akinek van, az küldje el neki és cserébe a saját

koncertfelvételével (ami nem teljes) összevarázsolja és mindenki örömére lesz egy teljes Szeged koncert dvd.

Hányan töltöttük le a koncert vége dvd-t a PPTC-ről?

Az már egy másik történet, hogy 2 hónapja elküldtem, de még nem kaptam teljes koncert dvd-t vissza. Talán hóvégére ideér :)

Előzmény: away alone (12518)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12518

Akkor a Cure nemzetség szelleme/személyisége java lenne ilyen "önző" ?

Előzmény: love cat (12517)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12517

gondolod, hogy bárki is elolvassa a bemutatkozást? Nem gondolom...

Inkább a kölcsönösséget kellene a fórumon bevezetni.

Beleszoktam olvasni más fórumokba pl: DM és ott miért működik az, hogy MINDENKI megosztja amilye van?

Itt ha van valakinek akkor se osztja meg, mélyen hallgat róla, hogy megvan neki, illetve talán 3 -4 ember van aki valaha linket rakott fel letöltésre.

Csak 3-4 ember van aki olvassa a fórumot? nem gondolom...

Csak 3-4 ember van aki a Cure-t gyűjti? nem gondolom...

Előzmény: away alone (12515)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12516

Nem tudom mennyi Cure rajongó van,...

tűnni

Előzmény: away alone (12515)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12515

Nem lenne rossz egy valóban működő bemutatkozó terület minden nick mellé, ahová leírhatná mindenki saját 'jellemzőit', és ezen felül egy topik 'szabályzat' link, hogy ne kelljen ezt mindíg mindenkinek leírni újra és újra. Jó tudom a 12.5e+ hsz. között ott vannak tobbször is, de ki tudja ezt végigolvasni, megtalálni :DDD

Csak magamról tudom, hogy kb. 2002 óta olvasom a topikot, és majdnem 3/4-ed éve végre aktívan is részt veszek benne. Eléggé izgultam az első hsz-nál, hogy elvérzek, nem e sértek meg valakit, már eleve azzal, hogy nem ismerem stb., és bevallom volt is rá bőven példa, most visszaolvasva nagyon égőnek, gyerekesnek tartom sok hsz-omat. Szóval kihívás, de nem azt mondom, hogy nehéz beilleszkedni, csak nem kell feladni, és túl szemtelennek lenni (mondom én :DD)! Nem tudom Cure rajongó van, aki mostanában kezd fanná/gyűjtővé válni, de lehet, hogy jóval többen csak olvassák a topikot, mint amennyien hozzászólnak...és ez egyre nehezebbnek fog tűnik számukra, különösen azoknak, akik mindenről "lemaradtak" eddig, és "newbye"-ok. Ők teljesen az elejéről kezdenének gyűjteni, akár olyan "agyoncsépelt" dolgokat is, ami nekünk már természetes, esetleg uncsi/idegőrlő vele újra foglalkozni, én is így voltam, hiszen mikor keztem még csak 3 Pirate Record, meg sok kis apró részlet/szám birtokosa voltam. Mára hihetetlenül jóval jobb a helyzetem, de még mindíg úgy érzem, hogy vannak bepótolhatatlan dolgaim, amiről az idő miatt lecsúsztam, és nem is nagyon tudok rajta már segítenei (pl. műsoros maxi lemezek, LP-k), de hááát nem születtem elég régen hozzá... :)))

Előzmény: love cat (12510)
Martin Vazquez Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12514

igen, ezt a "csodaszép" kékessárgás papírborítóst kaptam az alatta lévő mellé rózsaszín pólós Robert mellé :) jól emlékeztem, hogy The Cure - M...

Előzmény: love cat (12501)
Hobolios Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12513

Az otthoni gépemen megvan mp3-ban, holnap behozom (mert csak itt van netem) és feldobom neked a yousendit-re, vagy valahová!

Előzmény: bullett_ (12496)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12512
csak az tegye fel a kezét, aki ebben a hónapban kapott tőlem csomagot, vagy általam adott linkből töltött le koncertet - nem kell leírni ki,mit kapott
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12511
annyi
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12510

Nem nekem címezted (remélem) de válaszolok

Nincs itt ilyen szabály, látszik csak beleolvastál felületesen.

Azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, hogy elég sok mindent osztok meg itt. Ja, hogy nem mindent!  Az élet nem fenékig habostorta!

Már ezerszer leírtam és megteszem újra: osztok, ha van időm, kedvem.  Rengeteg munkám van abban, hogy ott tart a gyűjteményünk ahol most van, nem 1 perc alatt jött létre.

Ha valaki Curet akar hetente letölteni,  akkor lehet pár oldalra regisztrálni , ott résztvenni a közösség életében és láss csodát! Jönnek a hírlevelek, esetleg néhány kisebb traderrel ellehet kezdeni a cserét és szépen fejlődik tovább az ember.

Ja, és ha vkinek megvan valamilyen Cure anyag, legyen anyi joga, hogy kinek, mikor, milyen formában adja oda, talán ennyi szabadságot megérdemel...

Ha nem is minden nap, de havonta egyszer azt hiszem én is elviszem "kocsikázni a fórumot", csak azért, hogy legyen egy jó napjuk

Előzmény: bullett_ (12509)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12509

Beleolvastam a fórumba kínomban. Erőm már nincs keresni ma. Látom itt valami félig írott szabály, hogy a nehezen összehozott anyagainkat senkinek nem adjuk oda! Annyi baj legyen, bár én ezt soha nem fogom megérteni. Nem vagyok én sem mai gyerek, de úgy tudom embereket a rajongás egy bizonyos dolog iránt inkább összehoz mint eltávolít.

Én is fórumozó ember vagyok, csak a Honda fórum egyik alapköve. Ezen a héten egy vadidegen srácot fogok megautóztatni, csak azért, hogy legyen egy jó napja, és öregbítsem a márka hírnevét. Persze nem kellemes mert át kell másznom a városon, meg senki nem fizeti ki sem az időm sem a benzinem. Valószínű egy lelkes újabb Honda rajongón kívül nem kapok semmit cserébe.

Nem szép dolog ide beesni és tarhálni anyagot tiszában vagyok vele. Én nem is fogom tenni soha többet.

Viszont ha beledöglök is meg fogom szereni azt a cd-t. Valószínű nem fogom tudni soha elmagyarázni nekem az az egy szám mit jelent.

Mindenesetre a fórumon maradni fogok.

Nem vagyok zakkant csak beteg, fáradt, és túl késő van. Meg igazságrohamom van.

Jó 8 mindenkinek. 

bullett_ Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12508

Lóphax és estifény...

Átnéztem az ebay-t, az amazont, vagy fél tucat lemezeladó helyet. Vagy 8 órája túrom a netet. Sehol semmi. Mindenhol elfogyott. Annyi kiderült, hogy a great dane records kiadása a legjobb minőségű!

away alone Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12507

ez van!

túlságosan 'forró' ott a levegő, olyan érzésem van, mintha büntetnének minket ott azért, mert szeretjük a Cure-t...szerintem...bocs ;(

Előzmény: love cat (12506)
love cat Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12506
ezt rád értettem, mert én uploader vagyok ott, most is töltök fel dvd-t
Előzmény: love cat (12499)
love cat Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12505
hol mondtam ilyet?
Előzmény: away alone (12504)
away alone Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12504
aha! szóval ez sincs meg!? :)))
Előzmény: love cat (12499)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12503

Köszi!!!!!!

love cat Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12502
mivel
love cat Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12501

még kb 2* ennyi borítót tudnék küldeni.

Itt van amiről Martin V. beszél és mível ez egy koncertfelvétel, ahány embernek megvan gyakorlatilag annyi borító van hozzá

mm2m3m35467
Előzmény: bullett_ (12500)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.22 0 0 12500

Tudnál mondani kiadót, kiadás évszámot, pontos címet, esetleg valami azonosítót a cd-ről. Valljuk be elég hülyén nézne ki ha végigrohannám a körút 12 cd boltját egy olyasn cure cd miatt amiről gyakorlatilag a címén kívül semmit nem tudok :-D

Köszi

bullett_

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!