Fussunk neki még 1x, ha megkaphatom ezt a lehetőséget :-D
Az arcomból visszaveszek ígérem.
Szóval üdvözlet mindenkinek itt a fórumon.
Három dolog.
Az egyik, hogy ha valaki kiváncsi rám, akkor az iwiw-en bullett becenévvel megnézheti ki vagyok :-D (A bemutatkozás nem is olyan hülyeség)
A második, hogy itthon fekszem lázasan, ettől kicsit labilis lettem.
Harmadik: A szám amit keresek miért fontos.... Szentimentális szar sztori, de lírom. Én nem gyűjtő vagyok. Volt egy lány akibe szerelmes voltam 16 éve, 15 évesen. Ezt a számot tőle kaptam. Akkor minden este ezt hallgattam. Azt hittem benne van alfától omegáig minden ebben a számban ami az élet. Aztán eltelt sok idő, a kazi elveszett, a lány gyereket szült az egyik legjobb barátomnak :). Én meg azt hiszem, hogy ha újra megtalálom ezt a számot, megint benne lesz minden az alfától omegáig.... Csak már egy másik szinten :-)))
Szóval maradnék visszafogottaban fórumozó társ, némi beilleszkedés után.
3. Eddig is megosztottam azt a keveset, amiről úgy értesültem, hogy itt másoknak nincs meg, egyébként aki figyelt az tudja, hogy a nulláról kezdtem (na jó szinte az összes hivatalos CD-m megvolt, és vagy 3-4 kalóz koncertem, köztük a Pepsi Szigetes)
4. Mivel ez is egy (fél)hivatalos anyag, ezért szintén az emíl az út
5. A koncert 2CD-re van osztva, és innét kell átkonvertálni WAV-ba, majd egy wave editorral szétdarabolni, a mellékelt időzítésekkel (msec), és neroval, nulla másodperces szünetekkel kiírni Audio CD-nek, vagy CUE fájlt készíteni, és úgy, aki meg lusti, az meg hallgassa WinAMP-al :)))
Azért kérdezem, mert nekem van egy MP3-as nagyon kiválló minőségű felvételem, és az tuti, hogy nem a VHS-ről lett digizve...(szintén szeretném megosztani :)))
senki nem ajánlotta fel a saját dvd-jét - tisztelet a kivételnek- én meg önző módon nem fogom felajánlani a full Szegedet, ezt a kérésemet már Taintnek is elmondtam és azt hiszem megállapodtunk benne ...
A mailes megbeszélésünkre a következőbne egyeztünk meg:
"Azt hiszem macsek valamelyik e-mail címére írjál a 2 DVD ügyében, a másik kettőt át tudom Neked venni, és lepostázni, ha még nincs meg (Jakso eleje, FKI vége).
Cserébe, ha megszerezted a 2 DVD-set elküldöd nekem :)))
fifti-fifti"
A válasz:
"...Naná,hogy áll az üzlet,ne viccelj:))))...
...Elöszőr ez ügyben futok pár kört,addig ne küldj semmit.Majd írok,ha jöhet a cucc."
Jelen esetben a rossz példákról van szó, értse az magára az, aki érintett, és nem követ el semmit annak érdekében, amit megtehetne: csak kér, és kér, és soha nem ad, mostmár én is értem, hogy olyan csak nagyon ritka esetben fordul elő, hogy valaki nem tudjon adni is cserébe, de akkor meg ne egyből kérjen ;)
pl. részemről sokszor elég egy kedves szó, értelmes hsz., nem 'lejmoló' kérés, de nem csak én vagyok vele így itt.
Töltenék én többet is, de a mostani helyzetem nem engedi meg az otthoni net használatot. Talán majd nyár végén megint lesz és akkor jön minden ami itt fel lelhető:)
Addig is hálás köszönet mindenkinek aki segitett ebben-abban!
Én a bootlegekből csak azt próbálom megszerezni (letölteni, átmásolni stb.), amit tudomásból, hallomásból valóban értékesnek és különlegesnek tartok. Emiatt azonban nyilvánvalóan csereként sem tudnék mást felajánlani, viszont igényeim sem nagyok, mondjuk évente egy-két új dolog. Tehát ha így vesszük ki vagyok szolgáltatva az esetleg elszemtelenedett emberkék miatti bojkottnak. No jó, azért ezt nem kell olyan komolyan venni. :-). Annakidején, mikor megismertem a Cure-t, én is úgy kaptam kazettán valakitől, ellenszolgáltatás nélkül. Pedig ő is Pesten lemezboltokban vetette fel, tehát pénzbe került neki. Aztán jött a CD-s korszak, de még mindig jóval ritkábban és nehezebben lehetett akár a stúdiólemezekhez hozzájutni, mint manapság. Akkor örültem, ha kértek. Aki kért adtam, felvettem neki, aki nem kért, annak is adtam, hadd fertőzzem meg :-)). Persze én is azon a véleményen vagyok, hogy aki ide beesik és kér ezt meg azt meg amazt, nem feltétlenül kell teljesíteni. Egy komoly gyűjtemény nem kiszolgálóintézmény. Másolgatni idő, pénz, energia és nagy tételben elég idegesítő.
Kikerestem a PPTC-ről az összes magyart aki letöltötte, van akit ismerünk a fórumból:
Doncer, Depi, Kozakz, Creed23, Proton, Batyja, Myopicbat, Awayalone, Charlotte74 és lovecat