Keresés

Részletes keresés

charlotte74 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12579

Ok! Szívesen csinálnék néha egy - két meglepit én is ide, de bevallom nincs türelmem és gőzöm sincs hogy kell feltölteni akárhova is.... Egyszer próbálkoztunk a PPT- re, az nagyon macerás volt, de ha van vmi könnyebb lehetőség, szívesen.He este feltolom ráér átcsurogni. Melyik a legegyszerűbb gyépéseknek? Tényleg nincs türelmem macerázni.

Előzmény: Hobolios (12577)
subaru1 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12578

Koncert vs. stúdió gondolattal egyetértek, ill. én is így érzem. Megintcsak visszakanyarodok ahhoz az ominózus '89-es pesti koncerthez (rengeteg élmény és emlék köt ehhez - ne haragudjatok, hogy olyan sokat emlegetem, meg sajnos csak ezen az egyen voltam), ott hallottam az A forest-et. kb. 10 perc és a végén az a szóló, amit Robert lead.... Egy ideig tomboltam, aztán már csak álltam némán és borzongtam. Azóta furcsán üres érzés a stúdiószámot meghallgatni... Ugyanez a Faith-szel. A 14 perces konciváltozat után, ahol kb. 3-szor annyi szöveget improvizál mint az eredeti, aztán meg ugyancsak a gitárvariálás. Nem mondom, a stúdióváltozat is hihetetlen, de mégis. Az A child screams például jó mindkét változatban. Viszont az utolsó két lemez az én tapasztalatom szerint nem különbözik stúdió- és koncerváltozatban sem. Semmi extra szólózás, variálás. Ezt egy kicsit hiányolom pl. a Trilogy esetében is. Ott tehetett volna valami pluszt hozzá.

Előzmény: Szigi101 (12570)
Hobolios Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12577

Sima ügy! :)

Én is elég szép gyűjteménnyel rendelkezem már egy ideje, sajnos azonban csak a melóhelyemen tudok netezni, viszont a gépemen még egy rohadt cd meghajtó sincs, szóval sajnos nincs időm és lehetőségem nagyobb volumenű dolgokat feltölteni. De persze ha van ilyen egy-két számos kívánság, és esetleg megvan, bármikor nagyon szívesen feldobom valahová, de szerintem ezzel itt mindenki így van, nagyon sok számot köszönhetek én is a fórumosoknak.

Most épp asszem semmi hiányérzetem nincs, már csak az új deluxe kiadásokat várom, leginkább a The Glove - Blue Sunshine-t, azokat meg úgyis megveszem eredetiben, mert annyira vagyok fanatikus!! :)))

Előzmény: charlotte74 (12576)
charlotte74 Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12576

Nagyon-nagyon köszi, olyan rég óta akarom ezt megszerezni!!!!

Olyan oldalon hallottam ahonnan nem lehetett letölteni, csak hallgatni, kész voltam tőle.

Mit szeretnél cserébe, ha már mindenki ilyen adakozó kedvében van? Szívesen adok bárkinek, ha nekem meg van ami kéne!

Előzmény: Hobolios (12575)
Hobolios Creative Commons License 2006.05.24 0 0 12575

Szia Bullet!

Na itt figyel:

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=CD93C69A257D0566

Jó borzongást!!!!!

:)))

Előzmény: bullett_ (12496)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12574

Ellenpélda: "Wendy Time" T&C2, 1991-01-17 vs Wish.

Előzmény: Törölt nick (12573)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12573
A "Never Enough" és a "Hot Hot Hot !!!" hangzása előben meg se közelíti a stúdióverziót.
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12572

Úgy látom végre sikerült kivergődnöd a Katrina hurrikán örvényéből :DDD

Természetesen én is örülök neki, ha Roberttől hallok egy jó kis elemzést, de akkor is megmarad az egyéni vélemény. Azért igyekszem bepótolni a lemaradásaimat, de nehéz, és bevallom sokszor idegőrlő :))

-

Screw - ez is jó gitár tanfolyam, ezenfelül remek szám, talán nem jó helyen van az albumon...csak az a túl sok talán ne lenne :) A 'divatos' B-Sideok közé sorolnám...talán.

Rengeteg koncert, rengeteg setlist, nagy váltások, számok új, és régi köntösben, mégis mire gondoljak...szerintem minden számnak van egy olyan előadásmódja valamelyik koncerten (nem csak egyen), mely jobb mint az albumon, mindezen túl megintcsak kinek mi tetszik...nehéz lenne átfogó, egyetemes igazságot teremteni e téren. :)

waters Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12571
Hot hot hot-ot utálom a Kiss me-n,koncerten nincs vele bajom
Szigi101 Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12570
Én pl. szégyenkezve bevallom, hogy számomra nagyon sokat "lódít" egy számon, ha tudom róla Robert véleményét, illetve tudok valamit az elkészítéséről. És hogy miért szégyenkezem? Mert most döbbentem rá, hogy talán azért (is) utálom a The Cure albumot, mert abban az időben szinte egy ilyen interjút sem olvastam!!! (volt egyáltalán ilyen interjú?... a Bloodflowers idejéből legalább 5 interjút olvastam, 2004ből viszont szinte egyre sem emlékszem).

Szóval akinek van esetleg ilyen interjúra mutató linkje (legjobb lenne magyar nyelvű, bár az angollal is megbirkózom), annak nagyon hálás lennék..

Ja, és még egy mondat: valaki itt azt írta, hogy nem kedveli a Screw c. dalt. Én sem nagyon voltam oda érte - egészen a Torture kalóz koncertlemez meghallgatásáig... ott valami lenyűgöző!

És hogy újabb követ dobjak az állóvízbe >:), a minap a Show-t hallgatva eszembe ötlött, hogy néhány dal mennyivel jobb albumverzióban, néhány pedig mennyivel jobb koncerten.
Ti tudtok ilyenre példát mondani? Én most megvárom a Ti véleményeteket, kíváncsi vagyok, hogy egyezni fog-e :-)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12569

OFF:

Az biztos ám! Mekkora f@sz, mint főnököm csak magyar parasztbóllettmágnáskftügyvezetőigazgató módra, esküszöm neked az élő Istenre! ;-DD Nem tudom valamelyikőtök próbálta e fősulin a Jockey féle alkoholtúrát, az ám az ász, nem csoda ha már a 3. májra fáj a foga! ;)))

ON

Nem használom eme (egyébként, ha biztonságos lenne XP SP1-en) remek dolgokat, mert túl sok kárt kapott a gépem a csatornáin. De talán év végére megint lesz egy erre alkalmas (áldozati) rendszerem.

hmmm egyenlőre nem úgy néz ki :(

Úgy RémEmber most ott tartunk, hogy éppen kiszáradunk mind a ketten! :DDD

Előzmény: birdmadboy (12568)
birdmadboy Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12568

OFF:

Számomra mindig is Jockey Ewing volt az isten.

ON:

Az M koncert megvan nekem is,ha van MSN-ed,írj emilt,és áttolom.

Mellesleg jössz a Sistersre?

Lógok pár sörrel:DDDDDD

Előzmény: away alone (12565)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12567

nyagyonde lassú a Megaupload, úgyhogy türelem rózsát terem!

bullett_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12566
deal!
Előzmény: away alone (12565)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12565
Ésszel él az ember!, majd átmásoljuk! :-)
Előzmény: bullett_ (12564)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12564
Lelki szemeim előtt látom, ahogy az M koncertért ökölharcot vívunk a Körúton :-DDD
Előzmény: away alone (12563)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12563
akkor ne tudd meg a szarkaizmusomat, minden Cure lemezre lecsapok, ha meglátom! :DD
Előzmény: bullett_ (12562)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12562
szarkazmusod szembeötlő..... de jó!!! :-DDD
Előzmény: away alone (12560)
bullett_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12561

Hella,

Igen Lajos... 89-93. Engem az Ulrich tanított töriből. Gyakorlatilag csak mi voltunk az egyetlen osztálya. A felesége a mai napig ott tanít... (Akkor még nem az volt :-DDD)

B.

away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12560

- ezt csak példának hoztam fel! perszehogy nem ez a lényeg, de senki sem ajtóstól ront a házra, mert alapjában véve az ember 'hezitál' az új dolgoktól, én is ;)))

- igazad van a jovő lenne az, a jelent úgysem tudjuk megtartani, a múltat meg visszahozni, de akkoris kell a jövőhöz.

- mint írtam ezt csak én érzem így magammal szemben, örülök, hogy csak a kis Ördög beszél belőlem, de akkoris tojáshéjj van a se@@emen :DD (kell az a fránya önkritika :)

- ezt nem merik sokan...elkezdeni...félnek, hogy leharapják a farukat? :))

- léééccciiii (ppfffffff bocs már megint gyerekes vagyok nem bírtam kihagyni) , amúgy komolyan: akkormikor még 'pofátlanul' kértem még nem tudtam olyan infókat, hogy hol és hogyan is lehet hozzájutni Cure nem hivatalos anyagokhoz, azóta alább is hagytam, illetve máshogyan próbálgatom megoldani, még mindíg nem az igazi, de már jelentősen jobb, mint annó.

- elviselhetőbb kategóriába tartozik .-))) amúgy talán meg megfejthető, és egyáltalán nem érzem, hogy nem szerethető a stílusod, kiállsz magadért, és jó/igaz érvekkel támasztod azt alá

- tőlem sűllyedjen csak el, tudok úszni! ;DD

De olyan gonosz vaaaagy! :)))

Hiába háború esetén Isten mindíg az erősebb zászlóaljakkal tart! ;-D

I RémEmber mindíg akkor kapcsoltam el a meséről, hagytam ott, amikor a 'jó' része jön. Még ilyen fekete lelket, mint én? A romantikus részeket meg csak serdülő koromban kedveltem :DDD.

Előzmény: love cat (12557)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12559
:O
Előzmény: Wakama (12558)
Wakama Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12558

Ha má' rajzfilmeknél tartunk :-))))

Előzmény: love cat (12557)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12557

- nem az a lényeg ki mióta kezdett el ide írni (én kb.2000 április óta)

- nem a múlt a fontos

- nem szabja meg senki, hogy ki a friss hús és mennyi beírás kell ahhoz, hogy teljes tag legyen

- amikor én betévedtem a topicba senkit sem ismertem, de mertem írni, beszélgetni

- én sem vagyok itt állandóan, szerencsére nem csak a cure van az életemben

- adok, ha úgy érzem akarok adni, mert szeretek örömet szerezni mindenkinek, de igazad van, ne csak arról szóljon a topic, hogy lécci, lécci, lécci ...

- én is csak egy tag vagyok itt, akinek sokszor nagy a szája, ezért sokan nem szeretik a stílusomat

- csak azért írok, hogy ne süllyedjen el a topic :)))

Ja és kiskoromban is Ő volt mindig a kedvencem, kiütést tudtam már 5 évesen is kapni a nyálas királylányoktól :)

biancaneve
Előzmény: away alone (12554)
Wakama Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12556

Mennyi új arc!!! Mondom én ezt a nagy öreg ;-)

Ez a 20. hozzászólásom...

Előzmény: bullett_ (12549)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12555
A helyesírási hibáimat bocsájtsátok meg gyorsan sokat írtam, de nem ez a lényeg, hanem az amfóra. :DD
Előzmény: away alone (12554)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12554

Üdv itt!

Ne siránkozzál azon, hogy Te esetleg kevesebb vagy, mint más, nem hiszem, hogy ez így lenne, vagy ez lenne a lényeg itt a fórumban (bár lehet, hogy sokaknak úgy tűnik). Nem versenyezni kell azon, hogy kinek van több! Ha van adsz, ha nincs vársz türelemmel, aktívan részt veszel a fórumban, beszélgetsz, kérdezel, véleményt formálsz, és válaszolnak/reagálnak, híreket, információkat osztassz meg...amit tudsz.

A "fájlmegosztás" "csak" egy műprotézis, igazándiból semmi keresnivalója nem lenne a fórumon, örüljünk, hogy ez is van már mint lehetőség.

Elég idő? Itt senkinek sincs elég ideje, egész nap tudnánk a Cure-ról beszélgetni, de az is kevés lenne :)))

Ha mást nem is akkor szerintem innentől legalább figyeljél a fórumra, és így legalább innentől kezdve szinte nem is maradsz ki semmiből, én sem bírom behozni azt a két inaktív évet! Minden új tagnak nehezebb, és nehezebb talán, de nézd a jó oldalát. Miért is vagy itt, mi a közös itt bennünk? Remélem nem csak az, hogy 'itt lehet ingyé kjúrhoz jutni!'. Ez szólt mindenkinek, aki csak olvasója a topiknak, ha valaki 'kasu' azt úgyis hazazavarják, de nem erről kellene, hogy szó legyen itt! Nekem sincsen még itt múltam (ezt én érzem így), nem vagyok beképzelt. Szerény, figyelmes próbálok lenni. Igyekszem ameddig jól esik. Most is izgulok, hogy ezen hsz-emhez mit fognak majd szólni a többiek, van egy két rossz ki ördög a fejemben, aki azt mondja túl messzire mégy, hiszen mit játszol te itt még kiskirályt, miközben a tojáshéjj...

27 éves vagyok, halvány lila gőzöm sincs a Cure 1993 előtti életéből, mit tapasztalatként éltem volna meg, nem olvasok vissza igazán cikkeket, interjúkat róluk, de imádom a Cure-t, és ez a lényeg!

Az első lépést megtetted, részemről ez volt a legnehezebb feladat mikor elkezdtem, pedig szerencsés voltam, mert épp koncert után voltunk, így egy 'buta' élménybeszámolóval kezdtem :))))

Feltöltés után majd szólok mindenkinek, érdeklődni addik is lehet! :-)

Előzmény: zhorro (12550)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12553
welcome
Előzmény: zhorro (12550)
love cat Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12552

Welcome

Valami hasolót kellett volna már az elején

Pécsi vagy és Nagy Lajos-os voltál?

Kalász volt a töritanárod?

Előzmény: bullett_ (12549)
away alone Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12551
Elég rossz! Több a kimenő, mint a bejövő! :(((
Előzmény: love cat (12548)
zhorro Creative Commons License 2006.05.23 0 0 12550

mivel egy ideje (majdnem) csendes olvasója vagyok a fórumnak és azóta elég sok mindent kaptam (és ma megkaptam, hogy miért nem írok be), úgy érzem, csatlakoznom kell kicsit aktívabban.

away alone: egyetértek az 1. ponttal is, de nálam a 2. hibádzik nagy részben. A kedvemmel van legkevésbé gond, de a család és munka (a cégben és otthon) mellett időm nem marad sok. Internetközelbe is csak a munkahelyen jutok és amennyire megismertem a társaságot, a gyűjteményem is szegényke, tehát a lehetőségeim is eléggé korlátozottak ahhoz, hogy adjak.

csodálom és irigylem azokat, akiknek idejük és lehetőségük van több szekrényre való gyűjteményt megszerezni (és hallgatni).

Előzmény: away alone (12546)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!