Keresés

Részletes keresés

Mumu Creative Commons License 2000.04.18 0 0 598
Azt mondjak ez egy ciklikus jellenseg,csak mi szamolunk meg eleg rovid ideje vele.Igy a 1oo es valami evben ez nem lenne olyan sok.Az visszont biztos hogy a kornyezet irtas hozzajarul,nem vitas.
Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.18 -1 0 596
Sokat olvastam a NETen a TISZA aradasarol.
Nagyon szomoru dolog. Az elmult evben es az
ujban is szinte gyarapodnak a termeszeti
csapasok minden fele. Talan az oreg foldgombunk akar valamit mondani nekunk.
Mumu Creative Commons License 2000.04.17 0 0 595
Tiborkam ez a legszebb helyijelentes az utolso idoben.itt meg ezrek harcolnak a legnagyobb meretu Tiszaval,amiota irjak az esemenyekezt,tehat 1888 ota.
Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.17 0 0 594
Itt a Tavasz sok a Virag es enekelnek
a Madarak.
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.17 0 0 593
Bocs, hogy csak igy beleszolok. Korabban beszeltetek a multiple choice iskolai tesztekrol. Azert divatos itt Amerikaban, mert a tanaroknak konnyebb azt ellenorizni es osztalyozni, mint egy fogalmazott dolgozatot. Es az osztalyzas kevesbe szubjektiv.
Mumu Creative Commons License 2000.04.16 0 0 592
Kedves Shalina,messze visszamentem hogy megnezem mi is a legjobb Amerikaban.Tenyleg lever szerint es most Te szerinted is az Oreo-keksz fagyi...Ha mar ezt irod lepj koltoi hangulatba es reszletezd az oreokekszfagyi tulajdonsagait..
Mr.Spock,megkaptad a valasztr.Tarsaim Knox kezdemenyezesere osszeallitanak egy kepesalbumot Amerikarol(tulajdonkepen az amerikai elmenyekrol)ide keresnek tarsakat.
Shalina Creative Commons License 2000.04.16 -1 0 591
Ez a legjobb egész Amerikában! :))
Előzmény: Lever (555)
whisper Creative Commons License 2000.04.16 0 0 590
A képeket Mickey Knoxnak kell küldeni (ld. 536. megjegyzés). Több info alant.
Mr Spock Creative Commons License 2000.04.16 0 0 589
Kedves Mumu,

Milyen albumrol van szo, es milyen kepeket remeltek oda? Ha van kep, kinek lehet kuldeni?

Gabor

Előzmény: Mumu (582)
Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.16 0 0 588
A rokonomek Somogysardon a Kastely egy reszeben
laknak. Azelot is Ernyes Istvan volt a vezetoje
a menesnek.A magyarorszagi valtozasok utan
lett a rendorseg a menes gazdaja.
Meg kuldok egy kepet Mickey, nagy valasztekom
van.
Talan >whisper< eltud menni helyettem a
lakzira. Tudok masolni egy meghivot neki!
Mumu Creative Commons License 2000.04.15 0 0 587
Latod mit jelent ez a virtualis vilag,Tibor.Te kb.7-8ooo km.rol megjegyzel valamit,hogy lesz egy kis magyar faluban egy eskuvo amire hivatalos lennel es mar is van e labirintusban valaki akinek ismerosei vannak ott aki ismeri a falut.Es ez egy par perc alatt,teoretikusan megkeruli a vilagot ez a kis info....
whisper Creative Commons License 2000.04.15 0 0 586
Tibor! Somogysárd az nagyon szép hely. Egy volt kollégám ott dolgozik a ménesben, én is jártam arra párszor. Maga a falu eléggé a világ végén lévőnek tűnt, de nagyon tetszett a hangulata.
8-)
whisper Creative Commons License 2000.04.15 0 0 585
Mickey, a két utolsó csomag is elment. Összesen 33 képnek kell lennie (11+7+8+7 bontásban). Ha kellen még valamilyen szöveg, akkor írj. Jó munkát hozzá!!!! És nagyon köszönjük. 8-)
whisper Creative Commons License 2000.04.15 0 0 584
Mickey!
Újabb adag ment NYC-ről.
whisper Creative Commons License 2000.04.15 0 0 583
Mickey! Egy adag kép elküldve. Mind New Jersey-ben készült.
További két adag várható még a nap folyamán.
Mumu Creative Commons License 2000.04.15 0 0 582
Knox es Tibor,egyelore druckolok Nektek hogy sikeruljoin az album.
Ugyanakor mert azok akik nem tudnak hozzajarulni mintha elmaradnanak kerlek bennetket ontsetek ide ujabb amerikai benyomasokat.Valaki csak van az orias tekno masik oldalan...
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.15 0 0 581
Kedves Tibor!

Kepeidet megkaptam, a lap keszul.
A legjobb megoldas tovabbra is az, ha a megadott e-mailre kulditek a kepeket, de jo lenne, ha mondjuk 1 heten belul tudnatok kuldeni, mert aprilis vegetol mar nem lesz idom egy ideig ezzel foglalkozni...

whisper: sajnos a dpi-t nem tudom, de mint irtam
kb 600x400pixeles, 256-szinu kepek kellenenek (gif, jpg amugy is ennyit tud)

Ha valaki ennel nagyobb kepet kuld az sem baj, azt is at tudom alakitani.

Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.15 0 0 580
Barataim; Remellem masok is kuldenek kepeket
rajtam kivul. Mickey Knox varja oket.
E-mail to: flatbeat@home.com
Hogy lehet honlapra, vagy top-ikban
kepet kuldeni?

Kaptam egy meghovot falusi lakodalomra
Somogysardon. Unoka hugom lanya eskuszik.
Sajnos nemtudok elmenni.
Pedig hat biztos hagyomanyos igazi paraszt
lakodalom lesz.
Lehet majd lovagolni is; Unoka hugom
ferje az Magyar Allami Rendorseg Menesenek
igazgatoja.

MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.14 0 0 579
Tibor!

Az album alapja keszuloben van, de egyenlore csak TE kuldtel kepet, a tobbieke folyamatban van. Ha van meg keped, kuldj nyugodtan!

Kedves Mumu! Akkor majd a kovetkezo talalkozon!

Előzmény: Tibor Arato (577)
Mumu Creative Commons License 2000.04.14 0 0 578
Kedves Knox sajnalom es megertem hogy miutan csak 1o-en jossz nem tudunk talalkozni,dfogok en meg egy masodikat is csinalnmi valamikor.
Tibor agodtam miattad ,jo hogy jelentkeztel.A mi korunkban.....
Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.14 0 0 577
Miota itt van a tavasz, nagyon ellettem foglalva.
Azert probalok neha benezni.
MickeyKnox, Keszul a foto album ?
Feltetlenul kuldok egy capa nelkuli
kepet magamrol.
Mumu sajnos en nemtudok elmenni
a talalkozora.
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.14 0 0 576
Kedves whisper!

Hamarosan megy mail is, addig is: jo lenne, ha lenne hozza szoveg is, azt barmikor be tudom szerkeszteni a honlapba
2, 5mega a mailbox-om, de ugy kb 2.5-3 megat javasolnek maximum, mert lehet, hogy egyszerre kuldenek tobben is majd

Előzmény: whisper (572)
Mumu Creative Commons License 2000.04.14 0 0 575
Kedveseim,aki tud es akar velem majus 5-en talalkozni az iratkozon be a e celbol a torzsasztalon megnyitott topicba.Szeretettel varlak benneteket.
Mumu Creative Commons License 2000.04.14 0 0 574
Kedveseim,aki eltud es leakar jonni a velem valo(mar az 532.hozzaszolasnal emlitett)talalkozasra majus 5-en kerlek iratkozon be a torzsasztalon e celbol most nyitott topicon.Szeretettel varom jelenleteteket.
Mumu Creative Commons License 2000.04.12 0 0 573
Kedves whisper,koszonom Neked a munkadat.Varjok Knox valaszat.
whisper Creative Commons License 2000.04.11 0 0 572
A képek szkennelését valamikor elkezdem, aztán elküldöm atacsban. Írjak hozzájuk valami szöveget, vagy úgysem lehet felrakni a kép alá/mellé/fölé??
Mekkora méretű levelet képes fogadni az Inboxod, Mickey? Csak azért kérdem, nehogy bedugítsam.
Mumu Creative Commons License 2000.04.06 0 0 571
Kedveseim ,gondolom jo Knox otlete,csinalja meg a Ti segitsegetekkel az albumot.
A tallira persze hogy varlak benneteket.hogy milyen lesz azt nem tudom.NMeg azt sem hanyan leszunk mertb jovoheten nyitom a beiratkozasi topicot.Miutan minden topicomban olyanok irnak mint Te es en,akik tiszteklik a masikat,ervekel harcolnak es nem karomkodasal,odafigyelnek egymasra,nem szamit melyik topicbol jon hasonszoru velunk.
En hivlak neg benneteket mint irtam koromhoz illoen nagyi ozsira:persze Ti nem kell ilyen klaszikusan viselkednetek.A meghivas mindnyajatoknak szol.Az ido be van korlatozva mert ki vettem a termet,utana mar nincs hely.Errol majd a nyiotasnal.
Tiborom a francia nok...arabok,angolok,japanok szinesek.Angol songokat enekelnek,Mitterand forog a sirjaban.A varos legalabb is ahogy most ebben a negyedbe lattam(Passy,diplomata neghyed,ilyen)de ismerek en nagyon soksz9inu varost hiszen minden veben legalabb 3 vagyok ott.
syrius Creative Commons License 2000.04.06 0 0 570
Sziasztok, ismét itthonról, úgyhogy lassan nyithatok egy Mi Nektek Magyarország topicot, főleg annak a kevés "eszementnek" aki hazajön, de ez hosszú történet és nagyon OFF. Viszont New York és környéke meg vagyon örökítve, az utolső héten mást se csináltam, mint az új Mavicá-val végigjártam mégegyszer a kedvenc helyeket szóval küldök képeket és majd eldöntöd mi legyen benne. És nagyon örülök a Talinak, ez lesz az első, ahol néhány ismeretlen ismerőssel találkozhatok. Bele is ásom magam (ha lesz időm) Mumu többi topicjába. Gondolom azt is ilyen szépen gondozva érdekes témákra jő társaságra bukkanok. Bár nagyon OFF, de Mumu mit ajánlanál? Van-e kedvenced a sajátjaid közül?
Előzmény: MickeyKnox (569)
MickeyKnox Creative Commons License 2000.04.05 0 0 569
Udvozlok mindenkit!

Mivel a teljes index-re a fotoalbum erdeklodes hianyaban nem lesz, szerintem csinaljuk meg mi. Ha par napon belul megkapom a kepeket, akkor vallalom, hogy egy puritan kinezetu oldalat megcsinalok (ugyis a kepek a lenyeg).
a cimem: flatbeat@home.com

ja, gif, vagy jpg kellene, kb 600x400-as meretben (kb.ez az a meret, ami egy bal oldali menu mellett "belefer a kepernyobe")
ha gif vagy jpg=> tudomasom szerint ezek 256 szint tudnak, igy nem lesz tul nagy a kep (hasonlo oldalt csinaltam nemreg, ott 40-70kilobyte egy kep.)

Majd jovok meg!

Tibor Arato Creative Commons License 2000.04.05 0 0 568
O Ja! Majdnem elfelejtettem Bucika kereset.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!