Keresés

Részletes keresés

marcsi 1954 Creative Commons License 2012.07.13 0 0 933

Vasalást vállalok a III.kerületben!

Tomsics Ferencné

Tel:306038960

eszter-sz Creative Commons License 2012.07.12 0 0 932

Tisztlet Háziasszonyok!

Precíz, megbízható munkájára és önmagára igényes lányt takarítást vállal Budapest egész területén!

Utolsó szabad napomra kersek munkát napi 10-12 óra elfoglaltságban.

Vállalok:

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-kutyasétáltatást

-gyerekfelügyeletet

-igény szerint egyéb ház körüli munkákat

Igény szerint önéletrajzot és képet küldök.

e-mail: takaritobudapest@gmail.com

Kérem írjanak bizalommal!

maminagyi Creative Commons License 2012.07.08 0 0 931

FŐÁLLÁSBAN- Házvezetőnő,takarítói  állást keresek. Szeretek főzni,sütni ,takarítani. Nincs jogosítványom. Megbízható ,pontos ember vagyok. Rendezett családi háttérrel rendelkezem,korom:55 .- -Vagy csak alkalmi takarítás:megegyezés szerint,mindezt Budapesten.

kempergo Creative Commons License 2012.07.07 0 0 930
Alkalmi vagy rendszeres takaritást vállalok lakás, családi házaknál ill. vasalást is. Elsősorban Budapest, Vác. A részleteket magánban megbeszéljük.
orso.borso Creative Commons License 2012.07.05 0 0 929

Takarítás gyorsan és olcsón

Nincs ideje és ereje takarítani, de szereti a rendet és a tisztaságot?

Mi pillanatok alatt tisztává és rendezetté varázsoljuk lakását, mindössze pár ezer forintért.

Megbízható, precíz egyetemista lány, takarítást vállal XIV kerületben és környékén.

-          függöny leszedés mosás, vasalás felrakás

-          ablaktisztítás

-          fürdőszoba takarítás

-          esetleg gyermekfelügyelet

-          egyéb ház körüli munkák elvégzése gyorsan és olcsón

Elérhetőségek: 0630-546-8616 ,    takaritas14@freemail.hu

katyi79 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 928

Kedves munkát keresők!

Sóskútra keresek családi házunk heti takarítására és vasalásra keresek megbízható, lelkiismeretes hölgyet. Akit érdekel, kérem írjon! Köszönöm!

szokaty@hotmail.com

kriszti1113 Creative Commons License 2012.07.03 0 0 927

Precíz, igényes, talpraesett lány vállal takarítást, mosást, ablakpucolást, kutyasétáltatást, babyszitterkedést 5 éves kortól. Ár megegyezés szerint. Hívjon bizalommal. Tel: 06706228751

zzzxz Creative Commons License 2012.07.02 0 0 926

Kedves segítség keresők!

Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok lakásokban, családi házakban. Elsősorban Érd, Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budapest területén. Az egyedi igények és az ár megbeszélés szerint. Építkezés vagy felújítás utáni takarításban is van gyakorlatom.  

Elérhetőségeim: 0670/394-3032, 0670/397-5027, szepenjol@gmail.com

Tam7 Creative Commons License 2012.07.02 0 0 925

11. kerület, Kelenföld központhoz közel, 50m2-es, kétszobás lakás takarítására keresek gyakorlott, leinformálható takarítónőt. Egyszeri nagytakarításra, utána heti 1, max. 2 alkalomra lenne szükség. A jelentkezéseket fizetési igény megjelölésével a bago.tamas (kukac) gmail.com címre várom.

kriszti1113 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 924

19 éves lány takarítás vállal Budapest területén. Munkámat alaposan, precízen. Vállalok igény szerint főzést, sütést :) mosást, takarítást, ablakpucolást, állatgondozást, babyszitterkedést, kerti munkákat, kreatív munkákat (lakásdekorálás). Nem dohányzom. Vidám, kedves, lelkiismeretes vagyok.  Ár megegyezés szerint. Önéletrajzot, fényképet kérésre küldök. Hívj bizalommal bármikor: 06/70/622-87-51 vagy írj: kriszti1113@gmail.com

zsömi06 Creative Commons License 2012.06.26 0 0 923

Ha segítséget keresel házad takarítására, hívj bizalommal !39 éves tisztaságszerető, rendmániás nő vagyok,a keddem és a szerdám szabad.Mivel annyi hasonló hirdetéssel lehet találkozni, úgy gondolom,hogy írni bármit lehet, ezért ajánlanék egy próbanapot,ahol kiderül, hogy tudunk- e a jövőben egggyüttműködni.Elérhetőségeim:tel.06304861764vagy email:katona013@freemail.hu Bizalmát előre is köszönöm

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.06.25 0 0 921

KEDVES OLVASOK!!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES  BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!

HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!

ÜDV: ERZSO.

bestofKatika Creative Commons License 2012.06.18 0 0 920

Takarítást, háztartásvezetést vállalok.

Takarítást, házvezetést, szükség esetén kertgondozást.

Nagy gyakorlattal és szakmai tapasztalatokkal rendelkezem.

Festés utáni takarítást és nagytakaritást is vállalok.

Alapos, megbízható munkavégzést kínálok! Ár: megegyezés szerint.

Dolgoztam a Magyar Magyar Televízióban, a Sportcsarnokban és közismert személy bejárónője voltam.

Hívjon bizalommal! (Katika) +36 (20) 580-8645.

Kattyca Creative Commons License 2012.06.15 0 0 919

Bármennyire is extrém, én szeretek takarítani, mert szeretem magam körül a rendet és a tisztaságot. Önnek is segítek hétköznap délután vagy a hétvégén. 4 óra / 5000 Ft díjazásért. Pontos, precíz és megbízható munkavégzést kínálok. 06 (30) 670-9383 kérem írjon sms-t vagy emailt és felveszem Önnel a kapcsolatot. Üdvözlettel: Kattyca

e_szter Creative Commons License 2012.06.14 0 0 918

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

takaritobudapest@gmail.com

Telefonszámot valamint igény szerint önéletrajzot, fényképet e-mailben küldök!

hazaimamó Creative Commons License 2012.06.13 0 0 917

Tisztelt Hirdető! Érdeklődve olvasom az ilyen jellegű  kereséseket. Engem érdekelne a feladat. Vidám, talpraesett ,  megbízható  nyugdíjas nagymama vagyok. Jelenleg  két napi délutáni elfoglaltságom van. Fiatal orvosházaspoár kicsi lányával töltöm az időt. /alvásközben valasok is/. Nyolc évig voltam egy családnál dadus, házvezetőként. Azok a Manók megnőttek... Így keresem az a Családot, akinek  szüksége lenne rám és persze ez fordítva is igaz. Képesítéssel rendelkezem  "gyermekvigyázásra", tartalmas időtöltésre együtt. Szeretek és állítom, tudok is főzöcskézni, és ami  szintén fontos szeretem a rendet és a tisztaságot. Referenciám az előző és jelenlegi Családaimtól vannak. Egészségügyi könyvvel is rendelkezem. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, kérem jelentkezzenek, hívjanak bizalomma telefon:+36702717159, illetve  hazaitobias@freemail.hu-n. Üdvözlettel Hazai Lászlóné Marika/ mamó/

Előzmény: artd.b. (913)
marianna_m Creative Commons License 2012.06.12 0 0 916

Kedves Háziasszonyok! 

Precíz, megbízható, munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén!

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

Bodikaa Creative Commons License 2012.06.12 0 0 915

Vállalok takarításokat és gyerekfelügyeletet. 

25 éves vagyok, megbizható, precíz, munkámra igényes, nem dohányzom. 

Ápolónő voltam 2 évet dolgoztam a szakmában ez úgy gondolom előnyt jelent gyerekfelügyeletnél. Imádom a gyerekeket, szertek rájuk vigyázni, imádom a takarítást is ,kikapcsol....már 7 éve takarítok családoknál rendszeresen.

Ha felkeltettem az  erdeklodesuket bizalommal írjanak a bodaaerikaa@gmail.hu email címre.

eszter_sz Creative Commons License 2012.06.12 0 0 914

Kedves Háziasszonyok! 

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

artd.b. Creative Commons License 2012.06.11 0 0 913

Bp. XII. ker.-ben 100 nm-es lakásba keresünk megbízható, referenciával rendelkező, kimondottan precíz, nemdohányzó takarítónőt/házvezetőnőt heti rendszerességgel.

Fényképes jelentkezéseket a fizetési igény megjelölésével (óradíjban) az alábbi e-mail címen várom: artdecobutor@gmail.com

Amennyiben vállal ezen kívül gyermekfelügyeletet, illetve vasalást, kérem azt is jelezze!

Előre is köszönöm!

csapó ági Creative Commons License 2012.06.11 0 0 912

Kedves Keresgélők!

26 éves kétgyermekes anyuka gyakorlattal és referenciával vállalja otthonuk, házuk általános, és/ vagy nagytakarítását 1000 forintos órabérben, vagy fixen 6000 forintért/ alkalom.

Hétfői, keddi, csütörtöki és pénteki napokra keresek munkát reggel 9- től délután 4- ig.

A részletekről személyes találkozó keretében, minden érdeklődést szívesen fogadok a csapoagi24@freemail.hu címen, vagy a 0630 - 5935038- as telefonszámon!

Szép napot mindenkinek!

Üdv : Csapó Ági

adamfiam Creative Commons License 2012.06.11 0 0 911

Kedves, Anyukák, Háziasszonyok!

Segítségre van szükségük? Én szívesen segítek.

Magamról annyit, hogy 49 éves vagyok, Budapesten élek a férjemmel és a 7 és fél éves kisfiammal.

Az élet vagy a sors úgy hozta, hogy egy picit több időm lesz, így

Vállalok:

- gyermekfelügyeletet (megbeszélés alapján hétköznap, esténként, hétvégenként)

- vasalást

- ablaktisztítást

... illetve ami még eszembe jutott, és nem tudom, hogy egyáltalán van-e rá igény/kereslet...

Én évek óta magam készítem el a családom számára a lekvárokat/dzsemmeket (például barack, meggy, eper, szilva, őszibarack), tehát biztosan tudom, hogy mi is van az üvegekben.

Megbeszélés alapján szívesen vállalom az Önök részére is a befőzést.

... Tudom, hogy merész vállalkozás, de esetleg valakinél ez is szóba jöhető segítség lehet...

Köszönöm, hogy elolvasták soraimat, várom jelentkezésüket.

brazoka@t-online.hu

Timike27 Creative Commons License 2012.06.11 0 0 910

Tímea vagyok,6 éve rendelkezem bejárónői tapasztalatokkal,mely idő alatt egy családnál be is jelentettek.Szeretnék időszakosan további takarítást is elvállalni.Munkadíjam 1000Ft/óra.Gyors,szép és precíz munkámat referenciákkal tudom alátámasztani.Szívesen vállalok a ház körüli teendőkben bármit,amire szükségük van.

A vasalás különösképpen a kedvemre való munka,természetesen a többi ellátnivalóval együtt!Amennyiben napi 4 vagy 6 órát kell takarítani,megállás nélkül dolgozom!

Kérdés esetén személyesen állok rendelkezésükre:06702723634

eszter_sz Creative Commons License 2012.06.11 0 0 909

Kedves Háziasszonyok! 

Vállalok: 

-takarítást

-mosást

-vasalást

-ablakpucolást

-bevásárlást

-főzést

-gyerekfelügyeletet

-állatgondozást

zuglo1147 Creative Commons License 2012.06.10 0 0 908

Tisztelt munkát keresők!

Zuglóban, a 14. kerületben lévő társasházi lakásunk rendszeres takarítására keresünk megbízható bejárónőt / takarítónőt. A lakás 63 nm, hálószoba, gardrób, amerikai konyhás nappali, fürdő és erkély. 30-as éveiben járó, értelmiségi pár vagyunk, háziállat nincs.  

A feladat főleg portörlés, porszívózás, felmosás, szaniter tisztítás, esetenként ablakmosás, vasalás.

Heti rendszerességgel, fix napon, napi 4 órában keresünk hosszútávú segítséget.

Feltételek: leinformálhatóság (referencia), megbízhatóság, precíz és alapos munkavégzés.

Válaszokat emailben kérnénk, fényképpel és bemutatkozással, díjazási igény megjelölésével. Előre is köszönöm.

E-mail: takaritaszuglo@gmail.com 

marcsi 1954 Creative Commons License 2012.06.10 0 0 907

Takarítást és vasalást vállalok a III.ker-ben!  Tel:306038960  Tomsics Ferencné

Erzso (zso) Creative Commons License 2012.06.08 0 0 906

KEDVES OLVASOK!!!

TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES  BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!

HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!

ÜDV: ERZSO.

ditke50 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 905

Családi házak, lakások takarítását vállalom elsősorban Budapesten, Dunakeszin, Gödön,  Fóton, Csömörön. Munkám precíz. Még van két szabadnapom, amit szeretnék betölteni. Referenciám van!

Elérhetőségem:06-30-99-357-99.

Dan620726 Creative Commons License 2012.06.07 0 0 904
Megbízható,munkámra igényes,referenciával
rendelkező nő vagyok.Takarítást,
mosást,vasalást,főzést,gyermekfelügyeletet
vállalok Budapest budai oldalán,illetve
annak vonzáskörzetében.
adraka.dabra Creative Commons License 2012.06.07 0 0 903

Üdvözlöm!

Létező elérhetőséget adtam meg. 

Előzmény: zsömi06 (901)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!