Szervusz kolega!!Rég beszéltünk...Nekem van egy ugyan ilyen oldalkocsis Trophym hasonló állapotban csak az enyémen több a gyári cucc.Tavaly vásároltam Pomázon emlékeim szerint 125 ezer Ft ot adtam érte.Most fogok hozzá rendelni plexit,keretet stb.Nem volt meg hozzá a forgalmi engedély,de azóta pótoltam azt is.Ennek ellenére nem sok érte a kért összeg főleg nem akkor,ha oldalkocsisnak is van vizsgáztatva.
Üdv, nem szerepel az oldalkocsi adat sehol a forgalmiban.Amit vizsgán néznek, a rögzitési pontok gyáriak legyenek, oldalkocsi állapota. Tudod cserélni csak tipus azonos legyen. A motorhoz való.A rendőr nem tudja ellenőrizni, csak a KPM-es.
Egy oldalkocsis motornál a forgalmiban szerepelnek az oldalkocsi adatai? Például ha van egy fogat ami mellett egy kissé leharcolt oldalkocsi van akkor azt le lehet cserélni egy másikra? Igazoltatáskor nem okozhat gondot?
Tudja valaki mi a teendő olyan esetben amikor teljesen le vannak kopva a számok, vagyis minden jelzés, beütés egy oldalkocsi adat táblájáról? Hogyan tudom egy motor mellé vizsgáztatni?
:-) Gondoltam, hogy azért nem találom a hirdetést mert nem létezik olyan amiben az általam belinkelt alkatrész van!! Ha megnézed a képet amit betettem, azon szándékosan be van karikázva a villa vége! Azért mert amilyent én keresek azon két furat van nem egy!
Az oldalkocsis Trophyra ugyanis ilyen első villa kell. Azért köszönöm a segítő szándékodat!
Nem tudom hogyan kell belinkelni dolgokat,nem vágom a számítógép ezen dolgait,rohadtul nem érdekel:) Megnéztem a hirdetéseket,06203792900 Cégléden,és 06309210843 Budaörsön vannak.
Már egy ideje gondolkodom azon, hogy hogyan lehetne télen is biztonságosan motorozni... Az oldalkocsi ugrott be! Ugyan ez még a jövő zenéje, de már most beleásom magam kicsit a témába. Nyárra maradna a kocsi nélküli moci, télre pedig lenne egy oldalkocsis paripa a garázsban.
Nagyon-nagyon tetszik a Jawa 350 (ilyen volt már szólóban) oldalkocsival, de részemről csak a vízhűtéses jöhet szóba, mert télen hideg van, és szeretnék fűthető ruhát, amihez viszont elengedhetetlen a vízhűtés. Nehéz lesz olyan motort találni, ami megfelel a "követelményeknek", de talán az itt fellehető információkkal, és segítségetekkel megtalálom a számomra megfelelőt.
Örülnék ha valaki tudna segíteni a képen látható Mz Trophy ES 250/2 oldalkocsis első villa beszerzésében! Elég lenne csak a bekarikázott vízszintes villa, nem kell az egész kompletten! Ha van itt aki jár börzékre és esetleg találkozna ilyen villával és megvenné nekem, akkor megvásárolnám tőle vagy az ismeretségi körében lenne ilyen alkatrész kérem jelezze!
Tudna valaki segíteni,hogy mi lehetett a pannonia teheroldalkocsi mérete?Gondolkodom,hogy a közelgő téli napokon egy hasonló fadobozt készítenék.Valakinek tapasztalata?Légellenálás jelentősen más-e?Köszönettel.
Az oldalkocsin lévő gumi mintázata lehet más mint a motoron lévő gumiké?
Nem kötnek bele vizsgán? Mitas gumik vannak a motoron, de Mitasból a 16-os mintázata más! Bár anno gyárilag is más volt a motoron a gumik mintázata ráadásul mindhárom gumié más volt!
Velorex 562 oldalkocsi ponyvát szeretnék valahonnan beszerezni! Már több webshop kínálatában találtam ,de valójában egyiküknél sincs!!! Rendelkezik valaki ilyen ponyvával esetleg? Ha igen, akkor tudna adni róla pontos méreteket, hogy legyártassam valakivel? Vagy a beszerzésben valakinek valami ötlete?