Engem meg baromira idegesít,hogy vki ilyen tuskó.
Szal ha megtalállak,te leszel fogatlan
"öcsi".
Ezt pedig vedd komolyan.Ritka az,ha vkinek vmit megígérek:(
Megjegyzem, minden egyebet is, ami egy picit is Imrére emlékeztette az ottaniakat. Nem értem a dolgot, mert nagyon úgy tűnik, valamiért utálják még az említését is. Már amikor a felmondási idejét töltötte, akkor is, ha valami kéréssel hozzá fordultam, nem pedig ahhoz, akit talán ha kétszer láttam előtte, akkor mindjárt jött a sértődés, hogy miért neki szólok, mikor neki már semmihez semmi köze, stb. stb. :(
Ha találok még valamit a bent lévő gépen (talán még nem vitték el csütörtök óta), ígérem, azt lementem és továbbítom az illetékesnek.
Egyébként meg sziasztok újra... Sokáig nem akartam írni ide, az okát nem firtassuk. Legyen elég annyi, hogy pillanatnyilag úgy érzem, előbújok. Remélem, nem változik meg semmi.
Nem mukodik, mert le van szedve az egesz, a szerverem sem fut. De dolgozok rajta igerem, majd irok mikor lehet ujra probalgatni.
Zorro: a forraskodjat a regi ladanak nem lehetne IntMan-tol elkerni, mert az volna a legegyszerubb? Tudnam hosztolni, es nem kene ujra irni az egesz programot, mert ha ujrairom, azt ugysem tudom megcsinalni ami volt anno....
Este 7-kor? Olyankor én még nem vagyok otthon. :-)
Nagyon keveset tévézek, habár ez az elkövetkezendő egy hétben meg fog növekedni, mert kipurcant a monitorom és így nixnet. De mint látod, hétre már ma sem érek haza...
Zorro: nos,plázákba ne menjetek,mert: sosincs hely és drága. Nem tudom megvan-e még az a római parti,az bejött,de e lgjobb a Gold Crown melletti (a Budafoki úton van)
duke: cimbi,nemtod miről van szó,nem értheted.:)))) Névnap.
Amikor az M1-en lelőtte magát a Mulder,úgy két éve,akkor azt hittem,hogy még egy széria van hátra összesen. Két hete innen folytatták,és ezen sorozat harmadik epizódja volt ama bizonyos legeslegelső rész.. nem értem én.
A legvégső szériát már Duchovny nélkül csinálták.