Az FNA szvsz nem ingyenpénz, hanem nagyon is jogos jussa minden embernek, ahogy a bankba tett pénzed kamata a tiéd és azon egyszerű alaptétel szerint, hogy Föld minden kincse és minden tudása mindenkié és emberi alapjog, hogy a létminim szintjét garantálják neki azok, akik aljas módon kisajátitották....:P
Nem agitálok soha, hiszen tudom, hogy a tudattorzítottakat meggyőzni a jó dolgokról sohasem lehetett és a saját kárukból sem tanulnak! Csak tájékoztatom az olvasni tudó nem funkcionális analfabétákat a jelen aktuális dolgairól, mert hátha eljut az agyukig, hogy miről is van szó, hiszen január 15-ig kell összegyűlnie a szükséges aláírásoknak
Végül is ez egy igazi XXI. századi és egyre aktuálisabb EU-s program, amihez a Szlovéneknél és a Horvátoknál már túl is teljesítették a szükséges aláírást, mivel ott ezek szerint okosabb és empatikusabb népek élnek, akik nem irigylik a szomszédét és nem akarják eltenni láb alól a tehenét. LOL
Cipruson be fogják vezetni a nyáron és nem az én tisztem a túlfizetett képviselőitek és a szintén túlfizetett tanácsadóik helyett kiszámolni és ingyen prezentálni az új felállást és az új elosztás struktúráját. Csodálom, hogy az sem jutott el az agyatokig, hogy az elégséges aláírás nem jelent többet a kérdés napirendre tűzésének és megvitatásának a támogatásánál, vagyis nincs mitől tartanotok, hiszen minden érdemi kérdésnek, csak akkor lesz létjogosultsága, ha tényleg be akarják és be is fogják vezetni...:P
Hidd csak nyugodtan azt amit akarsz, hiszen írva vagyon a Bibliában, hogy "Legyen neked a Te hited szerint..." :D
De éppen ezért a nemakarásnak nyögés a vége és a világot pedig azok a pofátlan rablók uralják, akik nem mondanak le könnyen az előjogaikról, de lassan és biztosan a gazdasági kényszerek és a fogyasztói mókuskerék lassulása miatt mégis muszáj lesz! Szvsz a jelenlegi túlszabályozott és agyonadóztatott rendszerben a politika nem megoldja, hanem egyre-másra generálja a társadalmi problémákat és a jelen informatikai szintjén éppen az a politikusok legfőbb félelme, hogy az emberek felismerik ezt és végleg a saját kezükbe veszik a sorsukat! LOL
Olyan közösségi szinten, ami az embereknek érzelmileg közömbös, mindenki jól akar járni, vagyis minimalizálná azt, amennyit betesz a közösbe, és maximalizálná azt, amennyit kivesz onnan. Ez természetes. Azért kell a fejlődéshez olyan közöségbe helyezni, ahol érzelmileg érdekelt. Erre lenne jó a család.
Mivel a világon a hülyék vannak túlnyomó többségben, nem csoda, hogy minden értelmes dolog halálra van ítélve és Jézus sem véletlenül végezte a keresztfán!
Tévedsz, mert költségvetésből felvett milliós fizetések szja és tb vonzata is csak egy vicc és semmi szükség erre a két adónemre egy átstruktúrált társadalomban, ahol végre elfelejtik a cimkézgetést és az 50 féle sarc helyett beérik maximum 10-el és az egyének pedig maguk gondoskodnának a biztosításaikról, mert az állam csakis az alapokat biztosítaná mindenből...:P
Tanulmányozd a költségvetést és gondolkozz, és rá fogzs jönni, hogy a nagyját bizony azok fizetik, akik szja-znak. Ők fizetnek emellett járulékot, szochót (ja igaz, azt a munkáltató, ez mondjuk vicc), ők fizetik a tényleges áfa nagy részét is (nyugdíjasok segélyesek mondjuk úgy, hogy áfakölcsönt fizetnek vissza, az nem igazi áfabevétel, hiszen az állam már előre kifizette nekik)...
Szóval teljesen mindegy, hogy az SZJA fő bevételi forrás-e. A lényeg, hogy az SZJA nyomán el lehet jutni a fő befizetőkhöz.
Nem vagyok biztos abban, hogy ez egy lüke éretlen és irigykomenista ország.
Marhára megrémültem akkor, amikor Horn + SzDSz 1994-ben 72%-ot kapott.
Kész, vége, visszajöttek a komenisták.
Mi lett '98-ban, na mi? Egy, addíg a bejutási küszöböt éppen, hogy súroló pártocska - a komenista Torgyán támogatásával - megnyerte a választást. Bölcsek voltak a magyar választók, nem hagyták a diktatúrát visszajönni, felhoztak egy ellenzéki erőt. Pedig Horn nem is kormányzott rosszul.
Szerintem most sem fogják hagyni a magyar választók elveszni a demokráciát. Fontos nekik, hogy legyen kire szavazni, ha elqrják a kormánynál levők. Lesz erős ellenzék. Nem fogadok arra, hogy melyik lesz az.
Plurális demokráciában saját hülyeségétől egy népet a Jóisten sem tudja megmenteni...
Nem azt vitatom, hogy adott esetben ne tudna minálunk teljesen törvényesen hatalomra jutni egy echte kommunista rezsim is - csak éppen működni nem működne (ahogy már a múltkori kísérletben sem működött, pedig ott jóval nagyobb volt a hátszél...).
Ezt én is így gondolom, ez a lüke, éretlen és irigykommunista ország simán megszavazná.
Aztán úgy csődbe menne, mint a huzat, minden épelméjű és épkézláb aktív korú lelépne a gigantikus csődtömegből, és az ország egy genráción belül érdekmúlás okán megszűnne...