Hogy tôlem is kapj valami vàlaszt: én "mély-franciàban" lakom (4-500 km-re Pàrizstòl). A lakàst bérlem (HLM- szociàlis lakàs), nem hiszem, h bejelenthetnék ide valakit - bàr igaz sosem olvastam el a szerzôdést teljesen. Kocsim van 1, de azt hasznàlom, mert ezen a környéken auto nélkül nem lehet semmit csinàlni. Itt nem lehet munkàt talàlni még franciàknak sem. Nekem 5 év utàn sikerült leakasztanom valamit, de ez sem egy CDI. Ez a nagy helyzet. Innen jobb elköltözni, nem hogy még valaki idejöjjön.
Ezek szerint az utolso remenysugar is elhalt, mert ugy nez ki, hogy senki nincs abban a helyzetben kulonbozo okok miatt. Ha lett volna jelentkezo 1 honap alatt biztos jelentkezett volna.
Ha nem vetted volna észre csak 2 embernek van baja velem. Az egyik a kocsis, mert nem érti, hogy lehetetlent akar.
A másik Te vagy. Téged meg nem veszlek figyelembe, mert annyira suttyó vagy, hogy még írni, fogalmazni sem tudsz rendesen. Ebből kifolyólag merem feltételezni, hogy egy idegen nyelvet sem beszélsz, azért jársz ide károgni, mert savanyú a szőlő.
Azért ha felénk jársz szólj Te is! Keresek egy hatágút, tudod olyat, amit el lehet dobni.
VÁLLALOM! Az vagyok, ha valaki annak veszi, ha tényeket közlök és nem ugrok minden kuncsorgónak. Na meg azt is megnézem ki titulál annak :) Nekem a helyesírás sok mindent elmond egy emberről!
Lehet elprosztósodtam Korzikán, de a saját erőmből tettem!!!
Írj, ha már megvetted a jegyet!!! :):):) Gyere, legyél Te is prosztó! :D
Röviden egy példát mondott az otthoni ügyintézésre.
Nem bántásból mondom, de ha ennyi negatív érzésed van az országgal kapcsolatban jobb, ha elköltözöl. Hiába fogsz már munkát találni a keserűség benned van és csak a rosszat fogod meglátni.
Még egy esélyt adjál azért magadnak! Keress szezonális munkát. Az esetek többségében szállást is adnak. Így kipróbálhatod magadat, hogy tudsz-e egyedül boldogulni.
A tb. kártyával engem is megdolgoztattak. Hiánypótlást kértek 2x azokra a papírokra amiket már beadtam. Én úgy oldottam meg, hogy listát csináltam a beadott papírokról és aláírattam az ügyintézővel. :) Érdeklődnöd kellene, hogy miért áll a dolgod! Fogd fel nyelvgyakorlásnak és ha elintézted, sikerélménynek!
Bizony a jogsi megszerzése (ha nincs szülô aki kifizeti) egy ördögi karika. Ugyanis ahoz, hogy befizethesd dolgozni kell, de kocsi és jogsi nélkül viszont nincs munkàd. A kör bezàrult. Az én egyik fiam is ugyanebben a cipôben jàrt sokàig. :(
Ez egy baromsàg! A vicc az egèszbe, hogy nincs anyagi gondom mert nem szenvedek hiànyt semmiben! Maximum egy jogositvànyban! De èn ugy gondolom 23 èvesen nekem kell èrte megdolgozni! Az osszes internetes munka egy kamu szar!Nekem ez a tapasztalatom! Szivesebben szeretnèk kètkezu munkàt vègezni mint az interneten embereket toborozni magam alà!
Lizike! Megadtam a cimem, nem làttad ? Ugy emlékszem azt irtad, hogy Bourg-en-Bresse közelében laksz. Egy tökegyenes ùt vezet onnan Mâcon-on keresztül idàig, ahol én lakom (Paray-le-Monial). Persze csak autoval lehetséges. Ezen a környéken tényleg nehézkes a tömegközlekedés (sok helyen fölszedték a sineket, ami azt jelenti, hogy pl. ha Mâconba szeretnék menni vonattal, elôször el kéne mennem északnak, majd vissza le délre, pedig Mâcon tôlem egyenesen Keletre van).