nem ugyanaz a szálloda. olvastam a Te véleményedet és tapasztalatodat. Én megértelek, hogy ennyi pénzért nem ezt vártátok vagyis amire befizetettetek nem azt a színvonalat kaptátok.
Mi a kartago tours-sal megyünk. Nekik a katalógusában benne van a Ti "rémálom" szállodátok. Amit hiányoltatok az nincs is benne a katalógusban. Na mind1
én tavaly voltam Djerbán az Abou Nawas Djerba hotelbe. Nem tudom, hogy ez ugyan az-e mint az Abou Nawas Golf...
Ha érdekel a tapasztalatom, akkor elolvashatod itt --- 123
De ha nem akarod, hogy elmenjen a kedved Djerbától, akkor inkább NE olvasd el! :)
2004 június 18-án indulunk Djerbára az Abou Nawas Golf 4* szállodába. Ha valaki tud vmi információt erről a szállodásról (szoba, éétkezés, tengerpart) kérem írjon sűrgős lenne!.
Sziasztok,
mi már "rég" voltunk Djerbán,
lassan az infók elévülnek - ami az árakat illeti.
Minden olyasmire van lehetőség, ami a turistának óhaja, vízi sportok, szárazföldi sportok, tenisz, lovaglás, kerékpározás stb.
Ez egy üdülő-pihenő paradicsom, elsősorban, de azért lehet ide-oda kirándulgatni a szigeten,
át lehet menni a szárazföldre is, minden csak igény és pénztárca kérdése...
A pasimmal mi is Djerbára szeretnénk utazni júliusban. A holiday Beach szállodát néztük ki all.inc. Volt már valaki ott? Szeretnénk vízisportokat is kipróbálni. Van?
Hova érdemes elmenni kirándulni? És egyáltalán milyen a sziget (víz, emberek, város, szórakozás)?
Sziasztok! Végigolvastam az összes hozzászólást, hát mit mondjak, nem volt egyszerű dolog....De nagyon érdekes volt és sok jó tanácsot kaptam.
Mi a Karthagóval megyünk és egy hét all inclusive ellátással 61900 Ft+rept.ill. Igaz június elején, tehát még nem főszezon. Szerintem ez tök jó ár. Remélem minden rendben lesz és klassz élményekkel jövünk haza!
Mi is tavaly aug.-ban voltunk Djerbán. Nem tudom meddig olvastál vissza a fórumon, de amit én írtam, azoknak a számát most megadom. Ha érdekel, olvasd el: 332, 337, 347 és 348-as.
A krokodilfarmot is érdemes megnézni. Erről is írtam bővebben.
Jó utat és érezzétek nagyon jól magatokat.
Sziasztok: krampi
Ui.: Ott tényleg nincs nyüzsi, csak azoknak jó választás, akik pihenni mennek.
Sziasztok!
Mi tavaly voltunk Djerbán, kellemes kis sziget. Megdöbbenve tapasztalom azonban az árak változását. Nézegettem az idei djerbai útkínálatot s meglehetősen drágának tartom őket. Mi tavaly egy 12 napos utat megúsztunk egy százasból, most meg nincs is 100 alatt (Július), még last minute be se.
A mi szállodánk a Melia Djerba Menzel volt, hangulatos nagy területen elhelyezkedő szállodakomlexum. Nekem a bungalók nem tetszettek ugyan, a szállodai szobák szerintem megközelítik viszont a 4 csillagos szintet.
Djerbát elsősorban különben a gyermekes családoknak ajánlom, mert látnivaló nem sok van. Mi 40 fokban elutaztunk Cheninibe, talán az érdekes, egy berber város a szikla tetején. Más őszíntén szólva nincs.
Sziasztok!Június 4-én indulunk Djerba-ra és elkezdtem infókat gyűjteni és rátaláltam erre a fórumra. Mostanában nem volt senki Djerbán? Jó lenne új, friss híreket is hallani, bár már így is nagyon sok infót kaptam.
Mi napokon belül Tunézia szárazföldi részére utazunk,
de ha Djerbáról van valakinek valami konkrét kérdése, szívesen utánajárok, megkérdezem, és válaszolok, amikor hazajöttünk.
Szóltak:
Jövő hét pénteken (9-én) a Klub Rádió (95.3) GO! utazási magazinban 10.00-12.00 óráig éppen a lenti témáról kérdezik meg az illetékes szakembereket. Azaz, hogy az EU csatlakozás után hogyan reklamálhat az utazó, mit kell tennie az irodának, stb.
Viccelsz??????????????????
Egy hét múlva?
Ez komoly?
Hát, remélem, nagyon felkészültél,
bocs, de elég igényes vagy( ami bizonyos mértékben jogos), és félek, Mexikó sem lesz maga a tökély,
de nagyon várom a beszámolódat.
Mi még nem voltunk,
én szeretnék,
de a párom nem annyira,
és amit én szeretnék, nem csak üdülés,
hú, merre mentek?
van/lesz Mexikó topic?
Irányíts oda, léccci,
és nagyon jó utat,
vannak nagyon jó Mexikó-könyvek... (...)
Szia, ahogy beleolvastam az elsőbe, már tudtam. Bocsi!
Csak legutóbb valami miatt a Marokkó topic jutott az eszmbe rólad...
Kicsi kavar; rég volt nyár...
De már tudom, emlékszem,
azért majd elolvaslak újra, tanulságos volt.
Remélem, kiheverted! és most merre? Milyen terveid vannak?
Szia!