1. Ebbe az előzenekarosdi dologba kurvára nem kellett volna belemenni.
2. Én nem tudom mi volt Pozsonyban, de hallgattam jópár 2006 -os koncertet, egyáltalán nem rosszak a koncik............szerintem.
3. Ha az 1997 óta folyamatosan játszott (és egyre több) új számokat nem hallottad, akkor biztos furcsa volt első hallásra.
4. Jól mondja gyalog.........az újrafeldolgozás 1993 -as (válogatás album), de az eredeti verzió az 1983 -as lemezre került fel.
Most azt nem írom, hogy ha nem kedveled nem kell hallgatni..............mivel most előzenekarként kénytelen voltál. Kellemetlen dolog ez az előzenekari dolog..........1993 -ban a Cult is jól megszívta ezzel a Metallica előtt. A turné végére Astbury már rutinosan ugrált el a papírgalacsinok és a tekercs wc papírok elől. :))
Attól hogy OH (rip) elhunyt még nem szentségtörés előadni a saját számukat (Dusty Springfield is meghalt, és Neil a Pet Shop Boys-ból énekelte már el egyedül az ismert duettjüket azóta - What Have I Done To Deserve This - pedig ő minden csak nem érzéketlen) a 83-as verzió pedig eleve rövidebb volt a 92-esnél, nem?
Az volt a legszánalmasabb egyébként, hogy Ofra Haza (RIP) nélkül is eljátszották a Temple of love-ot, rövidítve... A japán dobossal szvsz mindenki tisztában van...
Rossz helyen erőltettek új nótákat, szarul szóltak (jó persze backing), viszont az új image(?), meg az erőltetett rock&roll feeling hányingert keltő volt számomra, nekem a Hussey-s F&L&A az igazi: a füstös, a misztikus, a bontós
"Ezért írom én mindenhova,hogy inkább legyünk kevesen a pecsában,minthogy ott legyen még 500 ember aki a dobost meg a Temple of love-ot várja Ofra Hazával!!!!"
Ennek meg a Kosi biztos örülne:)))))))))))))))))))))))))))
Ezért írom én mindenhova,hogy inkább legyünk kevesen a pecsában,minthogy ott legyen még 500 ember aki a dobost meg a Temple of love-ot várja Ofra Hazával!!!!
Precious101 is ezt írta a Mode topicban....de még senki nem indokolta meg eddig, mi volt gyászos? a hangzás, a setlist, Eldridge vagy a hangszerelés, vagy a hangulat? és pl miért nem volt felismerhető a This Corrosion?