Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Én is téged, hogy ennyire nem bírsz kilépni a fejedben levő rendszerből (nehéz is az). én egy erős kritikát fogalmaztam meg veled szemben, ami lényegi, hogy nem bírsz azon kívül gondolkodni,m ami az identitásodat adja. és ha ezt nem kérdőjelezed meg, akkor baszhatod. Amúgy tényleg van benned egy- nem feltétlenül felismert- erős provokatív személyiség-faktor.
valszeg ezt soha nem fogod felismerni, mert ahhoz rendkívüli önreflexió kellene, nekem is akad a lemez ez ügyben.
Nem tudom. Faszkalap, önző, idióta, barom, önfényező, seggfej ( ezek burkoltan mennek ), bármi, ami a jellemgyengeségemet jellemzi/ jellemezné.
Amúgy én nem végzek itt pöcsharcot, csak kevesekkel, és ritkán, kiismertük már egymást. Ti Tadammal a teljesen ésszerűtlen, nem racionalizálható cicaharcban vagytok, bár ez a ti dolgotok. Szóval közvetlenül nem csesztettél, közvetve meg olvastam a sorok között.
Nem mesélek, nem spórolom meg neked, hogy visszaolvass 3-4 évre nem erősen balos szövegeket -hirtelen kellett levenni a sakktábláról, mert folyamatosan hülyeséget beszélt,, majd ha megtetted, visszatérünk erre. Tudod, vannak a DK-sok,és akik átlátnak rajtuk: (
Szerintem bonyolultabb, mert Kamaláról is kiderült, hogy rendkívül tehetségtelen, jobb, ha nem beszél, sok elemzés van erről.
Én sem a demóknál nem értem, miért kellett a demens embert tolni ( tényleg nincs más?) és a konziknál sem azt, hogy ez az ember végül is ténylegesen elmebeteg, és fáradhatatlan is ( nem úgy, mint M.P.), és akkor lesz egy elnök 80 éves kor körül aki vagy demens vagy elmebeteg.
Nekem nincs sok bajom a Kovács Gergővel, értem is, hogy a kívülállást meg kell mutatni, de ha valaki megmagyarázná nekem, hogy miért okádék széthordott pólókban megy be az önk. ülésre, akár átvenni a mandátumát, azt megköszönném. Számomra ez rendkívül zavaró, ha valaki nem tud egy rendes ruhát ( tudatosan ) felvenni, akkor onnantól kontraproduktívvá válik még az elmúlt években végzett komoly tevékenysége ellenére is. Nyilván teljesen tudatosan lép fel ál-hajléktalanként, de aki egy normális nadrágot meg inget ( nyakkendő nélkül) nem tud felvenni, az nekem nem fér bele az ízlésembe, bár én nyilván konzervatív-liberális vagyok.
Más. "Jó" volt az este a két szenilis vitája, Biden bácsi sajnos tarthatatlan, Trump is elég katasztrófa, ő is butul, de ezt megnyerte. Akkor jöjjön a világháború esetlegesen, mivel csak a debil két 80 éves között lehet választani? Én nem értem, szerencsére nem ott élek, de óriási gáz volt az egész. Biden bácsiról régen tudott, hogy szenilis, Trump bácsiról meg az, hogy gyakorló elmebeteg. Lehet, hogy az Usa belpolitikája rosszabb, mint a miénk?
Ez a te igazságod, ám egy apró körcikkből kikövetkeztetett igazság is igazság. Akkor is, ha nem ismered vagy elfelejted a kiváltó okokat, neg a célokat. Te ezekből ennyit éltél meg, pontosabban ennyit ismersz el megéltnek.
Rugózz rajta nyugodtan, engem boldoggá tesz, hogy ez történik. ("onnan tudom, hogy jól csinálom, hogy azok sírnak, akik")
Van egy apróság, ami miatt már szóltam, de látom, nem érdekel úgyhogy megismétlem, hogy mégsokkaljobban ne érdekeljen: sosem voltam főadmin.
Mostanában nem teszek be ilyeneket, de a mai Puzsérban, amikor 33.50 körül az egész csapat elkezd sírni a röhögéstől azon, hogy azt elemzik, hogy MP. vajon a buliban becsinált-e.