És nem örömködök mások pluszkiadásán. Azon túl vagyok, hogy elhigyjem, jól jártak a zemberek, mert a tervezett bevétel nem ezt mondja. Az jó, hogy valakiknek csökkent.
Nem, mert ezt a kupit át kell előbb látni, megvárni amíg az ötletrohamnak vége, és csak akkor, ha máshogy nem tudok eljutni. Akkor, és csak akkor a 10 napost. Ritkán megyek vidékre.
"Nekem nem rémlik, hogy a kampányban szó volt a megyei matricákról."
Valamikor egy politikus azt mondta, hogy ha egy párt nem a választási programját valósítja meg kormányprogramként, akkor hazudott a választóinak, és onnantól kezdve illegitim, és el kell kezdenie gondolkodni a lemondáson. Csak az nem jut az eszembe, hogy hogyafazba hívták...
Erre van a virtuális avagy webkártya. Jogilag full Mastercard. De a főkártyától független. Csak annyit meg picit többet tolok rá amit épp fizetni akarok.
Ez a te döntésed. Minap én is probálkoztam a mobilparkolas.hu-val. Letöltöttem az alkalmazást, de amikor a bankszámlaszámot kérte, inkább nyomtam egy "mégsem" gombot. :-) Összeszedtem az aprót és bedobáltam az automatába.
Hm. Nem szakami hibák? Hát akkor mi a bánatos lóhimbilimbi?
az intézkedéseket ért kritikák sem szakmai, hanem politikai indíttatásúak. "Az ellenfeleink még nem törődtek bele, hogy a következő három és fél évben a dolgok úgy mennek majd, ahogyan azt a választópolgárok eldöntötték", a kormány érvényesíteni fogja a programját és végigviszi Magyarország megújítását - fejtette ki.
A mostaniból is süt a ........ De ez nem szakmaiság.