Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Zsolti! Ok. kicsit gondolkozzunk! Mi lenne a megoldás?
Megint álljunk vissza a régi (szerintem is) primitív rendszerre? Legyen megint troll státosza, gyártsa folyamatosan a nickeket, ti (akik erre hajtanak) vadászhatnak ré megint és - dobpörgésekkel tarkítva - vérbeforgó szemekkel jelentgethetnének megint a modisban.
Több éven keresztül nem volt semmi hatása, semmi eredménye, semmi javulás a dologban! Ezt akarják páran megint elérni.
Miért, miben lenne ez jobb, mint a mostani helyzet?
Kiről tudod, hogy szabályt fog sérteni? Azt letiltjuk akkor nehogy vétkezzen!
Sokunknak meg az az érthetetlen, hogy (hálistennek) rosszabb dolgotok híján még_mindig_vele_foglalkoztok a totális ignorálás helyett! Tényleg nem jött le nektek, hogy ez az egész újmódi itt a fegyveresben longi körűl azért lett ilyen, mert képtelenek_vagytok_ignorálni_nektek_nem_tetsző_személyeket! (jo, te megtetted, de mások prókátorként nem hagytak békén)
Egy maroknyi ember zizeg még mindig körbe-körbe ugyanazon téma körül.
1 hét büntivel meglehet úszni a sokadik nyilván való "az egyezségetek felrúgását" ? én nem akarom minősíteni ezt, nem azért van fájdalmam, csak nem értem.
pont azért kértem a törlést (amikor jelezte Joe, hogy nem tudnak átmozgatni) hogy ne árassza el a motyók hirdetése a topickot. van 2 ad-vesz. + ott a fildtarget.hu is. és mivel nem volt egyértelmű a topick leírás ezért kértem azt módosítani, nem ellened szólt.
Ez a probléma veled:Nem tudod azt mondani,hogy kaptál egy lehetőséget-de enenk elelnére,akik eddig üldöztek,ráglmaztak,belédgyalogoltak-ezt folytatták ugyan úgy tovább,holott te sosem ütöttél vissza nekik,eltürted a rágalmaikt,a mocskolódásikt..
Most,hogy ezt az utat választottad,mert ezt kérted,igy már nem tudnak tovább üldözni,mert ha megteszik,akkor ők is ugyan úgy tiltva lesznek,ahogy eddig téged tiltattak és ugyan úgy üldöztetés lesz a részük,ahogy ezt neked osztották..ők is csak GY.T.-k lesznek-helyetted,aki sokáig voolt ebben a státuszban
de immáron bizonyítottad, a topikodban hogy tényleg jó csávó a Márkó!
Ha ezt igy le tudtd volna irni,akkor azt mondom,hogy "jó csávó a Márkó"..
de igy csak azt tudom mondani,hogy te is a korrekt úriemberek táborához tartozol számomra.
Most rengeteg helyről tíltva lettél Longi!!!!!!......
Megérte????
Kaptál egy lehetőséget,rehabilitáltak,-kuckót kaptál,-intelmeket százszor!!!! Joe türelme határtalan volt veled szemben, -de visszaéltél vele,-sértegetted az embereket továbbra is..........
Betelt a pohár,-és kicsordult!!!!... Több ilyen lehetőséged nem lesz!!!!........Illegalitás,-amit magadnak köszönhettél!!!!!!.......
javasolnám,hogy az ilyen feljelentgetőket" békétlenkedőket csak a lelkifájdalms-és a "kérések,kérdések"-ből tiltsátok ki(ne csak egyedül e ngem-de velük együtt engemet is kitilthattok,ahogy kértem-akár a többi topikból is-a nevezett 3-on kívül
aztán gyorsan ki lehet tiltani véglegesen mindenünnen,mindegyiküket,mert úgysem b ír j ák megállni,hogy ne mocskolódjanak-mivel zéro tolerancia-van(de csak elvileg)
ezek képtelenek nemhogy másokkal-de magukkal is-"együtt élni"..(hiszen ezért élnek magányosan)
Tisztelt Modi! "sokhatos jeneke"-ilyen user nincs és nem is volt!Irhattam volna,az "ecceriuser-t" -is-mert olyan sincs. de "janúka" sincs...az hogy ki,kivel azonosítgatja magát.. Tényleg megegyeztünk,hogy nálam nem "radirozgattok"-ahogy pl.a régi adásvételiben sem.. Miért nem tiltod már ki dészázt vagy döncit esetleg tüskést ill. a"sokhatosjeneke-t"?
aki megy a másikat feljelentgetni(mint az oviba)-ez által zaklt titeket is Tényleg még a saját topikomban sem lehet nekem nyugtot hagyni?! Aki nem tud oda betérni békével,"csámcsogni" mazsolázni"-az ne jöjjön!!! Semmilyen gyalázkodás nem történt részemről,nem írtam be hogy "hülye" vagy idióta stb..de megtehettem volna ezt is,mert általuk én még e nnél cifrább jelzőkkel is el voltm látva
Nem tudom,ebben az esetben ki a "hunyó"mert én m ármindegyiküket letiltottam,és más topikokba se "szököm ki v ic sorogn ia kennelből" a többi topikban meg biztosan ott éktelenkednek még mindig az engem gyalázó beírogatások Most ezt a szakmai hozzászólását miért kellett törölni? Nem velem cseszel ki,hanem a többiekkel,akiknek ez egy sarkaltos kérdés megoldása lett volna..(nemcsak annak a 2-3 embernek... Engem sem zavar (már)különösebben ha emlegetnek akármilyen mondatkörnyezetben-az igaz kritikát (meg ahamisat is)tűrni kell..
Jóóvanmánna! ;-DD Engem,már ne győzködj! ;-D Én tegnapelőtt este,már vevő lettem Zsolti,meg a Te fogadási "ajánlatodra"!Két hónap!Márc.15-ig(mert így könnyebb megjegyezni)nem olvasom az "aranyembert".Utána meglátjuk,ki tévedett nagyobbat,illetve ki esett pofára! ;-DD Tegnap az első benyomásaimat közöltem Veled,mindjárt,nem is értetted,miről nyökögök! ;-)Nna!Így jártam Veled!! ;-DD
Azért kértem,mivel úgy látom,hogy a "kibeszélőből,az offolóból,a használt légfegyevrből már AMÚGY IS TILTVA vagyok,az maradék 2-3 meg nem oszt ,nem x-oz.
hogy"kiszökik a kennelből"-ha a kérésemet teljesititek,kkor ez sem lehet probléma
Láthatod,hogy pl a gázpisztolyosban is mi történt?
Az ottani "hadúr" két érdeklődő beírásom után bepanaszolt akár az oviban,ha meghúztam Piroska haját...
Úgy véled,hogy azok,kik megtagadtak/nak azokat én nem tagadom meg?
Akiknek nem kell a baráti segítő jobbom-azokat én a barátomnak hiszem/képzelem?
Valójában nekem semmi szükségem a nevezett topikokba való belépési jogra-ezen agonizált itt mindenki kb 4 évet,hogy hogy "nyírjanak" ki..
Ezért is kértem önkéntes és azonnali végledes tiltásom a három általm lapított topik kivételével-az összes légfegyós topikból.+ a digit fényképezőkből,ahol sosem jártam,mde mindig onnan lettem kitiltva elsőnek.röhögtem is,hogy csak ennyi?
Aztán meg jött a többi..
Tehát a digit fényképből való tiltás a a "jel":,vigyázz ,kész,röpp!?
Egyszer volt már egy ilyen,akkor atotális megsemmitést választottam(ezt sajna spka.p "megbántásávl" tudtm elérni-ez nem volt helyes!
E megoldás sokkal jobb,senkinek nem leht rá panasza,titeket se zaklatnak többé,hogy mit irtam oda,mit "vétettem "be amoda-.
Én használom velük kapcsolatosan a "troll-szűrőt"- nekem nem kellemetes emberek hsz-it nem látni..nagy megnyugvás..
Látod ,ők képtelenek erre-sajna,imádnak,mint egy rock-sztárt,lesik minden "purcintásomat"-és azt,hogy találjanak rajtam fogást?
Szerintem így már jobb a fórum. Ha valakinek nem tetszik (sőt, idegesítő), amit írni _szoktam_, akkor kiikszel - ahogy én teszem azokkal, akik engem idegesítenek, az időmet rabolják ha olvasom őket. Na, a lényeg, hogy hatékonyabban tudunk fórumozni, beszélgetni. Csak arra kell egy kicsit figyelni, hogy ha egy számodra, számomra érdekes, tisztelt, megbecsült, szóval ki nem ikszelt(ergo: olvasott) fórumtárs valami érdekeset válaszol a nemszeretettnek, akkor az előzményeiben elolvashatom a szűrőre rakott olvtárs azon írását. Nem kell leszednem a szűrőről, sőt, megkapja az esélyt, hogy megint érdemesítsem olvasásomra - olvasásomra érdemesítsem. Mindez persze viszonos*, ugyebár. Előbb-utóbb meg csak megkapjuk azt az apró jelzést ide a fórumba mi is, hogy ki a troll a többség, a súlyozott fontos fórumlakók szerint. Elvégre nem egy bonyolult és feltalálandó algoritmusról van szó. Viszont kegyetlenmód hasznos, s hatalmas segítség a közösségeknek, a szakmai topikoknak, és ne feledjük, a betévedőknek is, mert láthatják, kit kell és kit felesleges olvasni**.
*:Az ember a farok mindkét oldalán létezik a fórumon, író-olvasó és olvasott egyben.
Találtam egy testvértopikban amit egy fórumozó írt le (kicsit kikozmetikázva másolom, a lényeg miatt):
Nézd kérlek, hogy néhány troll valamiféle képzelt erkölcsi piedesztálról bírót... ehh.. francokat, egy bírót meg lehet győzni, az ugyanis az igazság kiderítésének eszköze, itt meg arról szó sincs ..
Egy a lényeg: vitaképtelenek.. Akkó' meg minek? "A megoldhatatlan probléma pedig nem probléma."
Ezért aztán trollal nem vitázni köll, hanem békén hagyni, mer' az má' úgyis úgy hülye, ahogy van. (Vagy játszani vele, de tényleg játszani... azt ugyanis még a trollok is szeretik.)
És úgy gondolod, hogy csak ennek a (maroknyi) légfegyveres fórumozóknak kell(ene) használnia?
Ha nézegeted a többi moderátori fórumokat ott is elsőre és alapból ezt javasolják minden kardoskodó fruskának, gyümölcstermesztőnek, fémdetektorosnak, Máltai utazási fórumosnak...
Annyi a különbség köztük és páran köztetek, hogy azok kipróbálják és vígan fórumoznak a többiekkel.
Arról,hogy csőbehúztál, xar a fórum,így ixelgetve!!!!!!Ez nem vallási,politikai,stb,vitaoldal,ahol át lehet ugorni mondatokat,gondolatokat.Legalábbis az én gyenge felfogásomnak ez így erősen nyakatekertté vált! ;-))
Esküszöm Neked,nem gyó a tipp!;-)Már bánom ezt a fogadós dolgunkat,mint kutya,aki hetet kölkedzett!Ma,bár melyik oldalra néztem be,mindenhol azt láttam,hogy szinte mindegyik HSZ. másik oldalán LETILTOTT NICK szerepel!Ha lehet,még rosszabb kisilabizálni a történeteket,mint nem tudomásul venni az apró piszkoskodásokat!! ;-)
De lehet,hogy eredményes volt a nap!Ahogy velem nem tudott szenyálni,rögvest keresett új "harctereket"! Vagy csak sokat képzelek magamról és nem is eszkalálódott a "háború? ;-DD