Keresés

Részletes keresés

sailingman Creative Commons License 2020.05.27 0 0 96085

Így oké. 

Előzmény: Törölt nick (96083)
toto44 Creative Commons License 2020.05.27 0 0 96084

Ezt kell mondani!

Előzmény: Törölt nick (96083)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 1 96083

"Élő szerződésem volt, mégis hozzájárultak a távozásomhoz, kompenzációs díjat kapnak értem az Albától, tehát a fehérváriak kivásároltak a szerződésemből."

Előzmény: sailingman (96080)
- Marky - Creative Commons License 2020.05.27 0 5 96082

Hát hogy Ivko duplán jól járt Veletek :-)

Onmagatok bergyilkosai lettetek :-)

Előzmény: A Sporttárs (96081)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.27 -5 0 96081

És mégis, mi jelentősége annak, hogy kivásároltuk-e?

Előzmény: Törölt nick (96076)
sailingman Creative Commons License 2020.05.27 -3 0 96080

Ja ha ő mondta, akkor biztos. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 2 96079

Ez pont nem elfogultsag kerdese. Tobbszor is elhangzott, hogy fizettunk a kecsonak.

Előzmény: Törölt nick (96078)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 -4 1 96078

...és ő a legelfogulatlanabb forrás kerek e Világon! 

major.akos Creative Commons License 2020.05.27 0 1 96077

Értem én,de azt nyilatkozza,hogy hosszú távon gondolkoznak Szfváron, 3 éves szerződést kötöttek Vojával (vele meg csak kettőt...). Mit ér bármennyi év, ha bárki kivásárolható? Furcsa nekem ezzel érvelnie annak akit pont ugyan úgy kivásároltak.

Ettől eltekintve legyen igaza a többiben és rakjanak össze újra egy bajnok csapatot.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 2 96076

Keller-apu leirta hetekkel ezelott, hogy kivasaroltuk Fofot.

Előzmény: major.akos (96075)
major.akos Creative Commons License 2020.05.27 -1 2 96075

Ezt találtam

http://kezdo5.hu/magyar-ferfi/interjuk-forray-eljott-az-ido-egy-komoly-feladatra-42665

Érdekes, de emlékeim szerint kivásárolták az élő szerződéséből. Lehet csak nekem ellentmondásos már az elején az új edző...

Előzmény: Törölt nick (96067)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.27 -6 0 96074

Szerintem meg a 100 százalékos fordulat azt jelenti, hogy ugyanazt csinálja, és te nagyon is el tudod képzelni. :)))

Én nem így vagyok vele. Remélem, mi másmilyen kosárlabdát játszunk majd, persze biztos nem olyan lesz, mint Bánénál. De majd kiderül.

Előzmény: Törölt nick (96067)
Adam.Clayton Creative Commons License 2020.05.27 -1 1 96073

elnézést az offitopikért, de van itt egy izgalmasabb cikk is:

https://closeup360.com/global/michael-jordan-hungary-kornel-david-competed-the-last-dance-bulls/?fbclid=IwAR033hcE9fXi9zcTMCxeJf0Gj1F1lcGoR48IYfPup196uughhUpNGsulET0

valamim Dávid Kornélról írogatnak benne, állítólag Fehérváron játszott korábban, utána meg valami Chicago nevű csapatban

van benne egykét videó is, meg sok ismétlés korábbról, olyan sztorik amiket már hallottunk de pár új adat is

pl hogy be volt nevezve a draftra 93ban az nekem új

számítsatok rá, hogy nem egy kétperces olvasmány, akik a bulvárbászket három mondatos cikkjeihez szoktak és szeretik azt a semmi infortartalommal rendelkező anyagokat, ne is klikkeljenek rá a linkre

nekem megint csak annyi jutott eszembe, hogy akkor is éreztük, hogy ez mekkora dolog, hogy Kornél ott játszott, de utólag visszanézve még nagyobb szám

pedig akkor kapott szegény hideget-meleget, hogy miért van a hírekben állandóan, hát utólag kiderült

emlékszem mikor néha hazajött, és edzett a gáz utcában, teljesen normális maradt, emberi

na lényeg, örüljünk, hogy ilyen játékosunk is volt meg elnökünk is :)

csazso Creative Commons License 2020.05.27 0 3 96072

Csak Forray nevét írtam el....

Előzmény: major.akos (96070)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 2 96071

Szerintem nem irta el 😉

Előzmény: major.akos (96070)
major.akos Creative Commons License 2020.05.27 -3 0 96070

Bocs, de szerintem elírtad.Ellenfél, nem ellenség.

Előzmény: csazso (96069)
csazso Creative Commons License 2020.05.27 0 6 96069

Vak az, aki nem látja, hogy szinte mindent porba tapos a jelenlegi vezetés, ami a múlttal kapcsolatos. Erődemonstráció zajlik Balássiék részéről. Komoly listát lehetne írni arról, hogy mi jellemezte ezt a klubot és mi történik itt az elmúlt pár évben. Annyi mindent lehetne másképp csinálni, úgy, hogy mindenki elégedett legyen és azt érezze, hogy egyfelé húzunk, de ennek éppen az ellenkezője zajlik.

Egy a baj, hogy az eredmények egyenlőre nagyon nem azt mutatják, hogy ez az irány jó lenne. Lassan azt kell írjuk, hogy évek óta bizalmat szavazunk, eredmény meg sehol.

Most Vojvodával nagyot húztak. Vitán felül a legjobb magyar lesz a mezőnyben. Aki speciel ma  reggel is ment be a csarnokba és dolgozik. Ez példaértékű. Szerintem Voja idehozatalába nem lehet belekötni, viszont az, hogy a "legnagyobb ellenség" tanítványát ültetjük a padra, megint csak azt mutatja, hogy magasról tojnak a klub hagyományaira és a szurkolókra. Az lesz amit Ők akarnak, akinek ez nem tetszik, így járt. Lehet, hogy anyagilag stabilitás van, de ez eredményességgel eddig nem párosul.

Egy dolgot azért nem ártana figyelembe venni. Mindent porba lehet taposni, de ez a játék még mindig a szurkolókért van, nem pedig a VIP páholyban pöffeszkedőkért. A csarnokban két éve semmi hangulat. Alig akadt egy-két emlékezetesebb meccs. Fel kellene ébredni és végre olyan döntéseket hozni, ami nekünk egyszerű nézőknek és az Albát tényleg kedvelőknek szimpatikus. Vojvoda egyértelműen ilyen volt. Forrai idehozatala nagyon nem.

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 0 96068

Most miért csinálod ezt, mintha nem tudnál szöveget értelmezni?!

Egyrészt úgy csinálsz, mintha a másik végletet képviselők gyűlölete a semmiből fakadna, vagy épp nem lenne tudomásod annak okáról, és ironizálsz ezen”

Ezzel ásod

Abban - ha nem vetted észre, vagy ha nem akarod, akkor is - egyetértünk, hogy meg kell várni, mennyire lesz sikeres Fofó rendszere itt, és mennyire tud “Albásabb” játékot csináltatni az dögunalom kontrol verekedés helyett

Ehhez meg megérdemli a türelmet

Ennyi részemről

Előzmény: A Sporttárs (96063)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 0 3 96067

Egyelore abbol tudok kiindulni, amit lattam tole. Azt meg utalom.

Egy edzonek mindig van vedjegye. Pl Bane is mindig mindenhol ugyanazt jatszatja a csapataival es hasonlo tipusu jatekosokbol epitkezik. Fofonal sem tudok elkepzelni 100%-os fordulatot. Az ivkovic-iskola nem a latvanyos, gyors jatekra tanitotta.

Előzmény: A Sporttárs (96066)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.27 -6 1 96066

De ugye még egyetlen légiósunk sincs, és ha nem kivénhedt szerbeket fogunk hozni, hanem fiatal amerikaiakat (is), akkor mi lesz a magyarázatod? Hogy Ivkovics így álcázza magát?

Komolyan, amikor a következő Albáról beszélünk, miért nem legalább ennyire téma, mennyire szarok voltak az előzőek? Amik szintén korlátlan mennyiségű negatív véleményt csaltak elő? Most tényleg mondjuk ki, hogy ha nem Farkas Sanyinak vagy Bánénak neveznek egy edzőt Fehérváron, akkor mindenki hülye és meg fog bukni?

Magam részéről őszintén remélem, hogy az átlagban kapott 87 pontunk csökkenni fog, és egy rendbe tett védekezésből (ami nem kis mértékben az edző rendszerén és hozzáértésén múlik) indulva olyan játékosaink lesznek, akik tudnak gyorsan támadni és nem kell kontroll kosárlabdát játszani. Ennek az első felében most jobban bízom, mint Ramirez alatt, vagyis előrelépést remélek. Ehhez vannak viszonyítási alapjaink, mert láttuk, hogy Forray előző csapata általában tudott hatékonyabban védekezni. A másik része fikció, az majd kiderül. Mindenesetre Fehérváron soha nem volt egyszerre több öreg szerb a csapatban, talán most sem lesz. Eleve, Báne alatt nem is voltak szerbjeink, legutóbb Ljubicsicset mégis sokan két forduló után az évtized légiósának látták. Aztán kiderültek a korlátai, amivel csak azt akarom mondani, hogy nemhogy hónapokkal előre, de még menet közben is korai olykor szélsőséges véleményt alkotni.

Előzmény: Törölt nick (96065)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 -2 0 96065

1. Amennyiert a kivenhedt szerbeket foglalkoztatta a kecso evrol-evre, annyiert hozhattak volna fiatal, olcso amerikaiakat is, gondolom, fofo (ivko) kivansaga szerint tortent maskepp.

2. A kecso vedekezese sosem torekedett sportszerusegre, ezt meg utalom.

+1. Fogalmad sincs, min rohogtunk a szisztema kapcsan. Ez egy Atyec+Bojan sztori meg 2000-bol. Semmi koze Fofohoz 😂

Előzmény: A Sporttárs (96064)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.27 -3 0 96064

A 2. ponthoz két kérdés: 

1. Szerinted nekünk is olyan karskterű állományunk lesz, mint a már négy éve is öreg Kecsónak volt?

2. A Kecskemét védekezését a nézhetetlen szar kategóriába sorolod, főleg a Ramirez és Shivek csapat emlékezetes sorozatauhoz képest? Vagy az nem is érdekes, lényeg az alíup?

(Ja, a gyepálás. Hát az csúnya dolog. Kár, hogy Bánecalatt az Alba is megkapta mindenkitől, hogy gyepál a palánk alatt. Én az elmúlt két szezonban speciel visszasírtam.)

De mindegy, már leírtam: majd meglátjuk, Fofó és rendszere működik-e nálunk. Előre senki nem tudhatja.

Előzmény: Törölt nick (96062)
A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.27 -7 1 96063

Aha, most komolyan, tehát én ásom az árkokat, nem azok, akik kb öt hónappal azelőtt, hogy először látnánk meccsen az új edző csapatát, már kijelentik, hogy nem fognak kimenni, és a vezetőség semmibe veszi a népakaratot, a fehérvári kosárlabda felszámolásán dolgozik, és előre röhögnek a még szinte ki sem nevezett edző nyilatkozatain. Továbbá régi, ellenfélként látott viselkedésén háborognak, hiszen a sportban ugye nincs olyan, hogy aki tegnap ellenfél volt, az holnaptól nálunk van. Tehát nemez a háborús retorika, hanem az, ha én azt mondom, várjunk már, vagy magam sem tudom, milyen lesz az új csapat. Ez az árokásás. Jól van akkor.

Én nem veszem elő a régi, ki az igaz szurkoló, rendkívül fárasztó témát, itt az ország legfélelmetesebb hangulatú csarnokának jóban-rosszban kitartó, torkukat kiordító, mindig talpon lévő és minden áldozatra kész drukkereiről beszélünk, nem olyanokról, akik visszaadják a bérletet, ha nem tetszik az edző haja és faarccal néznek végig egy meccset. Én ezt tiszteletben tartom, és remélem, hamarosan minden igény(üke)t kielégítő mestert kaonak, van olyanból legalább kettő az országban. 

A legutóbbisk is olyan jók voltak, hogy ténxleg megértem, ha s mostanit már látatlanban fikázzák. H

nem az a lényeg, milyen lesz a csapat, hanem, hogy mi volt tegnapelőtt.

Na, mentem, vár az ásóm.

Előzmény: Törölt nick (96060)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 -1 2 96062

Nekem Fofoval ket problemam van.

Egyiket nem lehet jovatenni es orokke el is vagta vele magat nalam (tudom, a kutyat se erdekli, de igy van), a masikat tudja javitani esetleg:

1. ivkovic pincsikutyaja

2. nezhetetlen kosarlabdan kivul mast nem lattam tole soha

Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 -1 0 96061

Forray Gabi BUDAPESTEN született!, de Fehérváron nevelkedett kiskora óta 

Egészen, amíg el nem ment Pestre, iskolába

https://bball1.hu/forray-tavozik-kecskemetrol-az-alba-edzoje-lesz/

A kte búcsúnyilatkozatában is mondja, plusz hogy Kecskemétet tartja az otthonának

ha már a tények ;)

Hogy mit ér el a csapattal, meglátjuk, ahogy - magam is írtam - a türelmet, bizalmat meg kell adni neki, és meg kell várni, tényleg tud-e az Ő rendszere Albásan működni 

Előzmény: elefantbaby (96059)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.27 -1 5 96060

Szerintem ez a hsz nem sikerült túl jól, meg ne haragudj

Egyrészt úgy csinálsz, mintha a másik végletet képviselők gyűlölete a semmiből fakadna, vagy épp nem lenne tudomásod annak okáról, és ironizálsz ezen

Az ilyenekkel meg csak árkot ásol, meg beásod magad az egyik oldal lövészárkába - nem először

Szerintem kurvára betemetni kéne az árkokat, és az egyre kevesebb önállóan gondolkodni képes drukkernek sem oldalt kéne választani.

Egyszerűen szánalmas már ennek a belharcnak a szándékos, folyamatos újra gerjesztése, olyan ez, mintha egyesek nem nyugodnának addig, míg mindenki oldalt nem választ .....

Mintha egy grund foci előtt lennénk, és épp a két kijelölt csk ügyeskedne

Tök jó lenne, ha végre nem valaki kárára, hanem egységben nézné valaki, mi a fehérvári kosárlabda érdeke, és ennek fényében döntene, tenne dolgokat, gyakorolna gesztusokat, kérne elnézést, vagy kérné ki magának

Az egy, amiben egyetértek, hogy le kéne végre nyugodni, és a csapat eredményességével kapcs megvárni, mit hoz össze Forray

Erre van idő bőven 

Előzmény: A Sporttárs (96056)
elefantbaby Creative Commons License 2020.05.26 -9 1 96059

Nehéz ügy ez Spori! Mármint megpróbálni normálisan hozzáállni valamihez (sport,politika,ország,egyebek).

Népszerűbb,ha utálkozol,okoskodsz,mindenkinél jobban tudod a tutit,és megmondod ELŐRE egy FEHÉRVÁRI emberről,hogy úgy szar ahogy van.

Te most írtál egy normális,tényeken alapuló és bizakodó hozzászólást,és egyből tele vagy mínusszal.

- Marky - Creative Commons License 2020.05.26 0 5 96058

Nem bantasbol, de fura, hogy Te nem olvasol a sorok közt

toto44 Creative Commons License 2020.05.26 0 1 96057

Azért most annyi különbség lesz, hogy max. 4 ellenfele lesz az Albának és nem 7-8. Az elmúlt évek Albáját látva, nem fog bukni. Tuti 5ben lesz. Az már előrelépés.

A Sporttárs Creative Commons License 2020.05.26 -10 4 96056

Most szerintem mindenki lenyugodhat, idő lesz rá, talán majd októberben látunk, már ha láthatunk. Teljesen értelmetlen fogadkozni, ha valakinek úgy nyolc hónap után nem fog hiányozni a csapat, vagy jobban megsértődik az edző kiválasztésa miatt, hát így járt.

Fofó majd megmutathatja, hogy képes-e nagyobb elvárások mellett, komolyabb célért játszó csapatot eredményesen vezetni. Tulajdonképpen ilyenkor dől el, valaki milyen edző. Én látom, hogy máris fikázzák a szokásos nagyigényűek, és magam sem tudom, mire számítsak, de azt igen, hogy mostanában elég sokszor előfordult, hogy az eredményjelző az ő csapatánál mutatott több pontot a miénkkel szemben, pedig nem emlékszem, hogy erősebb csapatuk lett volna. Konkrétan legutóbb is itthon oktattak minket, az igaz, hogy nem túl látványos játékkal. Hanem olyannal, amivel nyerni lehetett, és amihez játékosai voltak. Talán majd nálunk is tud összeállítani egy játékot, amihez játékosai lesznek.

Szerintem nem fogunk harmincnyolc éves szerbeket meg Wittmannt sem igazolni, ha pedig az Alba hagyományainak jobban megfelelő légiósok jönnek, akkor Forraynak is hozzájuk kell játékot alkotnia. Vagy sikerül, vagy nem. Én nem tudom, de látom, már vannak, akik előre tudják. (Nyilván nekik nem fog megfelelni a győzelem sem, ha nem lesz benne nyolc alley-oop.) De hát mit lehet ezzel kezdeni? Kellemes nyaralást mindenkinek. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!