Keresés

Részletes keresés

horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 366

tényleg érdekes ez a rádióadás...

most hallgatom:36.40nél vagyok... :)

ts__ Creative Commons License 2007.01.21 0 0 365
Puljezsevics az iszonyat kiráááály!! ;)))
Előzmény: sergiototta (364)
sergiototta Creative Commons License 2007.01.21 0 0 364
ez iszonyat király :-))
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (354)
IstyBoy Creative Commons License 2007.01.21 0 0 363
Tényleg megható ahogy elsírja magát a végén Lantos Gáborunk a közvetítésben!
Az elcsukló hangban:
"Életem legnagyobb sportélménye,ami most még az athéni Olimipiánál is nagyobb,amikor Koreát vertük a negyeddöntőben...
Hát ilyet,hát ilyet nem is láttam még!Nem Olimpiát nyertünk, csak egy meccset a VB-n, de azt nagyon, nagyon nagy szívvel!...Nem,nem tudok mit mondani, nézzék el..."
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (358)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2007.01.21 0 0 362
:))))))))))))))
Előzmény: ts__ (361)
ts__ Creative Commons License 2007.01.21 0 0 361
Gergőőőőőő, Gergőőőőőő, te vagy a kiráááááály!!! ;-))
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (358)
joker_face Creative Commons License 2007.01.21 0 0 360
Srácok van ma este esély a győzelemre ?!?! Mennyire erős csapat a Norvég ?? A csoportból ügye az első kettő megy tovább ?? Előre is köszönöm válaszotokat !!
FaberK Creative Commons License 2007.01.21 0 0 359
Nagy Laci ha mar felall a padrol, ket vedo all a cserehelyhez, ezert is vetek ot nem jatszatni. A tegnapi passzolni akaros, tars hijjan csuklobol goldobos szituacioban benne volt minden: taktikai fegyelme, jatekintelligenciaja, vilagklasszisa. Nekem eleg, ha a vb hatralevo reszeben 20 golt szerezve er el 2,2es golatlagot.
Előzmény: imis (353)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2007.01.21 0 0 358
És 35:30-nál kezdődik a CSODA! ;)
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (357)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2007.01.21 0 0 357
És úgy 30:00-tól kell hallgatni. Ahogy a szpíker már temeti a magyar sportot! ;P
Előzmény: Transylvanianmixedgrill (354)
gerkom Creative Commons License 2007.01.21 0 0 356

HA NINCS SPORT1!!

A sorstársaimnak üzenem, ne keseredjenek:)

tessék hallgatni a Petőfi Rádiót http://www.magyarradio.hu/
20.15- 22.00: Közvetítés a Magyarország - Norvégia férfi kézilabda világbajnoki mérkőzésről, Kielből.
Riporter: Lantos Gábor

És lehet nézni is a neten: dán TV2 Sputnik, ha minden igaz élőben adja:http://www.euchannels.net/web/ramme.htm 20:10 itt már 15:30-kor meccs lesz!

És itt az összes meccs: http://www.videosport.com/ihf2007/

a magyar meccs 22.00 óra után ingyen nézhető.

Jó szurkolást sportársak!:)

tsun Creative Commons License 2007.01.21 0 0 355

Nem biztos, hogy igaz, de nem kizárt, hogy ha egy Nagy Lacit le tud fogni az ellenfél, akkor a másik átlövőt is le tudja fogni. Viszont, ha Nagy Laci irányítóként megkapja a labdát, ugyanúgy kell rá ügyelni, hiszen mindenki tudja hogy mire képes, tehát kénytelenek kilépni rá. Ekkor viszont már több lehetősége van a másik átlövőnek, vagy a beállónak, mert több helye lesz. Egész meccsen persze ez nem lehet taktika, de ez is egy variációs lehetőség.

Attől persze még Nagy Laci nyújthat többet is és remélem fog is. Volt már korábban is egy világverseny, ahol azért megmutatta hogy tud ő ennél sokkal jobban is játszani.

Előzmény: imis (353)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2007.01.21 0 0 354
Előzmény: Polihisztor (351)
imis Creative Commons License 2007.01.21 0 0 353
dán-magyar meccs:

nagyon nagy meccs volt,de nem lehet figyelmen kívül hagyni,h Nagy Laci ilyen adottságokkal évről évre minden világversenyen ugyan ezt a játékot játsza,nem értem miért erőlteti ezt a betöréses játékot,ehhez nagyon gyors lábmunka kéne,ami neki nincs,meg ha valkinek ilyen lövőerej van,akkor meg aztán teljesen esztelenség,10-12 méterről szét kéne szakítania a hálót....
na persze,ha nagyon odafigyelnek rá (most nem figyeltek rá jobban mint másra),akkor nehezebb kivitelezni,de egy pontnál azért a védők se lépnek ki jobban...
a másik,nem értem a szöv. kapitányt,ha van egy másik jobblövő akinek éppen megy is a játék,akkor miért kell a Nagy Lacinak irányítóban a pályán lennie,ő nem irányító,elképzeléstelen volt a játék amikor ő irányított (ezt nem neki akarom felróni),de azért mert ő a Nagy Laci nem muszály a pályán lennie,ezt észrevehetné már valaki,ha megy neki akkor játszon jobb2-t,de ha nem akkor még nem kell betenni irányítóba,duplán súlytva a válogatottat...
remélem összeszedi magát és végre elkezdi azt játszani ami fekszik neki...

Hajrá Magyarok!!!
Replica Creative Commons License 2007.01.21 0 0 352
Nekem jobban tetszik a tele volt a gatyi verzió, és szerintem így is volt.
Beütötte a könyökét? Akkor vagy tud játszani vagy nem, ha hetest nem tud lőni akkor máshonnan se fog tudni. Szal mivel pályán maradt biztos hogy nem a könyöke miatt nem vállalta. ;)
Előzmény: doki74 (350)
Polihisztor Creative Commons License 2007.01.21 0 0 351

A radio.hu-n van egy "Hangtár" menü. Aki teheti hallgassa meg ott a Petőfi tegnap esti 21-22 óra közötti műsorát.

Valami fantasztikus, ahogy Lantos Gábor az utolsó 8-10 percet közvetítette. A végén már nem tudott a sírástól beszélni.

doki74 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 350
Christansen a könyökét és a fejét is beverte,ezért nem vállalta.Sok edzönél nem is löhet 7-est az akit faultolnak.Aztán a hajrára teljesen elfáradt Boldsen (elötte le is cserélték emiatt)akit Nagy Laci örzése teljesen lestrapálta elvállalta,szerencsére!
Előzmény: tsun (348)
Vagdalthús Creative Commons License 2007.01.21 0 0 349

Talán most értékelhetem igazán, hogy a bitang kábeltv lekapta a csomagból a SportTV-ket.

Most csupán tudom, hogy nyertünk, ennek örülök, és nem éltem át egy szívinfarktust :-))

tsun Creative Commons License 2007.01.21 0 0 348

Nagy Laci teljesítményével kapcsolatban elhangzott a stúdióban is, hogy érthetetlen, miért nem ugrik fel a szaggatottnál és próbál meg lőni, amikor bődületes lövőereje van. Emellett azonban védekezett és a mérkőzés vége felé neki kellett elcsenni a labdát, hogy Iváncsik gólt szerezhessen. Én is többet várok tőle, de remélem, hogy fog ő még tudásához mérten lövöldözni ezen a vb-n, volt már rá eset, hogy megrázta magát, ne szedjük le a fejét, sok van még hátra, szükségünk van rá!

Amikor Cristiansen nem merte elvállalni a hetest, leesett az állam! Puljezevics teljesítményéről csak felsőfokban lehet beszélni!

horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 347

amúgy a norvéd-dán esetleges bundához:

nem olyan biztos, hogy megjátszanák: a norvégoknak kell a pont, ő előttük is a spanyol-horvát-orosz(korea) áll... kell nekik is, hogy pontot vigyenek tovább... :)

persze, ha már bundáról beszélünk, akkor alapból irracionál világba tévedünk, akkor meg már nem racionalitás vezényel

horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 346

mindenképpen győzni kell ma, egyrészt, mert akkor már biztos minden nem kell félni a "skandi barátságtól", másrészt 2 pont kell a középdöntőbe, snacik, horvátok valóban más kategória, cseheket-egyiptomiak meg kéne verni és akkor 8-ban lennénk, persze körbeverés esetén nem biztos. Viszont, ha ott lennénk a 8 között, mindegy milyen eredménnyel, akkor ott már csak megverünk valakit és akkor irány Peking!-vagy valami mégszebb eredmény itt a VB, mint 4 éve Portugáliában.

8Tudom, mindig túlságosan előreszaladok :D )

Előzmény: zsolt1973 (344)
rosencrantzhu Creative Commons License 2007.01.21 0 0 345
Rég láttam ennyire jó hozzáállást a magyar ffi kézilabdacsapattól , és ez meghozta az eredményt.

De azt azért ki kell mondani, hogy Nagy Laci valami egészen gyalázatos felfogásban és színvonalon játszott, és a jobbszélünkön a védelem igen gyenge volt.

Ebből főleg az első dühítő: adott egy 2.08-as átlövő, és egy épkézláb lövésre nem futja neki egy óra alatt. Felugrást meg konkrétan nem mutatott be egész meccsen. Ha ezt a meccset a dánok nyerik, Nagy Lacit Spanyolországig zavartam volna. Hihetetlen, hogy egy ilyen jó adottságú játékos hogy tud ennyire bután játszani.

Na mindegy, biztos más is észrevette ezt, és talán szólnak neki, hogy váltani kellene :)
zsolt1973 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 344

Húúú...Még ma is a tegnapi meccs hatása alatt állok...Bár a végén majdnem infarktust kaptunk, de azért csak sikerült...Bevallom, Én a meccs előtt és négygólós dán előnyök alkalmával - ismerve a rengeteg sérülést, a csarnok hangulatát - egy lyukas garast sem adtam volna még az egy pontért sem, de szerencsére nem lett igazam...Ma meg kell verni a norvégokat (nehogy kigolyózzanak minket az utolsó meccsen a hagyományos északi barátság jegyében), bár nem lesz könnyű, hiszen a dánok előttünk játszanak, és a pár ezernyi dán+norvég nem minket fog segíteni...Jó lenne ugyanis 2 pontot vinni a csoportból. Bár a Spanyolo.-Egyiptom (Cseho.)-Horváto.-Oroszo. (Korea) négyessel kell majd valószínűleg játszanunk...

Pechünk van, hogy nem a német ágra kerültünk, akiknek valahogy sikerült úgy sorsolniuk, hogy azon az ágon Lengyelo.-Tunézia-Izland-Szlovénia is ott lesz majd a középdöntőben...Ebből a négy, valszeg továbbjutó csapatból szerintem két csapatot biztosan megvernénk...  

doki74 Creative Commons License 2007.01.21 0 0 343

Hihetelen hogy egy ekkora meccs után csak első mondatod,tartalmaz vmi pozítivumot!Nagy Lacit meg hagyjátok már!Ö az elsö perctöl kezdve hatalmasat küzdött a dán "traktossal"aki a végén ki is hagyta a hetest!Amikor kellett 2 hetest harcolt ki!Nagyon figyelnek rá, készülnek rá,sajnos nem volt szerencséje dobott két hatalmas kapufát!

A sportdiplomácíáról:én nem érezett ott a helyszínen hogy annyira ellenünk fújtak volna!Persze volt vitatható itélet,de ilyen meccsen belefér 10.000dán elött.

Különben láttad te a magyar eb-n a magyar-német meccset,vagy mostanában a fradi-skopjét?Ott volt spordiplomácia ,csak  azt sokan elfeljetik...

Előzmény: srp (323)
gerkom Creative Commons License 2007.01.21 0 0 342

itt meg minden meccset adnak. lóvéért. de csúsztatva meg lehet nézni ingyen is, ha jól olvastam ki. 22.00 kor lesz a magyar meccs

A mezzel kapcsiban. Nem hiszem, hogy létezik a világon válogatott, aki két széria mezzel érkezik a meccsre. Ez a a tegnapi szitu inkább a sportszergyártónak ciki. Ezk az überszellőző, hálós hypermodern anyagok ennyit bírnak. Nem egy meccsen láttam már ezt a fajta mezt ugyanígy elszakadni. gáz. Nem biztos, hogy a labdarúgáshoz fejlesztett mezek más sportágban is megfelelnek.

zsanna Creative Commons License 2007.01.21 0 0 341
Az már nem rossz egy meccsen. A meccset ugyanis nagy általánosságban nem a szélsőknek kell eldönteni a klasszikus szélső pozicióból.
Előzmény: horst_fuchs (333)
horst_fuchs Creative Commons License 2007.01.21 0 0 340
szokás hatalma...
Előzmény: Törölt nick (338)
Peppo vagyok Creative Commons License 2007.01.21 0 0 339

Sima volt. :))

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 338
Csarnok, nem stadion ;-)))
Előzmény: horst_fuchs (331)
ts__ Creative Commons License 2007.01.21 0 0 337
Így van. Sőt, elég sok meccset adnak a 2 dán csatornán (tv2 live és tv2 sputnik)
Előzmény: eto nado znaty (335)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!