Sasadon lévő kisebb házunkba keresek segítséget. kéthetenkénti takarításra gondolok, ami a ház ezen részeire terjedne ki: nappali, konyha, hálószoba, gyerekszoba, vizes helységek, lépcső. van még két kis vendégszoba fürdővel és egy garázs, ezek takarítása későbbi megállapodás alapján alkalmanként lenne esetleg szükséges. értelmiségi pár vagyunk egy másfél éves kisfiúval, szeptembertől a munka mellett megmaradó kevés szabad időt egymásnak szeretnénk szentelni, ezért keresünk segítséget.
a kacatok, játékok elrámolása nem feladat, rendet teszünk takarítás előtt. :-) amennyiben úgy érzi, együtt tudnánk dolgozni hosszabb távon, kérem keressen meg.
XIII. kerületi 86 nm-es lakásunk takarítására, munkájára igényes embert keresek heti egy alkalomra augusztus második felétől vagy szeptemberi kezdéssel. 30-as éveiben járó, értelmiségi házaspár vagyunk, egy 21 hónapos kisfiúval és a nemsokára születendő babánkkal.
Feladatok:
- portörlés
- fürdőszoba, konyha takarítása
- porszívózás, felmosás
- vasalás
Takarítás előtt rendet rakunk, pakolni, szemetet üríteni nem feladat. A munka kb. 4 órát vesz igénybe, de nem órabért, hanem fix összeget fizetünk.
Jelentkezni a ceruza2011@gmail.com címre lehet fényképpel, bemutatkozással, fizetési igény megjelölésével.
Keresek egy megbízható embert XIII. kerületi 75nm-es lakásunk takarítására. Hetenti egy alkalomra. Kezdetben (amíg meg nem ismerem az illetőt annyira, hogy egyedül hagyjam a lakásban) hétvégére, majd a későbbiekben bármely hétköznapra.
TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!
HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!
IX. kerületi magas belmagasságú földszinti lakás ablakainak és ajtóinak (kerettel együtt) takarítására keresek olyan személyt, aki fel mer mászni a létrára. 5 nagy ablakról van szó, mindegyik dupla. Illetve 5 db ajtó. Az ajtók nem üvegesek. Az ablakoknál a függönyöket is cserélni kell, tehát az is beletartozna a munkába. Jelentkezni e-mailben lehet.
FŐÁLLÁSBAN- Házvezetőnő,takarítói állást keresek. Szeretek főzni,sütni ,takarítani. Nincs jogosítványom. Megbízható ,pontos ember vagyok. Rendezett családi háttérrel rendelkezem,korom:55 .- -Vagy csak alkalmi takarítás:megegyezés szerint,mindezt Budapesten.
Precíz, igényes, talpraesett lány vállal takarítást, mosást, ablakpucolást, kutyasétáltatást, babyszitterkedést 5 éves kortól. Ár megegyezés szerint. Hívjon bizalommal. Tel: 06706228751
Alkalmi és rendszeres takarítást, nagytakarítást vállalok lakásokban, családi házakban. Elsősorban Érd, Törökbálint, Budaörs, Diósd, Budapest területén. Az egyedi igények és az ár megbeszélés szerint. Építkezés vagy felújítás utáni takarításban is van gyakorlatom.
Ha segítséget keresel házad takarítására, hívj bizalommal !39 éves tisztaságszerető, rendmániás nő vagyok,a keddem és a szerdám szabad.Mivel annyi hasonló hirdetéssel lehet találkozni, úgy gondolom,hogy írni bármit lehet, ezért ajánlanék egy próbanapot,ahol kiderül, hogy tudunk- e a jövőben egggyüttműködni.Elérhetőségeim:tel.06304861764vagy email:katona013@freemail.hu Bizalmát előre is köszönöm
TAKARITÁST VÁLALLOK,CSALÁDOKNÁL,AKÁR BEJÁRO NŐ TENDÖKET IS! GYEREKFELÜGYELETET IS SZIVESEN VÁLALLOK. MEGBISZHATO,RUGALMAS CSALODÁST NEM OKOZO 37 ÉVES BUDAPESTI NŐ VAGYOK. EGYEDÜL ÉLEK,IGY MINDEN TOVÁBBI MEGBESZÉLHETÖ A MUNKÁVAL KAPCSOLATOSAN. LEIRNI MINDENT LE LEHET,IGY NEM IROK TÖBBET. GYÖZÖDJÖN MEG INKÁBB!!!
HIVJON BIZALOMAL!! 06-706345842 SZ. ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!!!
Bármennyire is extrém, én szeretek takarítani, mert szeretem magam körül a rendet és a tisztaságot. Önnek is segítek hétköznap délután vagy a hétvégén. 4 óra / 5000 Ft díjazásért. Pontos, precíz és megbízható munkavégzést kínálok. 06 (30) 670-9383 kérem írjon sms-t vagy emailt és felveszem Önnel a kapcsolatot. Üdvözlettel: Kattyca
Tisztelt Hirdető! Érdeklődve olvasom az ilyen jellegű kereséseket. Engem érdekelne a feladat. Vidám, talpraesett , megbízható nyugdíjas nagymama vagyok. Jelenleg két napi délutáni elfoglaltságom van. Fiatal orvosházaspoár kicsi lányával töltöm az időt. /alvásközben valasok is/. Nyolc évig voltam egy családnál dadus, házvezetőként. Azok a Manók megnőttek... Így keresem az a Családot, akinek szüksége lenne rám és persze ez fordítva is igaz. Képesítéssel rendelkezem "gyermekvigyázásra", tartalmas időtöltésre együtt. Szeretek és állítom, tudok is főzöcskézni, és ami szintén fontos szeretem a rendet és a tisztaságot. Referenciám az előző és jelenlegi Családaimtól vannak. Egészségügyi könyvvel is rendelkezem. Amennyiben felkeltettem érdeklődésüket, kérem jelentkezzenek, hívjanak bizalomma telefon:+36702717159, illetve hazaitobias@freemail.hu-n. Üdvözlettel Hazai Lászlóné Marika/ mamó/