Hiii Alll!! En is koszonom a lehetoseget hogy ennyit jatszhattam es remelem azert jol teljesitettem! Szorfoztem a neten es hat talaltam egy ket kepet amit muszaly agyok megoszatni veletek!!:D:D:D
1. Az este jol kezdodott Ferike meg Adam szamara!:D Meg a szemuk is jol all!:D [IMG]http://i138.photobucket.com/albums/q261/Rabbit023/FerikkeeeemegAdddiiii.jpg[/IMG]
2.Itt mar Ferikee elegge elgondolkozott hogy o msot hol is van,kivel is van,es miert is van ott ahol eppen akkor (Bazis:D)
Köszönöm a játékot fiúk! Most sokkal jobb volt a csapatszellem, mint a Debrecen ellen. Kellő alázattal, kemény felkészüléssel és az ellenfél tiszteletével akár tovább is juthatunk a következő meccsen. Sose becsüld le ellenfeled, mert ha ezt teszed az már számára taktikai előny!
Bécikém! Tuti, hogy toltam a falban mert a combomban és a karomban óriási izomláz van! :)
jaja az jó lenne...de lehet autóval megyünk Tesómmal a meccsre mert utánna mennünk is kell ezerrel el...még nem tudom hogy mi lesz ma este tudom meg...de időben ott leszünk a busznál hozom papíron meg magyarázatot is hozzá stb...nem egy bonyolult dolog:)))
Soldiers A Soldiers akkor csúszik el a csoportelsőségtől, ha 20 pontnál nagyobb különbséggel kap ki Egerben, így majdhogynem biztosra vehető, hogy övék lesz az első hely. Ráadásul, ha most hétvégén kikap a Heroes, akkor már matematikai esélyük sem lesz arra, hogy elcsípjék a második helyet. A Gladiatorsnak az első helyre nincs matematikai esélye, ám biztos nyugodtabbak lennének, ha tudnák, hogy a szezonzárón tét nélkül, a második hely biztos tudatában léphetnének majd pályára. A kulcs tehát a Heroes, vagy ha tetszik, akkor a Soldiers kezében van a hétvégén.