Keresés

Részletes keresés

Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.29 0 0 3243

Ez egészen új távlatokat nyitott előttem... Igen, írjál sárkányos könyvet! *Megszólalt a sárkányrajongó* (Bár te biztos kevésbé vagy zöld és vastagbőrű, mint egy sárkány - Jahh, és küldött nekem fényképet Lilyanjudyth, most már mindkettőtökről tudom, hogy hogy néznek ki - szóval azt ajánlanám, hogy arra a borítóra mégse kerülj fel :D) Egyébként ha a hátoldalra valaki rólad ír jellemzést, szinte oda illik tenni a fotót.*Úgy csinál, mintha jólértesült lenne könyvkiadásban* Ha a regény összegzése van, akkor persze ez nem muszáj. (Tudom, hogy van egy kellemesen hangzó idegen szó arra a szövegre, ami egy könyv hátlapján van... ööö... Nos, én nem arra az egyetemre járok :))

Azt jól látom, hogy művészneven fog megjelenni a könyv?

Előzmény: Enahma (3242)
Enahma Creative Commons License 2006.10.29 0 0 3242
Nem, nem. Én NEM vagyok elég dekoratív egy borítóhoz. Sőt.
Talán majd ha írok egy sárkányos könyvet, akkor felteszem magam a borítóra. Ott nem ciki, ha azt hiszik, a téma került fel, nem az író.
:-)
rkat Creative Commons License 2006.10.29 0 0 3241
Ha lokhartos akarsz lenni, akkor ne hagyjd ki a közös fotót egy híres emberrel! ;-) Stílszerűen odaráncigálhatnád Daniel Radcliffet.... Bár egyre kevéséb hasonlít Harry Potterre... :-D
Előzmény: Enahma (3239)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3240

A hátoldalra viszont nyigodtan felkerülhetsz. Az teljesen normálisnak számít, még szerényebb körökben is :)

Hajajj, ha most még a borítón vitatkoztok, akkor mi lesz a kiadással? ;) A barátnőm is végigment ezen a procedúrán - nem egyszerű, kitartást hozzá! :D

Előzmény: Enahma (3239)
Enahma Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3239
Nem is rossz ötlet... az arcképem a borítón!!! Úgyis épp most megy a vita a borítón a kiadóval.
Csak az a baj, ha felkerülök a borítóra, akkor a kutya sem fogja venni a könyvet...
:-DDD
Előzmény: Ms.Chaos (3238)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3238

Hú, akkor jó. Olyanfajta ember vagyok, akinek még a viccei is olyan rosszak, hogy sértődést vált ki mindenkiből. Hát még ha félreérthetően írok le valamit...! Amit meg Lockhartról írtál... Azt felejsd el gyorsan! :D

Úgy érzed, hogy indokolatlanul rajongunk egy olyan könyvért, amit még el sem olvastunk? Hát erre igencsak racionális okaink vannak. Egyszerűen tiszteljük az eddigi munkád, ami önmagáért beszél. És valahogy úgy gondolom, hogy ha egy neves kiadó nyomdába viszi a könyvedet, akkor nem a Harry Potter miatt jók az írásaid:) Tehát a többiekkel együtt én is bizalommal fogom megvenni a könyvet, hogy ezúttal tényleg valami értelmesre költöttem a pénzem. (Látnátok a 8000 Ft-os elektrodinamika könyvem...:D)

Szóval Lockhart módszerével szemben, szerintem a Te könyved borítóján nem szerepel az arcképed, és az ötleteket sem legilimáltad senkitől (így kell írni egyáltalán? Istenem, de szar fanfiction iró vagyok. Még jó, hogy nincsnek igazi írói ambícióim)

Tehát nyugodt lelkiismerettel írhatod alá nekünk. Persze, csak ha kedved van hozzá. :D

Egy barátnőmnek most adták ki a könyvét. Zalka Csenge: Útban az ég felé. Történelmi regény, és a stílusa káprázatos. Ő is elsőkönyves író, és dedikált a könyvhéten - tessék tőle példát venni! :)

Lilyanjudyth, mostanáig nem voltam itt, de ígérem, megnézem... Tudom, rosszul tartom be az ígéreteimet, és szinte sosem vagyok online, de próbálkozom... Tényleg!

Előzmény: Enahma (3235)
nivett Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3237
Ugyan már Lockhart más tollaival dicsekedett, te meg már bizonyítottál éppen elégszer. :) Különben is mi kérünk rá hogy dedikálj, nem a Te ötleted volt.:)
Előzmény: Enahma (3235)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3236

Nemtom, Chaos, olvastad már a hírlevelet, mert nem hagytál sehol üzit, hogy olvastad az új fejezetet a TK-ból. Ha nem, akkor szólok, hogy fel tettem a fanfiction.net-re is ide ITT

És fent van a Megváltás új fejezete Stornbird fordításában: EMITT Feltéve, ha még valaki olvassa rajtam kívül...

Enahma Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3235
Marhaság. Nem haragszom senkire. A kutyáimra szoktam, mert embermély lyukakat ásnak a virágágyásba.
Egyszerűen csak arról volt szó, hogy félreértettelek, de ne aggódj, nem bántódtam meg. Az se zavarjon, hogy nem ismersz személyesen, majd megismersz, egyébként sem vagyok valami nagy szám: egy hízásra hajlamos, harmincas nő. Szerintem sokkal jobb vagyok virtuálisan, mint a valóságban. :-) Kérdezd csak a férjemet... :-D
A könyvdedikálással meg az a bajom, hogy olyan rettentően nagyképű dolognak tartom. Még be sem futott, oszt mán dedikál...
Hogy kicsit ON is legyek: túlzottan Lockhart jut eszembe róla a Czikornyai és Patzából...
:-DDDD
Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3234

"Csak azt akartam mondani, hogy kívülálló vagyok itt, és ezért félve írtam be (azt hiszem) a 25-ös számot. :( "

Lenyellek keresztbe, és jól megemésztelek! Mindekit szívesen lát mindenki itt, aki szereti a fanfictionokat írni/ajánlani/olvasni. De ha nem, akkor lőjetek le...

Előzmény: Ms.Chaos (3233)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3233

Ma most írok utoljára. Csak azt akartam mondani, hogy kívülálló vagyok itt, és ezért félve írtam be (azt hiszem) a 25-ös számot. :( Magyarul meg nem tudok írni. Más nyelven sem.  A mondatomnak valóban semmi értelme sem volt. Remélem, Enahma nem haragszik rám nagyon-nagyon :(

Igen, az S.B-t várom bétázásra :)

Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3232

Szerintem sok mindenki van, aki nem igazán ismeri enahmát közelről :) Na, én dumálok...

Chaos, mondd, hogy hamarosan lesz Sötét Nagyúr...! Mármint következő fejezet. De ha erre most az a válasz, hogy legyen Salvador Benevolus, akkor ki kell ábrándítsalak, még szinte sehol sem tartok. És asszem a rabszolgahajcsár nem illenne rád... :D :D :D :D

Előzmény: Ms.Chaos (3230)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3231
Úristen, ugye nem azt gondoltad, hogy bármilyen formában meg akartalak bántani? TE VAGY AZ EGYIK KEDVENC ÍRÓM! A trilógiád miatt alig tudtam készülni szigorlatra... Most nagyon meg vagyok ijedve. :(((
Előzmény: Enahma (3227)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3230
Nem, dehogy! Te jó ég, arra gondoltam, hogy az pofátlanság, hogy úgy akarok elmenni a könyvedért, hogy egyáltalán nem is láttalak még, és nem is beszélgettünk még semmilyen formában. Valahogy úgy éreztem, hogy nincs jogom csatlakozni a társasághoz... :(
nivett Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3229

Enahma!

Szerintem egyszerűen fogadd el. Nem hiszem hiogy túl sok olyan első könyves író lenne, akinek ekkora rajongótábora lenne. :) (És ez csak bővülni fog.) Örülj neki, ne légy zavarban. Mi szeretünk téged és az összes írasodat.

+csacsi+ Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3228
Szerintem arra gondolt, hogy nem ismer Téged személyesen...
Enahma Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3227
Mi a pofátlanság? Hogy nem írok ide? Szoktam errefelé járni, de mostanában egyáltalán nem írok fanficeket, mert a saját könyv és a való világ leköt.

Azt mindenkinek köszönöm, hogy jönni akar, de ez a gesztus, megvallom őszintén, zavarba ejt, és nem tudom, mit kezdjek vele. Ezért van az, hogy nem reagáltam rá eddig érdemben. Mert nem is tudom, mit kellene mondanom vagy csinálnom.

E.
Előzmény: Ms.Chaos (3226)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.28 0 0 3226

Bocs... Én is csak egy kis ideje nézegetem a fórumot, és mivel még csak sohanemis láttam Enahmát, no hát... ez a pofátlanság. Amúgy meg akartalak kérdezni már, csak a memóriám olyan, akár egy lyukas üst :)

Nem tudjátok mi van Nimbusszal????? Hüppp *na jó, nem ácsingózik... megy vissza írni*

Ha valakit érdekel, most rettenetesen sok pszeudo-szabad időm van, ezért a közeljövőben fenn lesz a köv. fejezetem a fanfiction.net-en.

Karmada elkezdte fordítani angolra, és szerencsére ő jobb címet talált: Harry Potter and the fulfillment of the Prophecy. (HP és a Sötét Nagyúr helyett... :D)

Ezt most csak azért mondom (bocs az önreklámért), mert nagyon szükségünk lenne egy angol bétára... :( Tudom, ez nehéz ügy, majd megkérdem az olvasóimat is, de hátha itt is van valaki, aki esetleg olvassa (netán kedveli) a történetet és vállalná... ?

Előzmény: Lilyanjudyth (3225)
Lilyanjudyth Creative Commons License 2006.10.27 0 0 3225

"bepofátlankodik"

Lilyanjudyth - 28 Asszem, épp itt tartunk. :) Lilith, nélkülem mennél?!

Valaki nem tudja esetleg, hol találom Ms. Piton Kék vér című írását? Tán csak a merin láttam, máshol pedig nem találom.

Awiwa Creative Commons License 2006.10.27 0 0 3224

Én úgy döntöttem, mivel spoilert tartalmaz, majd a HK után olvasom el, de nem kell aggódnod, fel van véve a listára. ;) A HK is, csak valahogy nehéz rávenni magam, hogy nekálljak (nem azért mert nem jó). Már olyan régen abbahagytam, hogy mostmár az elejéről kéne kezdeni... Nem bírom én a várakozást, mire kijön az uj fejezet, elfelejtem mi történt addig, és elmegy a kedvem az egésztől... aztán abbahagyom, hogy "majd ha kész lesz..." Hát, mostmár kész van egy ideje, de még nem álltam neki. Szégyenlem magam. Csak nem birok ellenállni és mindig belekezdek valamibe, aztán hipp-hopp utolérem a fordítót/írót és akkor megint várni kell... Durva egy ördögi kör ez... :D

Előzmény: rkat (3222)
feketekavics Creative Commons License 2006.10.27 0 0 3223

fanfic a négyzeten...

_FK

Előzmény: rkat (3222)
rkat Creative Commons License 2006.10.26 0 0 3222

Felpezsdítendő az éppen a második oldala csúszott topicot, kicsit önreklámoznék. ;-)

A történet, amelynek elejét végre ti is olvashatjátok, már hónapok óta a fejemben motoszkált, készülgetett. Hát most itt van. Három részben rakom fel csak hogy ne kelljen sokat olvasni egyszerre, de nem kell majd sokat várnotok, ne aggódjatok...
Visszamegyünk szépen az időben, s a középpontban a hatodéves Perselus Piton lesz.

A történet kapcsolódik a Hősök Krónikájához, de tökéletesen érthető annak ismerete nélkül is. Kicsit lelkizős, de azért vannak események is ;-D

Kedvcsinálónak: "Perselus Piton egyetértett James Potterrel, és ez az állapot csaknem fizikai fájdalmat okozott neki. Rondának érezte magát, gusztustalannak, és egyáltalán nem tudta, mi értelme volt megszületnie. Egyáltalán, a létezés fájt, és lassan túl nagy erőfeszítésbe került számára. Utálta mindennap megvívni a harcot azért, hogy elismerjék, vagy legalább is ne vegyék semmibe."

És a cím: http://hosokkronikaja.atw.hu

Szeretettel várom a véleményeket!

feketekavics Creative Commons License 2006.10.26 0 0 3221

Nálam az Egy Páratlan év következő, (83)nyolcvankettedik része, 14%-a bétázva.

Hétköznap lassan, de biztosan, hétvégén jobban haladok vele.

Mindennap előveszem, amíg kész nem lesz.

_FK

+csacsi+ Creative Commons License 2006.10.25 0 0 3220

Kicsit megkésve bár, de én is nagyon gratulálok! (Éppen a szülőség nehezebb részét voltam kénytelen gyakorolni: a beteg gyerek körüli tennivalókat, kórház, miegymás,  lemaradtam itt az olvasással...) Eszembe jutott, amikor mi megtudtuk, hogy Szabolcs jönni fog hozzánk, szóval teljesen nosztalgikus érzéseket keltettél bennem, köszi :-).

Nicky, egyidősek a gyerekeink :-).

Előzmény: GuessLess (3209)
N Nycky Creative Commons License 2006.10.24 0 0 3219

Én is gratulálok az ikrekhez, és bár lehet, hogy furán hangzik, de igenis két kis örökmozgó eleven csemetét kívánok neked (bár nem lenne hátrány ha nem annyira lennének rosszak mint Fred és George), mert az eleven, mozgékony gyerek sokkal jobb, minnt az egyhelyben ücsörgő. Nekem is egy kis 3 éves örökmozgóm van, akit nem nagyon lehet egyedül hagyni.

Ami meg az időt illeti, ikreim nem voltak, így azt nem tudhatom, mennyi időt vesznek igénybe, de én az egyetemet végeztem el a lányom születése után, pedig nekünk naponta 5-ször tornáztatni kellett a kicsit, hogy későb ne legyen gond a mozgáskordinációjával (izomtónus eloszlási zavarral született, és az orvosok azt mondták, hogy ha nem tornáztatjuk, akkor lehet, hogy nem fog tudni megtanulni járni, de minimum sánt lesz. Szerencsére, és köszönet a sok tornának, és az orvosoknak, a lányom nagyon ügyes, és okos kislány lett. Semmi gondja a mozgáskoordinációval) Szóval a torna miatt kész napirendünk volt, ami eléggé behatárolta a napot. Igaz, anyámék rengeteget segítettek, pl anyám főzőtt ránk, így éjszakánként tudtam tanulni, meg leckéket írni. Szóval főleg eleinte keress valakit, aki segíteni tud, mert az első hetekben semmire sem lesz időd, és folyton kialvatlan leszel.

Viszont határozottan megéri. Az első mosolyok, az első szavak, és főleg mikor a kicsi a nyakamba borul, hogy szeretlek anya, akkor az ember elolvad, még akkor is, ha a kicsi előtte tett valami rossz fát a tűzre.

Szóval mégegyszer garatulálok, sok türelmet és kitartást a kicsikhez, és majd tájékoztass minket ha megszületnek.

Nycky

Előzmény: GuessLess (3188)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.24 0 0 3218

És akit érdekel: A Summer Like None Other 6. rész fenn.

http://archive.skyehawke.com/story.php?no=13093&chapter=6

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.24 0 0 3217
3 nap késéssel megkaptam a véleményed :-)). Köszi.
Előzmény: Nashua Evans (3206)
Nashua Evans Creative Commons License 2006.10.23 0 0 3216
Azért köszi :)
Előzmény: Enahma (3213)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.23 0 0 3215

Azt hiszem óvatosnak kell lenned, Enahma, mert ha fel fog bukkani a tényleges időpont itt a fórumon, le sem vakarhatod magadról az "őrült rajongók" hadát :D (Kivétel, ha valami nagyon szélsőséges időpontról  - pl karácsony este - lenne szó:)

Kicsit aggódok, hogy még mindig nincs Merengő (Nagy érvágás ez a magyar továbbvilágnak...) És mivel "új vagyok itt", persze nem tudok semmiről. Szóval bocsánat, ha bosszantok a kérdésemmel, de mikorra várható, hogy sikerül új helyet találni a honlapnak?

Előzmény: Enahma (3213)
Ms.Chaos Creative Commons License 2006.10.23 0 0 3214
Nimbusz nem arról beszélt, hogy frissíteni fogja a Megjelölvé-t? Eléggé bosszankodok, hogy nem látom!! :D (Enyhe célzás az írónak, ha olvassa a fórumot...) Bár nem szidom, az ígéretek betartása nekem is nehezen megy :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!