rossz hir: bulin nem veszek reszt, mert apammal sörözöm egerben, bocs, a ti labszagotokat szagolom ket hetig. Jo hir, bar lehet, hogy ez is rossz: van mar valami tabori darab-szerüseg, kispal-dalokbol rendezek vizirevűt, a kutyafiuk előben kisér!!! Lovasi vallalta a főszerepet.
Meg egy rossz hir: meg mindig nincs pesti allasom, pedig mar ket napja keresek. Ha valakinek van szabad allasa, vagja mar legyszi hozzam, különben maradok germaniban, az meg nagyon nem jo...
uff, nyugatinyul, aki nemsokara keletinyulra valtoztathatja a nikknémjét:) amúgy meg 2!!!
Mindenki figyelem ide! A tábor az eddig híreszteltekkel ellentétben csütörtökön kezdődik. Mégpedieg egy fergetetges budapesti bulival. Jelentkezni itt, részletek később.
na helloka a szentannara csak en mennek mert a tobbieket nem nagyon ismerem azt sem tudom ki jon tolunk,azt igen hogy egy volt baratnom ott lesz:(( de nem veszem figyelembe,szoval szoritsatok egy helyet a szentannaig:)
andras remelem igazat mondasz hanem te kell szorakoztass egy lada sor mellett a gitaroddal:))mar alig varom unalmas minden itthon
Vegvari Ildi, remelem meg hallgatozol!! Ha meg mindig Satriani-fan vagy es a vasarnapi koncertre is jossz, kapsz tolem egy aftershow pass-t, mert kettot
nyertem, de nekem csak egy kell. :-) Szolj, es johetsz pacsizni Joe bacsival!
Bocsi mindenkitol az offtopicert, de Ildi nem publikalta a cimet...
na szoval mar 18annn felmegyunk zabolara es ket ejszakat toltunk a satrakban 18 es 19 ejjelet,20ann delutan koltozunk be allitolag,sikerult beszelnem salamonnal...
Jobb is, hogy egyedül jössz: hiszen csak Rád vár a természet, a sok könyv, és a lassan csobogó zabolai patak.
A Szent-Annás dologhoz: sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy csak a hatvaniak mennek oda pár órára, mivel közülük még sokan nem voltak ott. Persze nem hiszem, hogy gond lenne, ha Ti is jönnétek, bár ha ezt bejelentjük szegény Kocsis, és Salamon tépni fogja a haját, hihihihi.
tok jo a viz a szentannan lehet furodni ha oda lesz a kirandulasotok remelem mehetunk mi is ,legalabb is en ott leszek mar satorrak azon a hetvegenn,mar csak 8 nap es utaztok !!!!!!!!
hatvani csajok jonnek-e mert egyedul megyek az idenn a taborba:)))))))
júl. 17., szombat: érkezés Kézdivásárhelyre, pihenés, időtöltés a városban
júl. 18., vasárnap: a hatvani csoport rövid kirándulása a Szent-Anna tó és környékéhez; visszaérkezés du. 3-4 körül, ekkor csatlakoznak Kézdis barátaink, a tábor hivatalos megnyitója, mindenki a koleszben alszik.
júl. 19., hétfő: indulás Zabolára, de az első éjszaka nem a táborban, hanem az út túlodalán lévő házakban lesz. Ezekben kb. 20 ember fér el, ezért kell sátrakat vinnünk a többi embernek.
júl. 20., kedd: ekkor foglaljuk el tényleges szállásunkat a tábort.
Más: kellene pár ötlet a filmekhez, mivel ugye terveztünk filmvetítést is, kb. 5-6 film:
koszike az infokat remelem minden jol alakul ma jartam be salamonhoz de zabolann volt igyhat megint nem beszeltem vele,valami jo csajok jonnek-e hatvanbol mert maganyos vagyok:(((!!!
Zozó!
Na, 17-én érkezünk Kézdire, de a tábor hivatalosan csak 18-án indul. Mi így szeretnénk, remélem Salamon mester is így szervezte. Ugyanis az első napok programját lehet hogy át kellen szervezni az ottani... izé... khm.. változások miatt. De ne csüggedjünk, dolgozunk a problémák elhárításán.