öcsém kiírta dvd-re nekem a MOON-t (örömmámorban úszom), végre vett dvd-írót a PC-be, és magának is írt egyet, mert nagyon tetszik neki, azt mondja, fantasztikus.
pedig ő profi zenész, aki értő fülekkel hallgatja. mondjuk nem lepett meg, sejtettem hogy így lesz...
ha valakinek kell film, szóljon, most már tudok iratni. majd egy listát közzéteszek a kincseimről, mert van már néhány és csak szaporodik (főleg Kitano-t és Miike-t gyűjtök).
ááá, már rég eltettem magamnak, fogalmam nincs honnan szedtem le, így nem tudom betenni linknek, sajna. megj. a régi fórumon legalább meg lehetett tudni a kép helyét, de ez a mostani trágya nem tud semmit, csak kavar:(
biztos emlékszel, hogy vannak G-nak ilyen totál meztelen páros-fiús képei elég intim beállításban, mind kék árnyalatúak, abból a sorozatból való, csak itt hárman enyelegnek:)
google-ban biztos megtalálni, ha G mellé sex-et, vagy nudi-t írsz, de most nincs időm utánakurkászni, majd később, ha lesz rá...
elküldeni se tudom, mert kiderült, csak 5 MB-ig tudok mailezni.
jó, mondjuk valahol megértem, hogy a japánokon ki vannak akadva, hiszen nem ehhez vagyunk szokva, bár azért a fotókon látszik, hogy nem azok a kifejezett lányos fiúk, hanem másképp lányosak, ami persze nem igaz, de ezt csak mi tudjuk:)
a Fekete maszk angol szinkronos verziója még nézhető, azzal csak az a baj, hogy eléggé megvágták az eredetihez képest, de ami a lemez másik oldalán található, az tényleg szégyen, nézhetetlen, pedig a hosszabbik változat, de még ez is vágott valamennyire.
teljesen érthető a film, bár bőven vannak gyengéi (de ne legyünk most filmkritikusok)..., egyedül a vége talányos számomra, de lehet, hogy direkte lett így. a befejező képsor: amikor este Gackt és Hyde lemennek kocsival a tengerpartra és ugye telihold van, következő jelenet már a reggelt mutatja, amikor kel fel a Nap, ők meg szunyókálnak az autóban. szóval, ez most egy közös rituális öngyilkosság, vagy csak elszunyókáltak. persze logikailag ellentmond ennek, hogy akkor Hyde miért hozta vissza az életbe G-ot.
G. haldoklási jelenete H. karjaiban, nagyon jól eljátszott...
G. iszonyú jó pasi, főleg abban a fekete, szűk, bőrgatyában és mindenféle felsőben, a frizurája is szuper:)
ez a fanservice-s jelenet pedig indokolt, mert G. olyan H-nak, mintha a gyereke lenni, hisz kiskorában vette magához. úgyhogy az a puszi a fejebúbjára jogos:)
én is rendeltem Zatoichit és Hana-bi-t, de ahogy belenéztem, el is ment a kedvem...
a Hana-bi-t az Odeon adta ki, erről tudtam, hogy nem valami jó képminőség, ismerve őket, főleg a videóikat..., de a Zatoichi-nél majdnem sírva fakadtam, olyan szar a kép(fakó színek) és a hang. ráadásul a beállítások össze vannak keverve: a japán lejátszásnál magyar szinkron +!! magyar felirat van, brrr!! - szóval, ez egy amatőr szintű, gagyi, magyar dvd, valami amatőr bandától:((((
ami a legszomorúbb, hogy ez az Intersonic-nak nevezett cég több dél-koreai filmet is ki fog adni, mindjárt kijön tőlük a MUSA-THE WARRIOR, amit épp most akarok majd megrendelni kintről, hk-i kiadásban, meg is fogom, mert nem kell tőlük egy ilyen gyenge, dilettáns kiadás, annak is belenéztem a trailer-jébe, hát anyám, azt hittem elájulok:(((
(ez az ország húzza le magát a WC-be, mert oda való!!!)
nem tudom, hogy a Zatoichi-t ki forgalmazta, de ez a dvd szégyen!