A delfineken még mindig nem világos mindenkinek a helyzet: Akkor lehetünk harmadikak, ha mi nyerünk Sopronban, és az ASE veri a Kecskemétet. Ebben az egy esetben lehetünk 3. helyen. Ha nyerünk, és az ASE nem, akkor 4. hely, ha kikapunk 13 pontnál kevesebbel, akkor is 4. hely, ha 14 vagy több ponttal, akkor 5. hely. Talán érthető.
Köszi Vanekúr az eddigi teljes meccsfelvételeket, régi, archív videókat.
Különösen ez a Bajnok cím sorozat tetszik, parádés jelenetek, válogatások, viszont letöltve a teljes sorozatot, sajnos több videót se lehet végig, teljesen lejátszani, mert pl. megakad a kép, sajna mindegyiknél máshol, több lejátszóval és weben is teszteltem.
Most jatszanak majd egyet a 9-10. helyert az a Zalbaval, epic. :) Bar hozza kell tennunk, hogy peldaul e ket csapat is mennyivel szerenyebb lehetoseggel rendelkezik nalunk!!!!!!!!!!!!!!!
Én azt a szombathelyi nyitómeccsünket szeretném, ahol Milan Klepo aznap beesve játszott vagy 1 percet és elküldtük minden további nélkül. Nem voltam ott, nem láttam és máig nem értem mi történhetett... De tényleg! :)
Melyik lenne jobb nekünk szerintetek? A 3. helyről negyeddöntőzni a Falcóval, vagy 4-ről a Sopronnal? Ezt tényleg nem tudom, a Falcó elég nagy mumusunk...
Az egymáselleni eredmény fog számítani az Atommal, ha mi mindkét meccsünket hozzuk, ők pedig mindkettőt bukják. De először is húzzuk be a mai mérkőzést. Sajnos nem fogok tudni ott lenni, de Pestről is szórítani fogok :)
Ha ma kikap a Paks, nem hiszem hogy a Kecsótól kikapna az utolsó fordulóban. 15 pontja lesz, nekümk pedig 14 ha mindkettőt sikerülne nyerni. Persze ha kikap a Palks szombaton is, akkor beelőzhetjük, de ehhez ma legalább 8-cal kell nyerni.