Szurkolok Hawkinsnak, hátha ezt most nem cseszné el. Ha összejönne egy Lizi Hawki döntő, nagyjából bárki nyerne, örülnék neki.
Ha Trump valóban mondott ilyet hogy kb. neki van a legjobb biztonsági játéka a világon - nos, azt hiszem ehhez azért Selbynek is lenne egy-két szava. Mindenesetre ma nem csak a biztonságija, hanem nagyjából semmi nem megy neki.
be akartam tegnap írni, hogy maguire, murphy és hawkins is kiesett az első körben, az első kettő igaz is volt, hawkins meg 0:4-re állt ...... azt még láttam, hogy ott volt egy elég hosszú frame, de azt már csak ma láttam, hogy végül 5:4-re megfordította. :-O
Ezt nem hittem volna, s meg kell követnem magam, elképesztő 'match player' Yan Bingtao, ilyen fiatalon már.
Higgins a negyeddöntőt leszámítva volt inkább gyenge, mint meggyőző ezen a tornán. De régebben ezekkel a gyenge játékokkal nyerte a címeket, mert a taktikai, fejben megtörő érzéke a helyén volt.
S végre a UK után mégegy szoros, drámai Triple Crown döntő!
Én is örültem volna egy utolsó Higgins triple crown győzelemnek, de egyáltalán nem bánom, hogy végre kezdenek beérni a fiatal játékosok is. Igazán ideje már, hogy leváltsák az öregeket. Remélem ez nem csak egy szerencsés sorozat volt és Bingtao részéről és tudja tartani ezt a színvonalat. Szép volt, teljesen megérdemelten nyert.
7:5nél Higgins nagyon elrontotta azt a feketét (amiről beesett a fehér), ha azt a framet behúzza akkor 8:5, mennyivel más. Yan megint felszívta magát.. :)
Ugyanúgy a külön hosszabbító-készletnek, hiszen összefogdosság az asztalt, etc..
DE:
a könyökpacsi az a pandémia hatására a kézfogást felváltotta, ez nem a két játékos hibája.
Amennyire lehet, a snooker is igyekszik a járványügyi szabályokat követni, eleget tenni a fertőzésveszély elkerülésére, csökkenteni a fertőzés lehetőségét.
Ha minden igaz, első körös meccsük előtt 2 nappal tesztelve lettek, azóta buborékban vannak, hotelszobából csak a gyakorlóasztalhoz vagy a mérkőzésre mehetnek ki (vagy interjúadás valamelyik csatornának).
Yan Bingtao, aki pl. remek Steve Davis taktikai játékot előhozva nyerte a döntő frame-et Neil ellen, olyan érthetetlen támadásokat próbál be ma, amiket nem kellene. 3-4 36-0-nál a zöldet nagyon fontos volt megpróbálni, color safe helyett
Mondjuk szerintem ha 4-4 lesz, ha 5-3 lesz, Higgins nagyon javulni fog este, s 10-4, 10-5-tel nyer majd.