Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.14 0 0 1216
Az utolsó kapcsolja le a lámpát maga után...
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.06 0 0 1215
hát, egy biztos: nem pezsdítették fel a fórum életét az új számok...
4umos Creative Commons License 2006.11.23 0 0 1214
kitették linkbe a megadeth honlapján a GOW-t studio demo verzióban. na, hát azért ez így már egészen más, mint az eddigiek. van dinamikája a hangzásnak és úgy gondolom, h egy elég jól sikerült nóta. a szövege is aktuális nagyon persze nem mondom azt, h progresszív metál, de azért amit elvárok, vagy ami elvárható a megadeth-től 2006 környékén, az azért hellyel-közzel benne van.
4umos Creative Commons License 2006.11.20 0 0 1213
lehet mustaine vissza akar nyúlni a CTE vonalhoz, csak még kalapálgat egy kicsit a számokon???? (és lehet, hogy ez is egy kicsit az eltolt kiadási dátum egyik lehetséges oka...?) mellesleg, tényleg van benne olyan rész, ami a psychotron-ra emlékeztet, ami tény, hogy a countdown-on sem volt a legerősebb nóta, de azért nekem a maga döngölős témáival nem lógott ki egyáltalán a sorból, még akkor sem ha töltelékszámnak szánta mustaine.
Előzmény: Törölt nick (1212)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 1212
Nekem inkább a Psychotron-t idézi a Gears of War. Remélem ez csak töltelékszám lesz az új albumon.
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.20 0 0 1211
hmmm... inkább no comment
4umos Creative Commons License 2006.11.19 0 0 1210

letölthető a 'Gears of war'. Személy szerint nekem tetszik a szám (frankó benne a szóló is!), viszont azért óvatosan bánok vele és nem értékelem túl, mert mégis csak egy élő felvételről van szó, ahol nem mindig hallható ki minden apró hang és egyéb, ami egy stúdió felvételen.

http://www.665.org/gearsofwar/

Gears of war
Gears of war
Gears of war
Gears of war
Gears of war
Gears of war
Gears of war
Gears of war

Ethnic cleansing with no defending
Faster genocide
A fatal ending with no surrendering
Cover laughter, cries, they lie

Smart bombs, precision guided armament
A more sophisticated way to win nothing
To research and invent such intelligent weapons
That kill each other, like the gears of war

Gears of war
Gears of war
Gears of war
(yell)
Gears of war
Gears of war
Gears of war

When you lie with thieves then you die with ease
Cross my heart, and hope that you die
When the smoke has cleared, the devil's in the mirror
And you see his warheads paint the sky, now you die

Smart bombs, precision guided armament
A more sophisticated way to win nothing
To research and invent such intelligent weapons
That kill each other, like the gears of war

Simple Creative Commons License 2006.11.09 0 0 1209
Nekem azonnal a Symphony ugrott be, mert hasonló a felépítés, illetve a riff szerkezet (ha van egyáltalán ilyen szó). De nem rossz, csak attól ilyedhetünk meg, hogy ha mondjuk tele lett volna Symphony-kkal a Countdown, akkor igencsak unalmas lemez lett volna. Biztos változatos lesz az új. Sajnos a Washington-t még nem tudtam meghallgatni.
Előzmény: BlackMailer (1202)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.07 0 0 1208
Ami engem a legjobban zavart az eddig látott felvételekknél, hogy eléggé szegényesek a számok. Semmi komoly technika, s ez mind a dobra, mind a gitármunkára igaz. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy a Megadeth egy eléggé "tömény" zenét játszik, tele állat pörgetésekkel és hosszabb-rövidebb profi szólókkal. Ezeket nagyon hiányolom.

Ha ezekekkel a számokkal akarják reklámozni az új albumot, akkor már bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz az album többi része, de szívből kívánom, hogy NEKTEK LEGYEN IGAZATOK!!!
Előzmény: 4umos (1207)
4umos Creative Commons License 2006.11.06 0 0 1207

lehet, hogy öreges a mostani megadeth, de mustaine sem már az a fiatal csikó a maga 45 évével ebben a zenei műfajban. ha tárgyilagosak akrunk maradni, akkor elég vicces lenne, ha mondjuk olyan zenét játszana, mint a mai fiatal metál/nu-metál stb. zenekarok. nevetségessé is tenné magát. fiatalon mustaine is lendületes zenét játszott, sőt.

sztem egy kicsit becsapja saját magat is az, aki azt várja tőle, hogy majd megírja újra a rust-ot, vagy a peace sells-t.

mellesleg a system album tényleg zseniális lemez volt, ha hasonló lesz nagyvonalaiban az új nagylemez, én teljesen elégedett leszek vele. az viszont biztos, hogy a legutóbbi 3 metallica albumot simán verni fogja. (na, jó. tudom ez már nagyon szubjektív egy fórumon)

Törölt nick Creative Commons License 2006.11.05 0 0 1206
"öreges" - pont ezt a szót kerestem! A hallottakat számomra ez a szó jellemzi a legjobban.
Előzmény: Csabaking (1204)
seabeast Creative Commons License 2006.11.05 0 0 1205
szerintem a system hatalmas lemez, én kiegyeznék most is egy hasonlóval.
Előzmény: Csabaking (1204)
Csabaking Creative Commons License 2006.11.05 0 0 1204

Hát, a fene sem tudja miért, de nekem ez is tetszik. Olyan lassú döngölős metalos (talán kicsit öreges?...). Az alapriff nem rossz szerintem.

Most már kíváncsi vagyok az új lemezre nagyon. Nem lesz egy 2. Rust lemez, de ha néha megvadítják a tempókat, döngölnek, pár jó kis dallamot hoznak és mellőzik a lírai számokat (na jó, 1 db lehet, az album végén...), akkor jobb lehet a system albumnál. Vagy nem...?

Előzmény: Törölt nick (1203)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.03 0 0 1203
Hát az eddig látottakból egy valami biztosnak tűnik: Aki Rust in Peace II-re készül, az még várni fog egy darabig...
Előzmény: BlackMailer (1202)
BlackMailer Creative Commons License 2006.11.02 0 0 1202
mvyky Creative Commons License 2006.11.01 0 0 1201

he-he!

BlackMailer Creative Commons License 2006.10.28 0 0 1200
Állítólag már a Gears of Wart is lejátszották valahol. Remélem valami Holy Wars-os szám... Vagy valami egyedi technikás thrash...
deliriousnomad Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1199
Ez a Washington's Next mindenesetre jó, legalábbis az alapján, amit a youtube-os felvételekből le lehet szűrni.
megaa Creative Commons License 2006.10.14 0 0 1198
Ez a New Worrld Order, és a Tout Le Monde maxin volt rajta 94-ben. Egyébként tényleg jó kis szám..
Csabaking Creative Commons License 2006.10.13 0 0 1197

http://youtube.com/watch?v=WYLNQ3n9UUU

Ezt ismeri valaki? Ez nem rossz, a vége meg egyenesen vadító! :-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.10.11 0 0 1196
hááát... egyre szkeptikusabb vagyok. Nem szeretem a nagy beharangozásokat. Hiszem, ha hallom.

Amúgy időközben fényderült az egyik meglepetésre: az új albumon lesz egy Led Zeppelin-feldolgozás. A szám címe: Out on the Tiles
Előzmény: Csabaking (1195)
Csabaking Creative Commons License 2006.10.11 0 0 1195
A Heavymetal.hu-n ezt olvastam:

Megadeth - márciusban lemez
[2006-10-10]

Az ausztrál The Metal Forge nemrég egy interjút készített Dave Mustaine-nel, a Megadeth főnökével, többek között az új lemezről. Íme egy részlet a beszélgetésből:
"Van egy pár dolog, amit még be kell fejeznünk, de ahogy azok megvannak, kezdjük is a keverést. Amit mondani tudok a lemezről az annyi, hogy nem igazán olyan, mint a System Has Failed. Imádom ezt az új albumot. Úgy megkeményítette a mellbimbóimat, hogy üveget lehetne vele vágni. Nagyon izgatott vagyok miatta. Nem fogom most elmondani, hogy hogyan szól, mert akkor erre azt mondanák, hogy "szerintem meg nem is így, hanem úgy szól", stb. Csak le kellene ülnünk egy kis piával és együtt végighallgatni. Csak azért, mert tudom, hogy miről beszélek és szeretném látni, ahogy az album letépi az arcotokat!:) A United Abominations megjelenése jövő év márciusa lesz. Utálom az olyan frázisokat, hogy még ismeretlen, előreláthatólag, még nem biztos stb. Ha kell kimegyek a Times Square-re, mint a meztelen cowboy és alsógatyában éneklem, hogy "Márciusban jön a lemez!" De mivel ott rengeteg csajszi bámulna inkább elkerülném ezt és megvárnám, míg hivatalosan megjelenik a lemez."

Remélem, nem beszél mellé, és tényleg király album lesz.:-)

neal and jack and me Creative Commons License 2006.10.01 0 0 1194
na, csak nem sikerül belinkelnem, amit akarok. a cdpince honlapján meg lehet rendelni az united abominations-t (mégmeg japán verzét), de 1999-es évjárattal. ezt akartam belinkelni, de mindig az md45-öt szúrja be.
Előzmény: neal and jack and me (1193)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.10.01 0 0 1193
neal and jack and me Creative Commons License 2006.10.01 0 0 1192
neal and jack and me Creative Commons License 2006.10.01 0 0 1191
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.29 0 0 1190
a legjobb szerintem gar samuelson volt.
Előzmény: Törölt nick (1188)
neal and jack and me Creative Commons License 2006.09.29 0 0 1189

?

Előzmény: Törölt nick (1187)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 1188
Nekem továbbra is a dobbal van problémám. Az biztos, hogy Dave sosem fog találni még egy olyan dobost, mint Nick. Shawn is eldobolgat a háttérben, szépen követi a zenét. Nick - karakteres stílusával - pedig valósággal húzta maga után azt. Szerintem ez az egyik legfőbb különbség köztük. Viszont örömmel olvastam, hogy Nicknek új csapata van. Kár lenne, ha egy ilyen profi zenész parlagon heverne.
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.29 0 0 1187
Neal! Addig fikázod, amíg tényleg fika nem lesz a Washington"s nextből! :))))
Előzmény: neal and jack and me (1184)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!