Az előző hamarabb lejön, mert 600 megás divx fájl, és sokan töltik fel, emez lassabban, mert 4.5 giga, és csak egyvalaki adja, de az előző avi-minőség, és lengyel feliratok vannak rajta, emez viszont DVD és angol/francia nyelv és felirat.
Üdv. Csereajánlat: az Oxford Filmenciklopédia 2002-es magyar kiadását kapja (anno 7ezer Ft volt boltban), aki Carlo Lizzani Celluloid c. filmjét megszerzi nekem, akár legális file-cserével. (Vagy nem így mongyák?)
MEGHÍVÁS EGY GYILKOS VACSORÁRA (Murder by Death, 1976)
Talán tavaly vagy tavalyelőtt szilveszterkor valamelyik hazai kereskedelmi tévé is leadta. DVD-n is megjelent, beszerezhető, de nem szinkronos, hanem feliratos.
na ma reggel nekem is eszembe jutott egy régi, tvben látott film, aminek nem emlékszem a címére, és így elég nehéz beszélgetni róla, noch dazu megszerezni:
hét embert (asszem nyomozók, vagy valami ilyesmi) meghívnak egy kastélyba estére vacsorára, meg ilysmik. A meghívójuk nagyon titokzatos ember, a vége felé sem derül ki száz százalékban, hogy férfi, nő, és ki is valójában, különböző maszkokat visel. A kastély olyan, int egy elvarázsolt kastély, a szobák mozognak, a kitömött állatok beszélnek.
Két filmet keresek nagyon, hátha valakinek megvan:
- Orfeu negro (Marcel Camus, 1959, francia-brazil). Úgy tudom, nálunk nem jelent meg. Ideális magyar vagy spanyol felirattal lenne, de belefér a francia, angol vagy portugál felirat is. Már ha van ilyenje valakinek :)
- Elpidio Valdés kalandjai; nem tudom mi a pontos cím; kubai rajzfilmsorozat. Nem tudom, hogy egyáltalán kiadták-e DVD-n. Hátha...
egy rajzfilm címe érdekelne. asszem disney-s, legalább is énekelnek benne az elején, ezért nem is néztem tovább, de állítólag nagyon jó. valami fáraóról szól aki lámává változik vagy mi... :)
Egy filmet keresek, aminek se a cimét, se a gyárto országot, vagy dátumot, szoval kb semmit se tudok rola, csak annyit, hogy kb 12-16 évvel ezelött adták le a TV-ben, talán vmilyen kelet-eu film lehetett, dráma-vigjáték közt féluton.
Viszont a kezdö és befejezö képkockákra emlékszem: Az elején egy halott srácot mutatnak egy konyhában a csempén feküdni, miközben a srác narrál: "Hogy hogy is kerültem én erre a mocskos konyhapadlóra?"... Aztán jött a sztori, majd a végén ismét a konyhás képsor "Hát igy kerültem én erre a mocskos konyhapadlóra..."
Na ha ebböl vki megmondja nekem a film cimét, az nagykirály!