Teljesen jól nyomjátok, mert ott még kaptok a Cult mellé egy Billy Idolt és Morrisseyt is, amit itthon csak külön-külön fogok látni pl én. Pénzben jobban jártok az biztos. (már ha egyáltalán több napra mentek)
Viszont Újvidéken nem lesz afterparty Astburyékkel, koncert után rögtön jönnek Sopronba. Itt meg nagy esély van rá, ugyanis a következő dátum júli 12 Athén... :)
Egy Németországban élő ismerősömön keresztül rendeltem meg az újra kiadott lemezeket, egy kivétellel. A Magyar Postának pedig lassan esélye sincs ilyen magatartással ezen a piacon.
Úgy tudom, a netes lemezboltoknál bevett dolog ez az újraküldés. Szerencsére nekem még minden megjött. Nem úgy az eBay-ről, ami szívás, mert ott sokszor az eladónak is csak 1 példánya van az adott cuccból, így nincs lehetőség újraküldésre.
BySoft_,Magyarországi címmel nincs esélyed a CD-WOW-ról rendelni. 1 éve szembesültem ezzel, mikor az angol oldalukról akartam rendelni dolgokat. Az áraik akkor nagyon kedvezők voltak (kb. 3000 Ft egy CD-album, ingyenes szállítással). Megkérdeztem tőlük, hogy mi ez a kirekesztés, ha Mexikóba lehet, akkor egy EU-taghoz miért nem? Azt valászolták, túl sok csomaguk veszett már el itt, ezért került az ország a tiltólistájukra. Úgyhogy ha nem találok kedvezőbbet Európában (aki szállít is ide), akkor nálam is az Idealcopy lesz a nyerő.
ha már kezdesz zombie külsőre váltani szeretettel várlak 1-2 napra, légkondi nincs, meleg van, de éjjel garantált csend lesz :) ja és tesót is meglátogathatnád egy füst alatt ;)
Nekem halálfejes volt.Két éve úgy döntött az önkormányzat,hogy lomtalanítást hajt végre a városban.Anyám ebben abszolút partner volt,és kihajított mindent,ami a keze ügyébe akadt.Valahogy megtalálta a ködvágó csizmámat is,így történt...még szerencse,hogy én nem voltam otthon:DDDD
Sziasztok! Megvan valakinek, vagy tudtok linket ahol le tudom tölteni a Cure The head on the door albumáról a Sinking című számot? Nagyon köszönöm! Egy régi emlék miatt kellene :)