Hej, csak, hogy tudjátok - az indexes kritikával ellentétben - zseniális Deftones koncert volt tegnap a PeCsában, ahol felcsendült az If Only Tonight is.
Ha Cureme-nek (=Gallup, ki hogy ismeri) be lett volna kapcsolva a telefonja, meg is hallgathatta volna. Frenetikus volt!
Nincs még jegyünk, olyan 25 Eur körül mozog dínárban a napijegy. Mikróbusszal megyünk Szegedről aznap, külön sofőrrel:))) Végre nem kell vezetnem!!! Ja és éccaka jövünk vissza, mert másnaposság, aztán Nightbreed!!!
Már nagyon várom azt az igazi Les Paul soundot Billy bácsi kezei közül. Kár, hogy nem a juropos csávó dobol:))), vagy a Gengszter Zoltán:)))
Kedves Uram................ha megint lenne olyan kedves és szabadidejében megnézné az e-mail -es postaládáját, akkor megköszönném. A világ sorsát lényegesen befolyásoló kérdést tettem fel. Az Ön segítségén múlik a világ sorsa. Köszönöm :)
A magyar Cult topicot meguntam az USA tour után, írtam annyit mint a veszetfene.....és alig valami reakció. Úgyhogy a Kanadai konciktól kezdődően maradtam külföldön, az infók részemről megvannak oszt csókolom.
Egyébként tényleg bocsika az OFF -olásért.
Vilmos Boris (remélem jól írtam a nick -edet)!
2006.07.06. -án az Exit -re van már jegyetek? Csak erre az egy napra mentek? És mivel (vonat vagy kocsi)?
Nem.........John Tempesta, állat király...........majd csak figyuzzál az Electric Ocean -nál, hogy feldobja a számot. :)
Annyit mondok neked, hogy 2001 -hez képest mérföldekkel jobbak. Nyugodj meg hozni fogják a színvonalat (Ian -nak Kanadában volt baj a hangjával, mondjuk én nem nagyon vettem észre).
Újvidéktől egy dolog miatt fázok egy kicsit, hogy állítólag gyengusz a hangjuk. Mindegy kurva kíváncsi vagyok. Ha az utolsó hivatalos koncert DVD minőségét csak ötödében hozza a zkr. már elégedett leszek. Nem offolok tovább, csak még annyit: tudja-e vki, hogy most mi a felállás? Matt Sorum dobol?
Teljesen jól nyomjátok, mert ott még kaptok a Cult mellé egy Billy Idolt és Morrisseyt is, amit itthon csak külön-külön fogok látni pl én. Pénzben jobban jártok az biztos. (már ha egyáltalán több napra mentek)
Viszont Újvidéken nem lesz afterparty Astburyékkel, koncert után rögtön jönnek Sopronba. Itt meg nagy esély van rá, ugyanis a következő dátum júli 12 Athén... :)
Egy Németországban élő ismerősömön keresztül rendeltem meg az újra kiadott lemezeket, egy kivétellel. A Magyar Postának pedig lassan esélye sincs ilyen magatartással ezen a piacon.
Úgy tudom, a netes lemezboltoknál bevett dolog ez az újraküldés. Szerencsére nekem még minden megjött. Nem úgy az eBay-ről, ami szívás, mert ott sokszor az eladónak is csak 1 példánya van az adott cuccból, így nincs lehetőség újraküldésre.