Hali! Az enyém eladó, mert nincs kihasznáva. Családi autónak vettem, csak közben a szabadidőm elfogyott. Még 10e km-t se megy évente. 2,5ccm, G9Umotor, 2005 évjárat trafic L2H1, egy oldalsó, kettő hátsó ajtó, ezüstmetál, sötét üvegekkel. kb:162e van benne. Itthon helyezték üzembe. Második tulaj vagyok. Előző is a sok gyereke miatt vette ezt. De csak nyolc személyes, mert elöl, a jobb oldalon is kényelmes ülés van. Az M0-ás mellett meg tudod nézni. Többi mehet az emailomon keresztül. Üdv!
hát az lehet.még annyi hogy ha az üzemanyag szűrőn a tulfolyás gombot lenyomom,akkor ott spriccelnie kellene az üzemanyagnak,vagy nem,és miért levegős a cső
sziasztok.Segtségre lenne szükségem.opel movano 2003-as 2.5-ös.Kezdődött azzal hogy lassú lett és gyenge.aztán 80-90 es tempónl kivillant a stopp felirat,és a motorblokk lámpa.Ha egy pillanatra vissza veszem a lábam a gázról,akkor elalszik a lámpa.Ez így ment egy hétig.aztán megállt.Szervíz,ott injektor csere.Autó indult,de a szervízből nem tudtam kijönni ,mert ismét megállt.Diagnosztika ezeket írta:pedálszenzor,közös tüzelőanyag jeladó,turbó nyomás szabályzó,üzemanyag nyomás érzékelő.Szerintetek valós hibakód,vagy .....mit tegyek.?épp elég pénz volt az injektor csere.A szervízben csak tapogatnak,mindent cseréltetni akarnak velem.a motornál lévő gázolajcső ,mindíg levegős.Mi lehet a bajj?
Nincs áram a 2 biztosíték egyikèn sem a biztositèk táblán. Ez érdekes, így nem is csoda,hogy az ajtón lévő kapcsoló nem világít. Mit lehet még meg nézni?
Nagytakarítást tartottam a trafic fűlkéjében. Kiszedtem a padlolemezröl a gumi padlot, meg volt kicsi igazítani valo a kormány kerék körül is-nehogy sérűljön az uhc kiszedtem azt is a bütykölés idejére. Eredmény ,müködik minden kivétel az elektromos ablakok. Meg se moccanak ,se le- se fel:(
2 napig mig szereltem le volt véve az aku saru-elfelejett volna valamit az áram szűnett miatt?
Nekem is csinálja de teljesen random modon. Zsoltinak van egy teoriája az enyémre,de persze ez a tiédre nem biztos hogy jo. Sztem beszélj vele ő jo diagnoszta / doktor/
Szeretnék egy olyan problémát megoldani,hogy a kocsi elejében vmi keményen elkezdett nyikorogni.Én úgy hallom h a kormányműből jön a zaj,de ott mi lehet a gond?A szervó megy,olaj van.A futómű nem kopog.Előre is köszi a segítséget Srácok.Üdv.