Jobb is így a sorrend!!! Benzinköltség szvsz nem lesz horribilis, dínárt váltunk a határ előtt, vagy után. Egy biztos, hogy így megborult a sorrend (meg egyébként is:))), pénteken délelőtt lesz érkezés Szegedre. Egyelőre símán beférsz, de azért hétfőig találd ki,hogy bevállalod-e!
Lovecat, ezt is megéltem:))) Most azon tanakszom, hogy borozzak, vagy viszkizzek, de szerintem southern comfort + gyömbér lesz a megoldás:) Szegény Janis Joplinnak is ez a koktél lett a veszte...
Ha lehet hinni az infóknak, akkor változott a fellépési sorrend az Exit -en:
"it seem the cult WILL be the stars of the evening, after all.... they play the last!
20:45 - 22:00 Cardigans 22:30 - 0:00:00 Franz Ferdinand 00:30 - 1:45 The Cult
ok, FF have a longer set (15 minutes more) according to this list, but the cult are the last on stage, so they are the bosses. hope they will extend it to 90+minutes
P.S. why there aren't any people from serbia active, involved, engaged here??? HELLOOOO!!"
Szóval olyan hamar nem értek haza :)
Kérdések:
Van még szabad hely? Ha igen mennyi lóvéval kellene beszállni az úti költségbe? Mikor indultok pontosan? Lehet Euro -val fizetni vagy jugo (szerb) dínár kell?
Nagyon gondolkodom.............csak az a szívás, hogy után rögtön (mosdás, pihenés nélkül) lehetne azonnal vonattal húzni Sopronba, ahol természetesen szintén nincs szállásom és csak 08 -án valamikor délután érek haza (jahh és 06 -án reggel 08 -ig meló, semmi alvás). Fránya 06 -a........mondjuk gondolkodom rajta így is, de nagyon húzós.:)
Hej, csak, hogy tudjátok - az indexes kritikával ellentétben - zseniális Deftones koncert volt tegnap a PeCsában, ahol felcsendült az If Only Tonight is.
Ha Cureme-nek (=Gallup, ki hogy ismeri) be lett volna kapcsolva a telefonja, meg is hallgathatta volna. Frenetikus volt!
Nincs még jegyünk, olyan 25 Eur körül mozog dínárban a napijegy. Mikróbusszal megyünk Szegedről aznap, külön sofőrrel:))) Végre nem kell vezetnem!!! Ja és éccaka jövünk vissza, mert másnaposság, aztán Nightbreed!!!
Már nagyon várom azt az igazi Les Paul soundot Billy bácsi kezei közül. Kár, hogy nem a juropos csávó dobol:))), vagy a Gengszter Zoltán:)))
Kedves Uram................ha megint lenne olyan kedves és szabadidejében megnézné az e-mail -es postaládáját, akkor megköszönném. A világ sorsát lényegesen befolyásoló kérdést tettem fel. Az Ön segítségén múlik a világ sorsa. Köszönöm :)
A magyar Cult topicot meguntam az USA tour után, írtam annyit mint a veszetfene.....és alig valami reakció. Úgyhogy a Kanadai konciktól kezdődően maradtam külföldön, az infók részemről megvannak oszt csókolom.
Egyébként tényleg bocsika az OFF -olásért.
Vilmos Boris (remélem jól írtam a nick -edet)!
2006.07.06. -án az Exit -re van már jegyetek? Csak erre az egy napra mentek? És mivel (vonat vagy kocsi)?
Nem.........John Tempesta, állat király...........majd csak figyuzzál az Electric Ocean -nál, hogy feldobja a számot. :)
Annyit mondok neked, hogy 2001 -hez képest mérföldekkel jobbak. Nyugodj meg hozni fogják a színvonalat (Ian -nak Kanadában volt baj a hangjával, mondjuk én nem nagyon vettem észre).
Újvidéktől egy dolog miatt fázok egy kicsit, hogy állítólag gyengusz a hangjuk. Mindegy kurva kíváncsi vagyok. Ha az utolsó hivatalos koncert DVD minőségét csak ötödében hozza a zkr. már elégedett leszek. Nem offolok tovább, csak még annyit: tudja-e vki, hogy most mi a felállás? Matt Sorum dobol?