Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 94
"Krizsó Szilvia például nagyszerűen tud vihogni. „Mond egy példát?” – kérdezi riportalanyától. „Nem mondok!” – érkezik a válasz, és Krizsó felvihog. Kedvesen és annyi bájjal, hogy ezután a legkeményebb statisztikai ismertetéseket is könnyűszerrel nyomja le a torkunkon. Teljesebb és hitelesebb így a kép. A televíziót végtére is nem gépek, hanem emberek csinálják. Hát vihogjon, és még percek múlva is bujkáljon a mosoly a szemében. Krizsó ilyenkor láthatólag megkönnyebbül. "

Izlések és pofonok.VAn akinek bejön a vhogása,van akinek meg nem.Én az utóbbi vagyok.

Na jó,lehet túl szigorú voltam:)

Előzmény: Suendis (93)
Suendis Creative Commons License 2003.09.09 0 0 93
A tegnapi Népszabadságban találó kritikát írt róla Krausz Barnabás!
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 92
Még annyit,hogy nem hiszem,hogy fideszes volna,ha meg igen,akkor nagyon jól titkolja.Bár az előző ciklusban láttam a Csurkával készült egyik beszélgetését,és csillogó szemekkel,eléggé alákérdezett a zsírtáltosnak.
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 91
Nőnek csinos,aranyos.
Biztos embernek is kiváló.

De összehasonlítva műsorvezető párjával,Simon Andrással,klasszisokkal marad le mögötte.Nekem legalábbis éles a kontraszt.
Szvsz nem tud igazán jó kérdéseket feltenni,olyan dolgokra szokott rákérdezni,amit már tudnia kellene,ha felkészül a műsorra.(Persze,lehet,hogy a nézőket akarja informálni,hogy ezeket is felteszi.)De pl. tegnap is a brittonos pasit arról kérdezte,amit 1 cégkivonatból,cégmásolatból (a nádor utca túloldalán,a tv épületével szemben van a cégbíróság) megtudhatott volt (ki a tulaj,ki az ügyvezető,hogyan alakult a tulajdonosváltás),és esetleg ha már ezt tudja,akkor értelmesebb kérdeseket tudott volna összehozni,jobban sarokba tudta volna szorítani az őt,és a nézőket is hülyének néző riportalanyt.
Az összekötő szöveget remekül le tudja olvasni a súgógépről (talán inkább d.tóth krisztát kellene leváltania a híradóban),kicsit jobban kinyithatná a száját,és így jobban sikerülne az artikuláció.
Kicsit idegesítő,amikor vihog,affektál,szvsz ez nem 1 ilyen műsorba való,persze nem mondom,hogy legyen halálosan komoly,a mosoly neki is jót tesz.

Összességében csak az a bajom,hogy szürke,nem tehetséges.

(gratulálok a jövendő házasságához,remélem,hogy tovább fog tartani,mint a vőlegénye előző házassága...ha jól tippelem,hogy kiről van szó)

Előzmény: franjo (90)
franjo Creative Commons License 2003.09.09 0 0 90
Nekem tetszik mint nő és mint ember is.
Ami feltűnt Vele kapcsolatban, hogy mindig egy "panelkérdéssel" nyít, valóstínűleg még ő sem vette észre vagy talán még nem tudta levetkőzni.
Igy szól a bevezetője: "És egyébként ....."
Egy adás során akár 5-6 kérdése is így kezdődik.
Mivel biztos vagyok benne, hogy olvassa ezt a topikot -ki ne tenné (?) és itt mégiscsak egy nőről van szó, a szó jó értelmében véve - talán szöget üt a fejébe ez a pici kritika.
Biztos meg is foggan, mert van annyi sütnivalója, és ha legközelebb zsigerből ezzel kezdi a kérdését, akkor eszébe jut talán ez a miniszösszenet.
Ha hálálkodni is akar, akkor az e-mail címemen megteheti.
Alpári Gnác Creative Commons License 2003.09.09 0 0 89
Gratulálok!!!
Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 88
Pártfeladatát kitűnően végrehajtó hölgyemény a Szilvi. És jól meg is eszik a népek. "Az a Krizsó, hogy megszorongatta 'itt egy komcsi et. neve'-t az ESTÉben". Túrót, színjáték az egész. A demokrácia helyreállítása után mennie kell, mint minden aparatcsiknak és/vagy a bankárproletáriátushoz lojális nyaloncnak.
Fekete_Péter Creative Commons License 2003.09.09 0 0 87
A Dunánál kezdett. na az aztán minden, csak nem szoci.
Előzmény: 2pac (77)
kaleb Creative Commons License 2003.09.09 0 0 86
A persze. Meg a riportalanyok válaszait is megírják előre. Bunda az egész. Mint ahogy az egész világ is az, ugye?

De akkor miért van, hogy Szilvia kilóg a mezőnyből, Balóra meg rossz ránézni? (Másokról most szó se essen.)

Előzmény: Törölt nick (81)
MGperY Creative Commons License 2003.09.09 0 0 85
nem igazán bámulom a tv-t, de a ruháját pont a múlt heti ésben nem szerették, szemben szilvivel, akit meg igen.
valszeg ő a legjobb arc az mtv-ben.
meret99 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 84
Kiváncsi volnék, hogy ő is 2 miller körül kap? Vagy ez csak egyeseknek jár?
meret99 Creative Commons License 2003.09.09 0 0 83
No, no! az nem is olyan biztos, hogy járt ember a holdon!
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 82
bocs a betűhibákért,de a leirtakon nem változtat
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 81
Pistike
Kb, annyi köze van a fideszhez, mint lónak az integrálszámításhoz. Kellett az Aktuálisba egy nő, aki váltja Betlent, akkor kotorták valahonnan elő, mindenesetre egy stylist nem ártan a rettenetes ruháinak.Azoknak meg akik annyira hasra vannak esve tőle: egy teljes stáb dolgozik a keze alá, a legutolsó mondatig, kb annnyi a feladata, hogy feltegye azokat a kérésekt, amelyekt már jóelőre megrágtak
Előzmény: Törölt nick (28)
ohrana Creative Commons License 2003.09.09 0 0 80
Ez jó!
K.Sz. műsorvezető. Riporter.
Ezt jól csinálja - kit érdekel a többi?
Majd ha az olimpián indulni akar 5000 méteren, akkor majd vitatkozzunk arról, hogy van-e lúdtalpa vagy sem.
És igazán az sem érdekel, hogy jól főz-e vagy sem.

o

Előzmény: Törölt nick (78)
kaleb Creative Commons License 2003.09.09 0 0 79
Eltekinthetnél Polt Péter "fidesznáci"-zásától. Nem szükséges a náci szót lejáratni, ennek megvan az értelme, amit nem kellene elviccelni. Polt nyilván fideszes, nyilván vannak erényei meg hibái is, de ép elmével nem juthat senkinek eszébe, hogy nácinak nevezze. Mire fel?
Előzmény: 2pac (77)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.09 0 0 78
Ha egész alakos képet adna a kamera nem jönne be. Ritka nagy utánfutója van. Kb. akkora, mint Ábel Anitáé.
Előzmény: kaleb (75)
2pac Creative Commons License 2003.09.09 0 0 77
Szilvike szvsz a legfelkészültebb riporterek közt van. Gondolom, mivel még nem "öreg róka a szakmában" ő felkészül egy beszélgetésre, nem veszi félvállról az egészet, mint kollégái akik "rutinból lenyomnak egy riportot". Ráadásul én úgy látom, hogy oldaltól függetlenül mindenkit rendesen megizzaszt.
Az egyetlen hibája, bár nekem ez is tetszik, amikor a Hiradó után beharangozza a műsorát. A kamera mögül valaki(k) állandóan nevetteti(k). Az elején, hetente 1-szer teli szájjal beröhögött a kamerába, ma már látványosan harapja a szája szélét.
Amúgy ha valaki a Nap-Keltébe kezdett még nem biztos, hogy szoci, gondoljunk csak a fidesznáci Polt szóvivőjére, Borbély Zoltánra, aki szintén Nap-Keltés volt.
livefast Creative Commons License 2003.09.09 0 0 76
Egyetértek.
Szerintem is korrekt, értelmes nő.
Előzmény: Zsebenczy Klopédia (70)
kaleb Creative Commons License 2003.09.09 0 0 75
Eszméletlen, hogy Krizsó Szilvia indulatokat tud kavarni. Fideszes, nyomuló, ilyeneket írnak egyesek, megtoldva még azzal is, hogy kezdő stb. És még büszkék is magukra.

Azt hiszem, abba kéne ezt hagyni. Krizsó Szilvia megítélése részben nyilván izlésbeli kérdés is, de azért van fix pont is a történetben, tudniillik tehetséges. Kimagaslóan tehetséges.

Nekem bejön. Mint nő is, és mint riporter is. Okos, nyugodt, kellemes. Jó nézni, jó hallgatni. Mi kell több?

Petrow Creative Commons License 2003.09.09 0 0 74
Ha már az a műsorvezető sem felel meg, aki a jobbos médiáktól a "megszállt" balosig mindenhol megfelelt, akkor nem tudom ki a fasz kellene nektek.
Pedig én vér-SzDSz-es vagyok.
Szerintem az a nő nagyszerűen végzi a munkáját.
Végre olyan műsor, ahol nem nyal a közszolgálatin a műsorvezető egyik oldalra sem.

ragyás Creative Commons License 2003.09.09 0 0 73
Nem nyerte meg. Valami 3-4-ik lett. Azt a verseny Hajdú (B)Andi nyerte meg :))) Aki jelenleg is Gyárfás hírolvasója.
Előzmény: LAJKA (72)
LAJKA Creative Commons License 2003.09.09 0 0 72
Ideje lenne felfedezned a fogkrémet.
Szilvi különben régen megnyert egy "Riporter kerestetik" féle tehetségkutató versenyt, dolgozott a Naptévében és a Duna tévében, mielőtt az MTVbe került. Menyasszony.
Előzmény: Törölt nick (67)
Petrow Creative Commons License 2003.09.09 0 0 71
Hi!
Mégis miről kellett volna kérdeznie, ha nem arról amin jelenleg a közvélemény csámcsog?
A nyakendőjéről?
Kíváncsi vagyok te, hogy vezetnél műsort, ha egyáltalán képernyőképes ember vagy?
Zsebenczy Klopédia Creative Commons License 2003.09.09 0 0 70
irigykedsz, nem? valójában meg bejön neked...tudatalatt.

szerintem egy igen korrekt műsorvezető. nem láttam korábban, de most elég elfogulatlannak tűnik. az pedig a kerekedelmire hajazó televíziózás miatt van, hogy nem tud belemenni egy kérdés hosszas taglalásába. másrészt az interjúalanyok nagy része úgyis kisiklik a kérdések elől (mint a csúszómászók).

ez van.

zsk

ragyás Creative Commons License 2003.09.09 0 0 69
Korábban ugyanígy volt a FIDESZszel.
HÍR tv-be vele!
elemes Creative Commons License 2003.09.08 0 0 68
moderatorok, ezt tegyetek at a holgyek-urak-szex rovatba.
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.08 0 0 67
Valaki nem tudja,hogy ez a nő miért vezet még mindig műsort az MTV-n??Ki dugja,kinek a nője?

Annyira butuska szegény. Most is végig etette a brittonos pasi,egyetlen kérdést nem tudott kitalálni amivel megfoghatta volna. De ezt igen: "Önt nem akarja tanúként kihallgatni a rendőrség?"...""Nem"..."Nem is szóltak a rendőrök?"...."Miért mondják Önökről,hogy kötődnek az MSZP-hez?"....

Affektáló liba.

arkanoid Creative Commons License 2002.08.20 0 0 66
Jó széles arca van, mintha megkínálták volna egy szívlapáttal.
Előzmény: HERTAY MIKSA (59)
Salétrom Creative Commons License 2002.08.18 0 0 65
Teste? Az nincs neki.
Előzmény: Törölt nick (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!