Keresés

Részletes keresés

Itep Creative Commons License 2004.07.21 0 0 271
Na,így már nem is olyan rossz az a Lakers.
Előzmény: Doktor Toka (267)
Itep Creative Commons License 2004.07.21 0 0 270
Nem normális.:)
Előzmény: Törölt nick (269)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.21 0 0 269
"Shaq" elnöki bevonulása Miamiba. Óriási felhajtás közepette vonult be Miamiba Shaquille O,Neal, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szupersztárja, aki nyolc év után hagyta el a Los Angeles Lakerst. A 216 centis, Big Diesel becenévre hallgató csillag több ezer ember előtt egy "Diesel Power" (dízel erő) feliratú kamionplatóról vízipisztollyal lövöldözve érkezett meg a Heat csarnokához, ahová vörös szőnyegen lépdelt be. - Úgy fogadtak, mint az elnököt. Megígérem, hogy idehozom a bajnoki trófeát - mondta első sajtótájékoztatóján a kaliforniaiakkal három aranygyűrűt szerzett center. Ezután jóval komolytalanabb megnyilvánulások következtek: "Shaq" közölte, hogy meztelenül fog sétálgatni a tengerparton, de a fotókból 15 százalék részesedést kér, továbbá hogy a WC-papírhoz vagy a fogkrémhez hasonlóan neki már nem kell bebizonyítania, hogy jó. - Még akár 10 évet is játszhatok, de ehhez tartanom kell a 156 kilós versenysúlyomat. Szóval ha elém raknak valami salátáról meg sült csirkéről papoló okostojást, megölöm - tette hozzá. A 32 éves O,Neal keresete 27,7 millió dollár lesz a következő idényben, a 2005-2006-os szezonban pedig 30,6 milliót kap majd.
COVY Creative Commons License 2004.07.21 0 0 268
nahát Divac újra a Lakersben?
Előzmény: Doktor Toka (267)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.07.20 0 0 267

Divac a Lakersé, Ostertag ment a Kings-hez.

Miamiba meg 1000-en akarnak menni...

Előzmény: Itep (265)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.20 0 0 266
Dampier a Knicksé. Vujacic a Lakersé.
Itep Creative Commons License 2004.07.19 0 0 265
Szerintem ezzel a LAL-Miami cserével egyik fél se járt igazán jól...A Miaminak most 2 poszton óriási hiánya van,a Lakersnek pedig nagyon fog hiányzoni egy rendes center,ráadásul mire összecsiszolódik a csapat...
Doktor Toka Creative Commons License 2004.07.18 0 0 264
Atyaég! El se tudom képzelni mi lesz itt, ha Corie Blount és Mo Williams a Heat-hez igazol... :P
Előzmény: balazs4 (253)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.16 0 0 263
Orlando signs Hedo Turkoglu. Phoenix signs Steve Nash and signs Quentin Richardson to an offer sheet. Nash kivételével a többiről lemaradtam...
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.16 0 0 262
A Pacers jobban járt.
Előzmény: Ewron (260)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.16 0 0 261
Jó lesz a Nuggets!
Előzmény: Ewron (254)
Ewron Creative Commons License 2004.07.16 0 0 260

Újabb hírek:

Atlanta elcserélte Stephen Jacksont Al Harringtonra.

San Antonio hosszabbított Manu Ginobilivel és leigazolta Brent Berryt.

Bosco Creative Commons License 2004.07.16 0 0 259
30 lesz nemsokára
Előzmény: rosencrantzhu (258)
rosencrantzhu Creative Commons License 2004.07.16 0 0 258
payton volt az első, aki aláírt, ha jól rémlik...

fisher hány éves?
Előzmény: Bosco (257)
Bosco Creative Commons License 2004.07.16 0 0 257
Nem értem, miért kellett Martint elküldeni, mit érnek ezzel?

Marad Payton a Lakersben? Mert ha nem, bajban lesznek PG poszton, ugyanis Fisher hat évre, 37 milláért a Warriorshoz igazolt.
perempe Creative Commons License 2004.07.16 0 0 256
Ezek a közepesnél csak hajszállal jobbak. Pl. Kukoc a Bullsban volt csúcsponton, azóta eltelt már pár év.
Előzmény: balazs4 (253)
ATi Creative Commons License 2004.07.16 0 0 255
Tegyük hozzá, hogy ez nem igazi csere volt, hanem egy sign and trade...
Így már viszont örülhet a Necc, hogy kapott érte 3 1st rnd picket
Előzmény: Ewron (254)
Ewron Creative Commons License 2004.07.16 0 0 254

Vége a találgatásoknak, Kobe aláírt 7 évre a Lakershez 136 millió dollárért. Érdekes lesz az új Lakers.

Na erre varrjatok gombot: Kenyon Martint elcserélte a Nets a Nuggetsel 3 elsökörös draft jogért. Ennyire spórolnak New Jerseyben???

balazs4 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 253

Igaz, kicsit túlzásba estem. Egyelőre van még hova fejlődniük. De szvsz nem Shaq volt az utolsó játékos, akit idén leszerződtet a Heat.

Nem tudom mennyi alapja van, de az nba1.hu híre szerint hirtelen megugrott az érdeklődés Florida iránt :)))

Mindenki Miamibe igyekszik 2004. 07. 14.

Kellemes időjárása miatt Miami eddig is kedvelt célpontja volt a szabadügynököknek, de Shaqnek a Heatbe kerülése óta a fél NBA Floridába igyekszik. Az utóbbi pár napban kapcsolatba lépett a Miamival Bobby Sura, Toni Kukoc, Rodney Rogers, Corie Blount, Mo Williams, Eric Williams és Robert Horry.

Ha ezek közül még 2 odamegy, elég masszív kis csapat lesz. Keleten a Pistons egyértelműen kiemelkedik (vagy az egész mezőnyből???), de a Nets (főleg KMart nélkül) és a Pacers (talán) annyira nem acélos.

Előzmény: Doktor Toka (250)
Ewron Creative Commons License 2004.07.15 0 0 252

Szerintem várjuk még ki a végét. Kobe még nem írt alá. Az igaz, hogy minden (edzőváltás, Shaq elcserélése) az ő szája íze szerint történt, de sohasem lehet tudni...

Előzmény: rosencrantzhu (247)
COVY Creative Commons License 2004.07.15 0 0 251
miért?
ki van Miamiban? Sekk és Wade
Előzmény: balazs4 (246)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.07.15 0 0 250

Én nem vagyok arról meggyőződve, hogy most egyik pillanatról a másikra a Heat lett a 2. legjobb csapat keleten. A legjobb játékosaikat - Wade és Jones kivételével - gyakorlatilag elcserélték.

Jelenleg 3 olyan játékosuk van, aki kezdőként egyáltalán szóba jöhet. Vagy a következő szezonban a keleti bajnok kezdő erőcsatára Malik Allen vagy Jerome Beasley lesz, bedobóként pedig a félelmetes Rasual Butler fog kezdeni?

Shaq Kobe-val és 2 másik Hall of Famerrel is megalázóan kapott ki a Pistonstól. Szeretem Eddie Jones-t, de azért elég távol áll Kobe-től. És most még Wade is. Más meg nincs! Nem hinném, hogy a nagyszerű Albert Miralles vagy a nemkevésbé ismert Matt Freije fogja bevezetni a Heat-et az ECF-be.

Ott van még nekik a Mid-Level és az LLE, meglátjuk, hogy azokból mit tudnak kihozni. Ez így nem sok...

Doktor Toka Creative Commons License 2004.07.15 0 0 249

Én nem vagyok arról meggyőződve, hogy most egyik pillanatról a másikra a Heat lett a 2. legjobb csapat keleten. A legjobb játékosaikat - Wade és Jones kivételével - gyakorlatilag elcserélték.

Jelenleg 3 olyan játékosuk van, aki kezdőként egyáltalán szóba jöhet. Vagy a következő szezonban a keleti bajnok kezdő erőcsatára Malik Allen vagy Jerome Beasley lesz, bedobóként pedig a félelmetes Rasual Butler fog kezdeni?

Shaq Kobe-val és 2 másik Hall of Famerrel is megalázóan kapott ki a Pistonstól. Szeretem Eddie Jones-t, de azért elég távol áll Kobe-től. És most még Wade is. Más meg nincs! Nem hinném, hogy a nagyszerű Albert Miralles vagy a nemkevésbé ismert Matt Freije fogja bevezetni a Heat-et az ECF-be.

Ott van még nekik a Mid-Level és az LLE, meglátjuk, hogy azokból mit tudnak kihozni. Ez így nem sok...

perempe Creative Commons License 2004.07.15 0 0 248
Nem is figyelem az eseményeket, véletlenül láttam, meglepett.
rosencrantzhu Creative Commons License 2004.07.15 0 0 247
Szerintem nem olyan rossz csapat egy Bryant, Odom, Butler, Grant kvartett. Ha hoznának egy jó irányítót, meg Odomot és Grantet jobban tudnák motiválni, mint az elmúlt években tették egész erős is lehetne...  De azért hihetetlen, miylen gyorsan tud fordulni a kelet-nyugat erőviszony, ahhoz képest, hogy év elején még a nyugat elviselhetetlen túlsúlyáról volt szó.
balazs4 Creative Commons License 2004.07.15 0 0 246

Hát megtörtént :(((

"Confirming widespread speculation, the Miami Heat have acquired Shaquille O'Neal from the L.A. Lakers in exchange for Lamar Odom, Caron Butler, Brian Grant and a future draft pick. "

Ezzel a Miami a Pistons legnagyobb riválisa lett keleten, a Lakers meg középcsapat nyugaton :(((

Kobe elérte amit akart, az lenne a szép, ha még így is elmenne a Clippers-be.

Kicsit nehezebb szívvel fogok a Lakers-nek drukkolni.

rosencrantzhu Creative Commons License 2004.07.13 0 0 245
Lassan keleten lesz a centerek krémje, pedig nemrég még kóros keleti centerhiányról értekeztünk :)
Előzmény: Doktor Toka (243)
ATi Creative Commons License 2004.07.13 0 0 244
egy NY-i lapnál írta ezt a petykát egy anoním emberke, gondolhatod mennyi valóságalapja lehet...
az egész nem stimmel, ha kicsit megnézed a fizukat

ui: Vince Carter Shanon Andersonért, ne röhögtess :D
Előzmény: Doktor Toka (243)
Doktor Toka Creative Commons License 2004.07.13 0 0 243

Legújabb rumor egy blockbuster-trade-ről:

Vince Carter a Mavericksbe,

Eric Dampier és Antoine Walker a Knicksbe,

Shandon Anderson a Raptorshoz,

Kurt Thomas a Warriorshoz.

Persze lennének még más playerek is, de ezek a fő játékosok.

Szvsz a Knicks elég jól járna... Carter meg durva lenne a Mavs-ben. Carter-Finley-Stackhouse: ez már túlzás!

ATi Creative Commons License 2004.07.12 0 0 242
jóvanna, Yao + Tmac
csak reggel volt, meg éppen munkába indulás előtt kellett valamit gyorsan beböffenteni :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!