Háááát srácok, az az igazság, hogy nagyon el vagyok kenődve az eddig látottak és hallottak miatt. Úgyhogy asszem szorongó szívvel várom az új album megjelenését... Ha most nem alkotnak valami nagyot, akkor asszem ők is lehúzhatják a rolót.
De úgy látom, hogy másokra is hasonlóképpen hatott a dolog, mert sok régi arc hip-hopp eltűnt innen a fórumról.
Azt még lenyelem, hogy a sok agyatlan fotómodell-ribanc azt ecsetelgeti, hogy színészi ambíciói vannak, (ami magyarul annyit jelent, hogy hollywoodi filmsztár akar lenni) de mustaine nem hiszem, hogy oda való lenne. Inkább tépje tovább a húrokat, és mindenki foglalkozzon azzal, amihez ért
én megmondom őszintén most hallok először erről a filmes dologról. kicsit furcsa volt karatézni látni, bár ez mint tudjuk nem idegen tőle. viszont jól állt neki ez a gyujtogató szerep. :)))))) persze azért, h legyen némi önreklám is, szépen egyik jelenetnél alá volt keverve a saját muzsika. egyébként egy tehetséges zsidó gyerek a Mustaine. szóval még ez is megvan neki ahhoz, (mindamellett, hogy egy jónevű rockstar) hogy később akár mégkomolyabb filmes ambíciói legyenek a zene mellett, úgy mint mondjuk Bon Jovi-nak.
Nektek mi a véleményetek Dave Mustaine MD 45-ös projectjéről? Hallotta közületek valaki? Nekem megvan az újra kevert verzió és azt kell mondjam hogy nagyon bejön.
Sziasztok. Itt a fórumon már esett szó Mustaine filmes szerepléséről. Most akkor jöjjön az ízelítő. Dave Mustaine akcióban: http://youtube.com/watch?v=xDw9SP2y4T8
kitették linkbe a megadeth honlapján a GOW-t studio demo verzióban. na, hát azért ez így már egészen más, mint az eddigiek. van dinamikája a hangzásnak és úgy gondolom, h egy elég jól sikerült nóta. a szövege is aktuális nagyon persze nem mondom azt, h progresszív metál, de azért amit elvárok, vagy ami elvárható a megadeth-től 2006 környékén, az azért hellyel-közzel benne van.
lehet mustaine vissza akar nyúlni a CTE vonalhoz, csak még kalapálgat egy kicsit a számokon???? (és lehet, hogy ez is egy kicsit az eltolt kiadási dátum egyik lehetséges oka...?) mellesleg, tényleg van benne olyan rész, ami a psychotron-ra emlékeztet, ami tény, hogy a countdown-on sem volt a legerősebb nóta, de azért nekem a maga döngölős témáival nem lógott ki egyáltalán a sorból, még akkor sem ha töltelékszámnak szánta mustaine.
letölthető a 'Gears of war'. Személy szerint nekem tetszik a szám (frankó benne a szóló is!), viszont azért óvatosan bánok vele és nem értékelem túl, mert mégis csak egy élő felvételről van szó, ahol nem mindig hallható ki minden apró hang és egyéb, ami egy stúdió felvételen.
Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war Gears of war
Ethnic cleansing with no defending Faster genocide A fatal ending with no surrendering Cover laughter, cries, they lie
Smart bombs, precision guided armament A more sophisticated way to win nothing To research and invent such intelligent weapons That kill each other, like the gears of war
Gears of war Gears of war Gears of war (yell) Gears of war Gears of war Gears of war
When you lie with thieves then you die with ease Cross my heart, and hope that you die When the smoke has cleared, the devil's in the mirror And you see his warheads paint the sky, now you die
Smart bombs, precision guided armament A more sophisticated way to win nothing To research and invent such intelligent weapons That kill each other, like the gears of war
Nekem azonnal a Symphony ugrott be, mert hasonló a felépítés, illetve a riff szerkezet (ha van egyáltalán ilyen szó). De nem rossz, csak attól ilyedhetünk meg, hogy ha mondjuk tele lett volna Symphony-kkal a Countdown, akkor igencsak unalmas lemez lett volna. Biztos változatos lesz az új. Sajnos a Washington-t még nem tudtam meghallgatni.
Ami engem a legjobban zavart az eddig látott felvételekknél, hogy eléggé szegényesek a számok. Semmi komoly technika, s ez mind a dobra, mind a gitármunkára igaz. Én ahhoz szoktam hozzá, hogy a Megadeth egy eléggé "tömény" zenét játszik, tele állat pörgetésekkel és hosszabb-rövidebb profi szólókkal. Ezeket nagyon hiányolom.
Ha ezekekkel a számokkal akarják reklámozni az új albumot, akkor már bele sem merek gondolni, hogy milyen lesz az album többi része, de szívből kívánom, hogy NEKTEK LEGYEN IGAZATOK!!!
lehet, hogy öreges a mostani megadeth, de mustaine sem már az a fiatal csikó a maga 45 évével ebben a zenei műfajban. ha tárgyilagosak akrunk maradni, akkor elég vicces lenne, ha mondjuk olyan zenét játszana, mint a mai fiatal metál/nu-metál stb. zenekarok. nevetségessé is tenné magát. fiatalon mustaine is lendületes zenét játszott, sőt.
sztem egy kicsit becsapja saját magat is az, aki azt várja tőle, hogy majd megírja újra a rust-ot, vagy a peace sells-t.
mellesleg a system album tényleg zseniális lemez volt, ha hasonló lesz nagyvonalaiban az új nagylemez, én teljesen elégedett leszek vele. az viszont biztos, hogy a legutóbbi 3 metallica albumot simán verni fogja. (na, jó. tudom ez már nagyon szubjektív egy fórumon)
Hát, a fene sem tudja miért, de nekem ez is tetszik. Olyan lassú döngölős metalos (talán kicsit öreges?...). Az alapriff nem rossz szerintem.
Most már kíváncsi vagyok az új lemezre nagyon. Nem lesz egy 2. Rust lemez, de ha néha megvadítják a tempókat, döngölnek, pár jó kis dallamot hoznak és mellőzik a lírai számokat (na jó, 1 db lehet, az album végén...), akkor jobb lehet a system albumnál. Vagy nem...?