A 2 fullos szeged dvd nem Trilogy minőség , de nem is a "hangyák háborúja" Átlagos kézikamerás felvétel.
A kérdésed második felére a válasz: úgy lehetséges , hogy az internet lehetőségeit kihasználva Cure rajongókkal ismerkedünk és több cserepartnerünk is van az egész világon
Több év kemény munkája és több százezer forint az üres dévédék, cédék megvásárlására, a posta költségre és a színes patronok megvételéhez (borítókhoz)
Eddig csak olvastam, de most már nem bírom ki kérdés nélkül. Milyen minőségű ez a szegedi koncert DVD? Meg hogy lehet az, hogy nektek majdnem minden koncertfelvétel megvan? Nekem is van persze, de csak DC-ről, meg a szegedi hanganyagot megkaptam batyjától, ezúton is köszönet.
De a tippem az, hogy ha az összes fájlt letöltötted, akkor az utolsó zip linkre kattintva kicsomagolja neked az egészet és csak utána nézhető. Persze ahhoz, hogy kitud csomagolni szükséges egy winzip, vagy winrar program a gépedre...
Köszönöm, de még egy kérdés (unalmas már, ugye?). milyen programmal lehet lejátszani, mert ismeretlen fájlként töltötte le és semivel sem tudtam elinditani.
Érdekelt vagyok, a másnap kora délutáni programban...
Majd rájöttök ifjú barátaim, hogy vénen, családosan, plusz betegen már egy kicsit megterhelőbb a rákenról:))), örülök, ha a szombati bulit viszonylag normálisan le tudom játszani!
Ja a programról amit beszúrtál, ők azok többnyire akik zs-re hangolva kárognak, hörögnek (bár nem a hathúros Fender basszusgitáron, ez a márka általában a bluesos hangja miatt itt erősen műfajidegennek számít). Egyik -másik engem is sokszor kihoz a sodromból, de vannak köztük egész jók is pl. a magyar Christian Epidemic!
Egy kis segítség kéne.Annó megjelent egy kalóz koncertlemez Never Enough címmel.
A hatodik track rajta,a Fascination Street,amit másfél perc után megszakítottak-kb. 2 percre-valami helikopter miatt,majd újra kezdték.Ennek a koncertnek kéne-maga a lemez egyébként megvan-a pontos dátuma,illetve a körülményekről esetleg valami infó.Előre is köszi.
Hehehe..............vagy mint a Montreali show előtt (itt a küzdőtéren is k@basz@tt székek voltak, Duffy -ban mintha a kést forgatták volna meg), amikor bejöttek a szinpadra köszönés helyett Billy Duffy ezzel indított:
"Let's see Montreal! Com'n let's go, stand up!! It's f@cking rock and roll show!!!"
Hehehehe..............utolérhetetlen fazonok..............az már biztos :)
Nagyot fog szólni.........ha jó lesz a magyar közönség.........amitől egy kicsit félek. Mert ha feldobjuk hangulatilag őket.........az istenkirály lenne (Ian és Billy nagyon hangulat függő emberkék).
Ezekért ki lehet hagyni egy THE CULT-ot?! Ezt csak abban az esetben tudom elképzelni, ha valamelyik zenekarban személyesen érdekelt vagy... Amúgy nehéz.