Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Csak amennyiben egyértelműen tudják bizonyítani, hogy az esetlegesen törvénysértő nick csakis hozzád, és egyedül hozzád tartozik. Egyébként valószínűtlen. (Érdemes pl. elolvasni az Index adatvédelmi elveit.)
Egy nyilvános, moderálatlan fórumon elszabadultak az indulatok, és feljelentettek a rendőrségen. Tény, hogy alpári kifejezéseket használtam. Lehet valami az ügyből, és ki tudna komolyabban segíteni az ügyben?
hát ugyanott, ahol az SOS moderátort, a politikait pl itt: http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9111337, ebben meg itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9121967
minden forumcsoportnak önálló moderaköre és topicja van, a legördulő topicválasztó menuben a HUSz is megtalálod.
Ezt egymás között kellene lerendeznetek. Azaz ha egyikőtöket/bármelyikőtöket zavarja a nickek hasonlósága, egymással kellene megegyezni arról, hogy milyen módon különböztessétek meg azokat. A kívánt változtatásokat aztán mi elvégezzük.
a Szülői Munkaközösségen van egy új nick, hasonló paraméterekkel, mint én. Ő simán mocorgó. Ugyanakkor szül mint én, és hasonló korú az első gyermeke is.
miért is olvasna bárki egy több topikból összerakott, jellegtelen című, több ezer hozzászólásos akármit?
tényleg marhaság volt - már elnézést - ez az összevonás, több értékes téma került vele a süllyesztőbe - de úgy látszik, a moderátorok szeretnek istent játszani.
Jó, hát lasan kiheverem a shockot, de azért várok választ is. Hogy vissza lehet-e csinálni, vagy mire volt ez jó? Tényleg nem illik oda, vagy limitált a topikok száma? Kicsit túlzásba lett víve az összevonogatás sztem ;-o
ÖNERŐBŐL összekaparni magunkat egybevonva Pszichológia általános topik topikkal.
JÉZUS!!!!! Erre miért volt szükség, amikor az a topik TELJESEN ELLENTÉTES TÉMÁJÚ!!!! Legalább a topikindítót vagy a címet elolvashatták volna.
Nem lehetne szétszedni!?!???? Olvasom a közleményeket, olyan, mintha vmi robot csinálta volna, másodpercenként összevonás stb. 10-100 kallódó hszek esetén megértem, de egy ÖNÁLLÓ, 2000 hsz-os, saját EGYEDI TÉMÁJÚ topikot mi a fenéért kellett beleolvasztani egy semmibe?????? Csak azért, hogy egy új, hivatalosan nyitott általános topik sokezres legyen!??
LÉCCI SZEDJÉTEK SZÉT!!!!!! :(((((((( (9101018 volt a száma)
Ennyi erővel MINDEN pszichológia topikot bele lehetett volna vonni, a pániktól a fóbiákig, és akkor lenne ott egy 12000-es egy szál topik, de minek?!??????
Általános moderátori topcba ird be, mert minthogy több topiccsoportba is irtál, azok, akik csak egy-egy csoport moderátorai, nem tudnak törölni.
Amennyiben több fórumcsoportot, fórumot, klubfórumot érint a regisztrált felhasználó kérése, abban az esetben az üzemeltető, vagy a fórumok adminisztrátorai döntenek.
mármegintén, tévedsz. Számos szakmában elhajtanak a vérbe, ha hozzánemértőként a pálya széléről be akarsz kiabálni. Ezt a vitát lezártuk. A peremfeltételeket leírtam. Ha teljesíted, akkor OK, akkor magadtól is tudnod kellene mi a teendőd, ha nem akkor ugye nem.
Ez a nickválasztás a Modus Moderandiba ütköző. A továbbiakig a nick működését az SOS Egyéb problémákban felfüggesztem. A moderációs topikban tudjuk megbeszélni a továbbiakat.
Én már csak arra leszek kiváncsi, ilyen erkölcsi hozzáálással meddig működik "a moderátori biznisz"
Ne nézzétek ennyire naívnak az embereket, azt gondoljátok nem jönnek rá, hogy itt csak egyes érdekek érvényesülhetnek.
Ha esélyegyenlőséről beszélnénk és nem a saját pecsenyéteket sütögetnétek, még értelme is lenne a Fórumon beszélgetni.
Érdekes, hogy csak erre felé ilyen különleges a szelektálás, más topicoknál bátran ütköztetik a véleményeket.
Nekem úgy tünik, somi a Te szemedet csípi leginkább a jelenlétem. Burkoltan hazudozónak nevezel, de hogy mit is hazudtam, arra már nem tudsz, akarsz válaszolni.