a hang teljes egészében kicserélve a lossless audio hangra EQ korrekcióval, stereoban, a video klippek pedig hozzá vannak szinkronizálva, és vágva :)
a másik verziót nem ismerem, sajnos.
és még így is van benne kicsi hiba, mert a lossless audiót és a 4 kamerányi forrást összegezve kiderült, hogy még így is - a lossless audióból hiányzik 18mp azt hiszem az Us or Them-nél vagy a Signal to Noise-nál - a 4 kamerányi anyagból is kiderült, összevetve a hanggal, hogy durván 4 percnyi anyag egyiken sem szerepel. vagy az eget veszi éppen. itt más trükkel oldottam meg a pótlást (photo slideshow)
illetve nekem át kellett forgatnom a DVD-ket újra vágható alapanyaggá, majd újra DVD-be, így kissé kockásabb lett, de TV-n nem látszik, igazán csak monitoron látszik.
(ne keressetek, az anyag terjesztési joga Lovecat-é)
A 2 fullos szeged dvd nem Trilogy minőség , de nem is a "hangyák háborúja" Átlagos kézikamerás felvétel.
A kérdésed második felére a válasz: úgy lehetséges , hogy az internet lehetőségeit kihasználva Cure rajongókkal ismerkedünk és több cserepartnerünk is van az egész világon
Több év kemény munkája és több százezer forint az üres dévédék, cédék megvásárlására, a posta költségre és a színes patronok megvételéhez (borítókhoz)
Eddig csak olvastam, de most már nem bírom ki kérdés nélkül. Milyen minőségű ez a szegedi koncert DVD? Meg hogy lehet az, hogy nektek majdnem minden koncertfelvétel megvan? Nekem is van persze, de csak DC-ről, meg a szegedi hanganyagot megkaptam batyjától, ezúton is köszönet.
De a tippem az, hogy ha az összes fájlt letöltötted, akkor az utolsó zip linkre kattintva kicsomagolja neked az egészet és csak utána nézhető. Persze ahhoz, hogy kitud csomagolni szükséges egy winzip, vagy winrar program a gépedre...
Köszönöm, de még egy kérdés (unalmas már, ugye?). milyen programmal lehet lejátszani, mert ismeretlen fájlként töltötte le és semivel sem tudtam elinditani.